-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
hasonkúszás nincs, de a crouch mellett ha a walkot is nyomja az ember, akkor még jobban lehajol. sok helyre csak így lehet bejutni.
szóval: crouch + walk.vladi: "ez a chernobilban volt. " ha jól emlékszem, a pripyatban a zaton pályán a dangerous cave-be belépve (ahol egy controller vár ránk), ott is ez a mondat hangzik el.
-
caizzz
senior tag
-
caizzz
senior tag
Szerintem elég részletesek a textúrák... De itt nézz szét, hátha találsz valami neked tetszőt.
-
Zorro555
tag
Ha a lezuhant helikopter felől közelíted meg, a kerítés mentén hátulról mész, akkor csöveket látsz. fel lehet mászni egy létrán, majd be a csőbe. Akkor rögtön a felső szinten lyukadsz ki, ahol az infot tartalmazó laptop vagy pda van. Ha ügyes vagy akkor sokáig nem vesznek észre, de a kivezető út nekem is lövöldözésbe torkollot, viszont a kijáratnál lévőt gyorsan lelőttem, utána hiába lőttek már.
-
vaki
aktív tag
Igen, le kell ölni mindenkit, még nem volt olyan hogy barátsággal fogadtak volna. Ha lemész a csatorna rendszerbe, aminek a nagy betonteknő közelében van a lejárata, akkor azon keresztül be tudsz menni az épületbe és ott az egyik sarokban lyukadsz ki.
Szerintem amúgy célravezetőbb a betonkerítésnél átmenve rögtön egészen balra menni egy őrházba ahonnan simán le lehet lövöldözni a nyílt terepen közeledő zsoldosokat - utána az épületben nekem csak kettő maradt.
Egyébként vigyázz, mert nekem 3 alkalommal is akkorra időzítette a kitörést, amikor ott csatáztam - valószínű ez is egy script a nehezítés érdekében...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Sigma 15mm f/2.8 EX DG Fisheye (Canon bajonett)
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest