- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Szóval akkor azokat a doksikat csak el kellene adnom Owlnak? Mert emlékszem, hogy adta küldetésnek, hogy gyűjtsek infot az alagútról, de mikor egy másik doksit találtam meg ahelyett amit mutatott, akkor nem mutatta tovább, hogy hol van a többi. Amúgy mindenkinek érdektelen infok vannak benne
Mellesleg a rádiós küldetéssel is ezt csinálta. Felvettem a rádióhoz egy alkatrészt és odavittem Nitronak. Ezután már nem mutatta a térképen a többit viszont továbbra is ott voltak. Mikor elvittem neki szimplán hálás volt. Gondolom discountot ad érte... -
proci985
MODERÁTOR
akkor nem tudom, nem találom a fekvés gombját
más
mindenesetre változatos a progi, eddig elég nagynak tűnik a bejárható terep, kivették belőle az összes idegesítő "featuret" amit utáltam a Clear Skyben:
- semmi gerillaharc használhtatlan fegyverekkel folyamatosan túlerőben lévő ellenfelek ellen
- nincs idegesítő bandázás (az ötlet jó volt, a megvalósítás nem/nagyon nem)
- elején is vannak használható fegyverek (5 perc után ILel szaladgáltam, amit találtam az egyik közeli helyen... és ez még csak az első végigjátszás, amikor nem is tudom mi hol van)
- stashek megint használhatóak, clear sky ilyen szempontból átlagosan kritikán aluli volt
- megint lehet pacifistán viselkedni, első 3 órában eddig kilőttem 4 stalkert
- elejétől fogva eléggé nagy a szabadság
- frame ratek visszatértek a SoC szintjére, bár a hajón éjjel valamiért 20as átlagom volt (egyébként 40-80, AA és AF nélkül 10.1 módban low sun shaftokkal és shaderekkel, kissé levett látótávolsággal és grass densityvel, egyébként maxon 1280ban)
- a szörnyek lairje tényleg lair, és nem egy lyuk amiből köpi ki az algoritmus a snorkokat, 30mps időzítővel
- nincs idegesítő bevezető, kapásból indulhat az ember vadászni
- van személyes stash!amit hiányolok:
- vadászat
- esetleges military contactok/beépített emberek a zónában, sztorihoz passzolna
- picit több lehetőség questeknél (deus exen nevelkedtem)ami új, és bejön:
- hud
- hatalmas az első territórium
- és remekül ki is van dolgozva
- kvázi freeplay
- eddig még nem találkoztam buggal -
emre
veterán
Az én helyesírásom is hagy kívánnivalót maga után, és ritka az a hsz amit nem kell szerkeztenem, de itt szerintem arról lehet szó hogy ez a generáció az sms-el, és az msn-en használt kommunikációt szokta meg. Ami irásban kicsit kellemetlen, élőszóban nagyon.
Vladi Nincs haszna, de két vodka alatt nem dolgozik.
-
Xblades
tag
Oké kösz de most elakadtam nem ad már senki sem küldetést sem a vasútállomáson se a hajón se a tudósok. Már csak az van aktívként hogy jussak el a Pripyat-i kivonási pontra. Ha jól emlékszem valamilyen generátort kéne bekapcsolni, de egy darabig volt küldetések közt hogy gyűjtsek csapatot, de valahogy menetközben eltűnt ez a feladat anélkül hogy bárkit felfogadtam volna, hiába beszélek akit fel lehetne fogadni rám se hederint.
-
caizzz
senior tag
Társak nélkül sem para, amennyire én tudom. Nekem még Zulut megették az alagút elején a snorkok, Vano és Sokolov pedig valami bug miatt szerintem beragadt valahová, mert amikor a kupolás épületben lőttem ki a katonákat sniperrel, mögöttem várakoztak. Mikor visszamentem a már nyitott ajtóhoz, már nem jöttek utánam, és a térkép se jelezte őket. Utána azt a pár zombit és patkányt már sikerült legyakni egyedül, szóval nem volt gáz.
Ez a magyar fordítás pedig szerintem elég jó lett. Kicsit túl sokat akartak lefordítani, de ahogy ló úr is mondja a beszélgetések magas minőségűek, és átadják azt a hangulatot amit kell.
-
muxi-muxi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest