- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Kipróbáltam hogy kizárólag azt a gamedata állományt használom amit feltöltöttem.
Csodák csodájára most összejött a pripyati kiürítés. Igaz addig tököltem a fegyverek kiválasztásával, míg egy kivétellel mindenki meghalt, a többség az első saroknál sem jutott tovább.Én meg rohantam mint a mérgezett egér, mert megjelent a kobb felső sarokban egy óra, hogy van még x másodpercem. Szóval pont odaértem, nagyon lövöldözni sem volt időm és már fel is szállt a gép. Most megpróbáltam újra és el is tudtam menni a géppel. Mindezek örömére aludtam egyet utána. Nem fagyott.
Most megyek vissza nézelődni.Szóval aki az általam összecsapott S.M.R.T.E.R. moddal tolja, javaslom egy új, üres gamedata mappába pakolja a letöltött cuccot.
-
emre
veterán
Gyakorlatilag is. De Pripyatban nálam is álmodik, de nem fagy.
Az alvás-álom dolog nálam már jó ideje nem probléma. Úgyhogy ezt most nem értem mitől van. A disabled dream-hez szükséges fájlokat belepakoltam innét
Viszont az utolsó feladatnál szállnék fel a helikopterre, jön a szöveg hogy teljesített feladat, aztán jön a script hogy séta a helikopterekig és itt állandóan kifagy. Nem tudok vele mit kezdeni. Van egy mentésem hogy lekéstem a gépeket, lehet onnét folytatom. Vagy kezdem a heggesztést elölről. -
emre
veterán
No, feltoltam a gamedata mappát a data.hu-ra. De sajnos csak max 100mb-ot enged, ezért a textures mappa kimaradt a tömörítésből, reményeim szerint hamarosan pótolom.
Link, célszerű az ingyeneset választaniÉn csak a meglepetések elkerülése végett az ez nem a sima SMRTER
mod.:
- magyarítás (csak ami feltétlen kell)
- 900 Kg súly
- full trade szakállnál (csak a széria cuccok, az arsenalos dolgok el vannak dugva)
- full upgrade bizonyos fegyver és páncél esetében
- FT2000, 60-as tár, vintorez pontosság
- Vintorez 50-es tár, SVU pontosság
- SVU-SVD 20-as tár
- SPSA 16-os tár
- HK 417-hez SVU lőszer kell, mert az eredetije nagyon ritka
- spiderman mod, vagyis bazi nagyot lehet ugrani, ha nem tetszik akkor az actor.ltx-bem a jump_speed sort vissza kell írni 6-osra.
Az actor sebzés, sérülés adatait nem piszkáltam. Tehát lehet ugrálni, de fájni fog. Viszont az összes rejtekhelyre el lehet jutni. -
emre
veterán
Sajnos beleakadtam én is a fagyásos bugba. Először az alállomás környékén, veszett lövöldözés közepette, majd a fegyver repair kit használatakor, harmadszor meg Noé-nál épp aludni akartam, erre az ébredés betöltésénél elszürkült.
Érdekes itt az irányító felrobban ha eltalálom, ismét vannak cicák, mint a CS-ben. és aludni is több helyen lehet. Ja, és van egy átjáró a Vaserdőből Janovba.
-
ubi91
tag
na, úgy néz ki, mindenkinek mást generál ez a játék
nekem a prof odaadta a küldit, svarogot nem adott, aztán az a küldi után, hogy vigyem el neki a növénymintát rendellenes ligetből, utána simán meg tudtam venni a tudós csókától ~9000RU-ért. ilyen detektorszállítás meg ilyenek, ilyenről nem is hallottam
am jó az a svarog hogy jelzi az anomáliákat, de artikat marha szar vele megtalálni, arra inkább megtartottam a velest.
-
atesz999
tag
-
zuchy
őstag
Nálam csak a végén jött ki, amikor el kell érni a helikopreteket. Olynnál is kijött, mikor nyomtam egy nyorsmentést.
De alapól is dobott bugtrapot. Már kezdtem ideges lenni, hogy idáig simán eljöttem, erre a finálén elszáll mindig.
Aztán minden tuningot megszűntettem és akkor jó lett. Most vagy attól javult meg, mert újraindítottam, vagy azért mert megszűntettem a tuningot. Passz.
Laptopnál viszot hibátlanul megy. Ugye azt nem nagyon érdemes tuningolni. -
emre
veterán
Azért nálam előfordult mikor pripyatban azt a magas épületet kellett bevenni, ahol a liftel kellett vacakolni, szóval felmentem legfelső szintre meg a tetőre, és az utcáról simán felhajigálták a gránátot a zsoldosok.
Viszont legalább nem pont a fejem búbján landolt egyik sem. Szóval tényleg nem rossz. -
emre
veterán
Ilyent én is láttam a takarmánykeverőnél, ha kifele néztem a pályáról.
De elmúlt.Más: valaki aki megszerezte az oázis-t segíthetne kicsikét.
Nekem nem ez a fő küldi, hanem kimérát megyek gyilkolászni. Merre van az büdös dög?
Lent van az is az aknában vagy ha nem hát merre keressem? -
- = Zk = -
félisten
naigen...ez az átka annak, hogy...
mind1. elkezdem újra. elvégre mostmár minden infó adott egy közel 100% kivégzéshez..de a legjobb az lenne, ha jönne a gém EU-ba..
megvenném, és személyesen vinném el a CD Galaxisnak, hogy "honosítsák" úgy, mint anno a Clear Skyt...szerk: már annyira elheggesztettem a játékot, hogy már a dinamikus nedves felületek, és a volumetrikus füstöt is letitltotta. nemtudom bejelölni. pedig W7 alól pengetem
-
emre
veterán
Nyomd át free-re, de ha mindenáron fizetni akarsz nem erőltetem.
-
emre
veterán
Az nem kereskedő hanem csempész, és valóban a legfelső részen levő kis "pihenő" részben ücsörög 1-2 másik stalkerrel.
Ő az:
Akkor azok a kártyák nekem már megvoltak (gyűjtögetés rulez) mindössze várnom kellett mert annyira részeg volt a tag hogy nem tudtam vele beszélni, de másnapra megcsinálta.
Remélem jól emlékszek.Köszi a képeket, majd megnézem.
-
emre
veterán
Érdekes, monjuk nekem is csak az elején volt ott.
Én közvetlen a gauss megszerzése után visszamentem a hajóra (patak vagy mi?)
Ott a csóka fel is újította a stukkert + 1-2 küldi adódott, majd ezek után mentem megint pripyatba, de a vezető ott volt akkor is a kocsmában.Ha gondoljátok elküldöm a gauss megszerzése körüli mentéseimet mailben.
De ehhez tudni kell god mod-dal tolom(meg mást is belepiszkáltam
)
Tehát ha egyből kidob tessék rám fogni. -
westcoastog
veterán
úgy néz ki sínen vagyok, a zöldruhástól, meg vano-tól is meg kellet kérdezni mehetünk e,
elvileg most a blowout elől rejtve kell maradni aztán indul a mandulaszerk: nem jó, elment a blowout, de még mindíg nem akarunk el indulni, zulu csak mondja a szöveget és semmi.. pedig 4en vagyunk, zulu, vano, sokolov, meg én
-
Enton
addikt
Sörétes - 230 golyó
ak - 620 golyó
Dragunov - 30 golyó
Narancs Medikit - 11 db
piros kötszer - 30 db
antidrugs - 15 db
konzerv - 5 db
plusz a 4 papírdarab ami pripyatba jutatott
meg még pár gránát lehet nálam attól függ hányat találtam, a katonáknál eddig. plusz a ruha és rögtön meg is lett a 50kg+.
De most nerég találtam egy gyogyit, ami 20 kg plusz ad nekem. Na most azokat is gyűjtöm nagyon. -
romero28
senior tag
köszi
állítólag a híd alatt van a másik .
sakto : ezt csináld meg - és jó lesz a grafika .
más : feltettem az rtm-es win7-et , vistás mentéseket benyomtam a gammának , de ugyanúgy kivág a játék , mikor visszamennék creekbe
- teljesen kikészültem
-
romero28
senior tag
ne fuss az ellen elől , hanem ők fussanak előled ,és ők sz@rják össze magukat , vadásszál rájuk
pripyatban a kórháznál szokott lődörögni mindig egy-egy kiméra , azokat punnyasztom unalmamban .
- és már éjjel is
zk - asszem a gaussal az első pályára kéne visszamenni - itt akadtam el ugye... mivel lerohad a játék ahogy visszamegyek oda .
amúgy pripyat-ban még lesz küldi utána , nem csak ennyi volt . -
romero28
senior tag
ugorj fel elöl az ütközőjére , majd az oldalsó korlátra és onnan tudsz ráugrani a tetejére .
zk : ez jupiterben van .
enton : CS-t én is megvédeném
, még az sem rondított a képen , hogy nagyrészt a régi helyszíneken játszódott . amúgy is kicsit más látvány tárult elénk - átrajzoltak mindent a készítők . más : szerezz be egy jó detektort és kutasd az artifactokat , sok van belőlük és jó pénzt kapsz értük . minden hullát nézz át . volt olyan , hogy kitörés után kimásztam a rejtekből , és a környéken volt 2-3 új hulla - gondolom nem értek időben menedékbe , és nagyon jó cuccokat találtam náluk .
-
- = Zk = -
félisten
igen, újratermelődnek szerencsére
....
de ugye ha vkit lepuffantunk, akkor nem kell tartani a többi haragjától, mert ugyebár semlegesek vagyunk....se stalkerek ,se banditák....ha lelövök 10 banditát, a többivel máshol tudok még beszélgetni, ugye?...én Pripyatban találtam fejlesztést, odaviszem a csókának a katonai bázison, de lese xarja a fejemet
...esetleg lesz még máshol is ilyen "banda"?.....
-
Enton
addikt
-
- = Zk = -
félisten
hm...
meglesem majd énis....max leiszom magam kozák vodkával
....a szerelő úgyis vevő az ilyenekre...mocskos alkoholista, berugott az orrom előtt...
nekem nagyon bejön a CoP......tudtam, hogy nem lesz bugmentes, de engem nem zavar.
az atmoszférát ismét eltalálták...a menü zenéje a legmegkapóbb számomra...volt/van hozzá szerencsém, valszeg azért....
-
- = Zk = -
félisten
1: nekem pl nem adja be a 1680-at
2: a nap árnyékot nem tudom elővarázsolni, ha előjön, akkor fekete körrel vesz engem körül..
3: a helikopterhez úgytudsz a legkönyebben feljutni, ha elmész és beszélsz a kutyás hajólakóval, aki rádlő, ha rányitsz. nem téged lő, csak vmitől fél. (kutyáktól)...
beszélsz vele, hogy segítsen feljutni, és segít. vele vagy nélküle is mehetsz....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest