Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
hasonkúszás nincs, de a crouch mellett ha a walkot is nyomja az ember, akkor még jobban lehajol. sok helyre csak így lehet bejutni.
szóval: crouch + walk.vladi: "ez a chernobilban volt. " ha jól emlékszem, a pripyatban a zaton pályán a dangerous cave-be belépve (ahol egy controller vár ránk), ott is ez a mondat hangzik el.
-
caizzz
senior tag
-
caizzz
senior tag
Szerintem elég részletesek a textúrák... De itt nézz szét, hátha találsz valami neked tetszőt.
-
Zorro555
tag
Ha a lezuhant helikopter felől közelíted meg, a kerítés mentén hátulról mész, akkor csöveket látsz. fel lehet mászni egy létrán, majd be a csőbe. Akkor rögtön a felső szinten lyukadsz ki, ahol az infot tartalmazó laptop vagy pda van. Ha ügyes vagy akkor sokáig nem vesznek észre, de a kivezető út nekem is lövöldözésbe torkollot, viszont a kijáratnál lévőt gyorsan lelőttem, utána hiába lőttek már.
-
vaki
aktív tag
Igen, le kell ölni mindenkit, még nem volt olyan hogy barátsággal fogadtak volna. Ha lemész a csatorna rendszerbe, aminek a nagy betonteknő közelében van a lejárata, akkor azon keresztül be tudsz menni az épületbe és ott az egyik sarokban lyukadsz ki.
Szerintem amúgy célravezetőbb a betonkerítésnél átmenve rögtön egészen balra menni egy őrházba ahonnan simán le lehet lövöldözni a nyílt terepen közeledő zsoldosokat - utána az épületben nekem csak kettő maradt.

Egyébként vigyázz, mert nekem 3 alkalommal is akkorra időzítette a kitörést, amikor ott csatáztam - valószínű ez is egy script a nehezítés érdekében...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen monitort vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy ruhás topik
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Katana GF66 12UGS 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9Ryzen 9 7900 nem X-es! 65W TDP!!! 12 mag 24 szál
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Morgan pda-ját meg add oda a szabadságnak vagy a szolgálatnak. Amelyik szimpatikusabb.

shield