- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandika10
csendes tag
válasz
hülyegyerek #1632 üzenetére
Helo aztakarom kérdezni ohgy laboral végesztem kaptam egy választ hogy szemtől szemben beszélj kovalszkival mikor bemegyek a szobába eltőnik a kép de hang az van mos ijenkor mivan?Elöreis kösz.
-
danati
senior tag
válasz
hülyegyerek #1704 üzenetére
-
danati
senior tag
válasz
hülyegyerek #1687 üzenetére
Nekem most 97 küldetés van kész, az öcsémnek pedig több mint 170, de mégse találok több küldetést.
Szkadovszk hajón, Janovban, tudósoknál és egy csomó helyen kész van az összes küldetés. Hogy lehet ez? -
Misua
senior tag
válasz
hülyegyerek #1676 üzenetére
Csá!
Mindenre 2 db befejezés létezik - pozitív és negatív
Pl Zatonban ha kinyírod a vérszívókat, akkor "a Szkadovszk ugyanolyan népszerű lesz mint a 100 rengen bár", ha meg nem, akkor Danger Zone
És így tovább az összes helyszínnal, karakterrel.
Amugy hogy full happy legyen, ahhoz mind a 70 plusz küldetést kell végrehajtani, és nem free módban, hanem játék közben amíg nem késő -pl csapat toborzásnál a Pripjatyba - csak egyszer van rá lehetőség! -
hülyegyerek
addikt
válasz
hülyegyerek #1643 üzenetére
Valaki? :
Írja meg valaki legyen szíves,hogy milyen alternatív befejezések vannak még a happy end-esen kívül,és,hogy mit kell hozzájuk tenni.
Ezen múlik az uninstall -
danati
senior tag
válasz
hülyegyerek #1632 üzenetére
Ebben is többfajta befejezés van, de a cs-ban csak 1.
-
caizzz
senior tag
válasz
hülyegyerek #1457 üzenetére
Buborékot Pripyatban a szupermarket alagsorában biztos találsz. Tele van patkánnyal a levezető út (ahol amúgy a kalibrációs dobozka is van, szóval ha nincs meg, tedd be a tatyóba
), öld őket szívbaj nélkül. Ha leértél, ott lesz rögtön a buborék pár méterre.
-
caizzz
senior tag
válasz
hülyegyerek #1542 üzenetére
Az csak egy sima fegyvertár. Egyik melléküldiben kapod meg a keycardot előbbutóbb.
-
emre
veterán
válasz
hülyegyerek #1527 üzenetére
Én sem foglalkoztam velük, mégis jöttek harcászkodni amint eldördültek az első lövések.
-
emre
veterán
válasz
hülyegyerek #1511 üzenetére
Semmi kifogásom a dologgal, de azt sem tudom, hogy kit és hol kell lemészárolni.
-
emre
veterán
válasz
hülyegyerek #1506 üzenetére
Találd meg a szolgálat fegyver rejtekhelyét, és add át az információt a freedomnak, utána bizni fognak benned.
-
lsc
nagyúr
válasz
hülyegyerek #1506 üzenetére
Valami más küldi lehet hogy kell még, más pda-ra nem emlékszem amit elfogadnak, mondjuk attól még lehet.
-
lsc
nagyúr
válasz
hülyegyerek #1504 üzenetére
Ha jól emlékszem oda a hűtőtoronynál lévő gömbből kizuhanó egyik hulla pda-ja kell.
-
lsc
nagyúr
válasz
hülyegyerek #1457 üzenetére
Az artifaktok ha vannak a svarogon egy pici "pöttyel" vannak jelölve, figyelni kell.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hülyegyerek #310 üzenetére
tégy belátásod szerint
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hülyegyerek #301 üzenetére
látod, ezért kérdeztem 2 féle képpen
nos..
grafikai beállításoknál nem lehet, hogy valami nemvan jól beállítva? -
- = Zk = -
félisten
válasz
hülyegyerek #299 üzenetére
eztmost nemértem...
az a bajod, hogy olyan, mint a valóságban?....mert akkor hanyattb..szom magam..
ha nem, akkor képen mutasd, mia probléma... -
- = Zk = -
félisten
válasz
hülyegyerek #216 üzenetére
küld priviben, melyik az a guglis verzió....
mert pl én magyar felirattal nyomom....nah az sztem a gány....kezdetlegesnek viszont jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest