Hirdetés
- Android szakmai topik
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Fractal Scape – egy majdnem mindenes fejhallgató
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
juhasz.p
üzenetére
Az a baj, hogy úgy van kialakítva a domborzat, hogy sehogy sem tudok megközelíteni 2, de inkább 3 helikoptert. Teljesen más helyen vannak ugyan, de nem megy. Eddig asszem 2 helit kutattam át, az egyik egy mocsár közepén volt, a másik meg ott, ahol ez az ajtó van, valami áramfejlesztő-féleségnél (egy része tele van anomáliákkal). Ez volt a két legközelebb lévő nagyjából.
Azt hittem, hogy az az ajtó a föld alatt elvisz valami olyan helyre, ahol tovább tudok menni, de ha nem, akkor hagyom. Csak akkor hogy tudok továbbjutni? Már megkerültem az egészet, de sehonnan nem tudok továbbmenni egy idő után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Kuponkunyeráló
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beat 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xbox Series X|S
- Tesla topik
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- DXRACER Prince L gamer szék
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield