- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
-
emre
veterán
Nekiálltam W7 alatt, csakis a DX10 kedvéért, de megint csak mocskosul esős időt kaptam.
A tököm kivan az egésszel.
Viszont nem kellet újratelepíteni, az XP-s parancsikonnal működik a cucc, csak a mentéseket és az user.ltx fájlt kell átmásolni az aktuális w7 C: meghajtóra. -
ssolitude
őstag
Nem lehet valahogy ezt a német verziót magyarrá varázsolni?
-
pityaa23
senior tag
jelenem, MEGVAN!!! Én bamba, nem vettem észre a híd legelején a kocsit az oszlop mögött
szupi ,csak 1 órámba telt, úgy hogy tudtam hol kell keresni
2 kérdés:
1.: hogyan tudom felszerelni a távcsövet vagy hangtompítót a puskákra?
2.: a bázisomon találtam 1 üres ládát, ha abba pakolok dolgokat azok megmaradnak?
-
pityaa23
senior tag
Hali!
Elakadtam a gázos küldetésnél...
Nem találom a 2ik kulcsot... :S Tudom írtátok már, hogy hol van de úgy sincs meg. Ami a leszakadt híd lábánál van egy nívába az megvan, de a másikat keresem fent a dzsippekbe de sehol semmi. az egyikben van egy doboz, de abban csak lőszer, meg gránát volt, a másikban pedig csak szanaszét dolgok, de kulcs az nincs....Hol a fenébe van a kuuuulcs???
-
gery dee
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #785 üzenetére
akkor még sem 8800-as betegség. Egyébként most frissitettem a drivert és úgynézki megszünőben van a probléma
-
M@trixfan
addikt
válasz
gery dee #782 üzenetére
A 8800-nak hardveres "memory leak" problémája van ami okozhat ilyen jellegű belassulást. Driver szinten próbálták elkerülni, de sajnos nem lehet teljesen. Ha elszivárgott a memória akkor jellemzően így kezd el szaggatni.
Azért más vélaményét is kérd ki mindenképpen mert én erről csak olvastam régebben és nem vagyok annyira mélyen benne a GPU témában.
-
gery dee
aktív tag
A Compass artifact az a fényes búzogányszerű relikvia. a CS-ben íránytűként volt ismert
És ezt a bolond remetétől tudod megszerezni aki azzal a döggel van még az elején abban a tákolt hajóbanmycso: ott lesz a rejtekhely szemben a fán az ág elágazásnál rögtön
Más: Nekem viszont az a problémám hogy van eg 8800 ultrám és a fullon nyomom 1440x900 4xfsaa stb... stabilan 30-40 fps hoz 1-1,5 órán keresztül utána valami kegyetlen 5-15 fps döcög a játék csak nem tudom hogy miért :S valakinek valami megoldás ?
-
koliz1
tag
Sziasztok
Több bajom is van , a monolith-os főnököt nem akarják felvenni , veles detektorom van vagy 8 de nem igazán akarják kicserélni a jobbra , elszúrtam volna valamit már pripjaty ban is voltam , mia az a compass artifact ?
üdv koliz
-
emre
veterán
-
emre
veterán
Hát ja, akkor most vagy a drága orosz és ukrán polgártársaink végeztek kitűnő teszt munkát, és mire itt is megjelenik már egészen faszányos lesz, vagy csak alápakoltak némi hulladékvasat egy mozi erejéig.
-
Enton
addikt
Na már most csak nekem tűnik úgy, vagy csak én látom rosszul hogy ez a német verzió kicsit jobban fest:
[link] -
válasz
- = Zk = - #770 üzenetére
-
Vladi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #768 üzenetére
-
Vladi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #766 üzenetére
Ez valójában te vagy játék közben.
Mikor jelenik má meg?
-
emre
veterán
Ha a lift generátora beindul akkor még le kell menned az alagsorba, de nem a legfelső szinten tudsz beszálni. Talán X58 vagy valami ilyesmi a küldi.
A pályaváltás bug-ot nekem egy újratelepítés helyrerakta, párszor le lett írva a forumban. Többünknek volt ilyen problémája.
A hulla ott van de csak egész közelről kivehető. Nála van a detonátor
Kb. a jelölt területen kell keresni: -
arpeen2
senior tag
-
arpeen2
senior tag
Pripyat-ban vagyok megfőve immáron. Sehol nem jelez feladatot, az összes épületet bejártam, mindenkivel beszéltem, a detektorokkal már 2x körbejártam a terepet, mint valami aknakereső, de semmi. Segítsen aki tud legyen szives.
-
emre
veterán
Az a titka, hogy amikor fel kellene szállni a helikopterre, közvetlen mentsél, aztán jöhet a főcím, stb. Aztán ha kedved tartja mentés betölt és nem szálsz fel. Ezzel a fő küldetés véget ér. Amíg nincs rendes fordítás a mellékküldetéseket csak megérzésre lehet csinálni, tuti marad 1-2 amivel nem tudtál mit kezdeni.
mod:
Mi az hogy mind a három, nekem csak a shoc-ból van három: Inferno, OL2.2, Origi
És akkor még mindig marad mod amit ki kellene próbálni,
Pl.: Priboy story, 2009mod, LURK, OL2009RC1, Soljanka, Old Good Stalker stb -
CptMisi
őstag
Üdv!
visszatértem, hogy feltegyem azt a kérdést, milyen hosszú a játék? remélem olyan velős, mint az elődjeifree-mode van? mert haver azt mondta, hogy nincs, de szerintem csak béna
-
emre
veterán
elvtársak tök pöcs vagyok
most veszem csak észre, hogy nálam a grafikai beállításoknál nincs dx10 opció?"micsinájjak micsinájjak?
túrjam orram, vagy pisáljak?"
Részlet Laár András Micsinájjak c. verses eposzából -
emre
veterán
válasz
dangerzone #737 üzenetére
Teljesen játszható, ha eltekintünk a ratyi fordítástól.
Mert ha nem tudjuk kibogozni hogy pontosan mit csináljunk az nem kicit befolyáslja ajátékot.
Én egy komolyabb buggal találkoztam, mégpedig Pripyatba pályabetöltéskor dobott ki.
De valahogy sikerült megoldanom. Szerintem kb. olyan szinten van mint a CS az 1,504 peccsel.
Szóval tök jó. De itt egy teszt, mondjuk elég halványra sikeredett, de a semminél többet ér -
dangerzone
addikt
Milyen ez az eddigi orosz verzió? Mennyire bugos? Mennyire játszható?
-
Vladi
nagyúr
válasz
skeleton91 #734 üzenetére
Nem mondod, hogy már vagy ötször végigvitted?
-
skeleton91
tag
Én félretettem a gamet, megvárom a Magyarországi megjelenést. Sztem az sokkal kiforrottabb lessz mint az orosz. De különben vagy 4-5x kijátszottam, nekem nagyon bejött.
-
foxboro
tag
Hello Mindenkinek!
Most nézem az orosz verziótA kötözést és vérzéscsillapítást rá lehet tenni gyorsbillentyűre???
Így elsőre nem találkoztam vele defaultban....
Üdv! -
arpeen2
senior tag
Mikor mennék vissza a hajóhoz, a detektookat leadni, betölti a pályát, majd kb 5mp után kifagy, van erre valami ötletetek ?
-
2o1i
senior tag
Nem vesztesz sokat, ha kimarad ez a küldi.
Amennyit szoptam én is vele, hogy meglegyen mind3 (mer ugye ha találtam korábban ilyen detektort, eladtam és mire találtam 3-at...) . Kb. 2-3 órába telt, mire végül meglett minden, és mindezek eredménye egy 10 másodperces dolog, ami lehet látványos volt, de nem érte meg a szenvedést.Lehet ha rákeresel youtube-on lesz róla videó, hogy mi történik a perfect detektoros küldi végén.
-
arpeen2
senior tag
Ennél a 3 detektoros résznél én is megfőttem srácok !
Kivettem a tóparti alvázból, a markolóból és még ezek előtt megcsináltam a tudósoknak a küldetést amiért adtak is valamit (gondolom a 3. detektort, franc sem figyelte) mégsem fogadja el a szerelő tőlem őket. 30x körbejártam mindent, kezd idegesítő lenni, pedig amúgy jó játék lenne. Valakinek ötlet?
-
2o1i
senior tag
Ma végre megtaláltam a kicsikét. Örült is PDA, amikor meglett. Kiírt valamit oroszul,aztán ennyi. Nem tudtam mihez kezdjek vele. Maradt a detector gyűjtögetés.
Most várom, hogy készüljön végre el a perfect detector... -
laccczka
tag
Megvan a megoldás hűtőtoronynál lévő detektoros küldetésre.
Kaptam az Öbölben a csapostól (talán Beard vagy valami ilyesmi a neve) egy kisérleti detektort. Ezzel mentem a következő pályán a hűtőtoronyhoz, ahol elővettem a detektort és láss csodát...
Tovább nem mesélek, nem lesz spoiler
Ha nem mondtam újat elnézést kérek, csak segíteni akartam.
Hopp!!! Most látom a kollega már megoldotta a 623-as hozzászólásánál.
pedig átolvastam a topikot
Mindegy, a jó szándék a lényeg. -
gery dee
aktív tag
Sziasztok. Csatlakozom Nightvison kollégához és a magyarításon fogunk dolgozni , igaz már én is elkeztem így egyénileg fordítani de pont a lényeg nincs még lefordítva.
Szóval hamarosan így vagy úgy de lesz magyarítás -
atesz999
tag
-
atesz999
tag
Üdv!
Nem tudná valaki megmondani,hogy hova menti a játék a graifikai meg egyéb beállításokat Win7 alatt? Illetve a mentett állásokat.
Előre is köszi. -
JAckass6
tag
Sziasztok!
olyan problémám lenne, hogy nem mutat semerre a 'nyíl' a térképen, feladatnak pedig ezt írja: "to gather a detachment for a hike in the Pripyat". valami csókával beszélgettem előtte, fennt egy toronyban ahol egyedül volt, mellette a polcon egy MG amit nem lehetett felvenni.. tudnátok segíteni hogyan folytassam? -
lsc
nagyúr
válasz
Varga Csaba #709 üzenetére
Az óvodában, az "emlékmű" vagy "oltár" alatt .
-
virkir
veterán
válasz
Varga Csaba #704 üzenetére
A többi küldetést megcsináltad pripyat-ban?
Monolit szobor megnézése, kontroler kiirtása, mert csak ezek után adja a további küldetéseket.lsc
Majd kiengedni a frigóból a katonát
-
muxi-muxi
senior tag
Merre találom a piros kártyát? A sárga már megvan.
-
lsc
nagyúr
válasz
Pedig jól mondja a kollega, mielőtt az óvodához mész meg kell találni egy csapatot /ami már csak 3 hulla lesz/, az egyiknél van egy "robbanóanyag csomag", azzal kell berobbantanod az óvoda ajtaját .
-
emre
veterán
válasz
valami sugárzó forrást kell kikapcsolni.
az eleján egy ruhaszárító szerü basz van, + 1-2 hulla
asszem utána kell menni az óvodához -
emre
veterán
válasz
Varga Csaba #702 üzenetére
Drága druszám, hát méé' nem ezzel kezdted??
Ha körbejárod az óvodát, akkor kell hogy találj egy hullánál valamirt ami erősen emlékeztet egy detonátorra, vagy dinamitkötegre, vagy mindkettő.
Ha ez megvan akkor ahhoz az ajtóhoz mész ahova a nyilacska mutat, oszt széjjelrobbantot a bejáratot. A többit rádbízom, cselekedj belátásod szerint. -
Varga Csaba
aktív tag
Abban a szobában ahol a fegyvermester és a doki van nincs harmadik személy.
A parancsnok az emeleten (annak kellett a gauss-t megmutatni) nem aktív, nem lehet vele beszélgetni..
A gyenge angolommal azt veszem ki, hogy az lenne a feladat hogy kiderítsem honnan érkeztek a helikopterek elektonikáját kinyíró "bit"-ek...
De semmi ötletem, mellé még a kidergaten-be /óvoda/ se tudok bejuni...
(ez az egyetlen felderítetlen épület pripjatyban) -
emre
veterán
válasz
Varga Csaba #700 üzenetére
Akkor neked is csak a kiürítéses feladat lehet vissza.
Nézd meg a főnököt pripyatban a fegyvermester, meg az orvos mellett.
Ezt nekem is kicsit nehezen adta a game.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest