- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaki
aktív tag
YEP
Végre sikerült good ending-el kijátszani...
Érdekes, hogy csak 95 küldit csináltam meg, de a Diplomat, Balance, meg a Friend of Duty-n kívül az összes többi szintet elértem. (természetesen az alternatívokat sem)
Az Oázishoz korábban írta valaki, hogy kell az Irányítű. Szerintem nem kell, mert nálam nem volt, mégis sikerült megszereznem. Mondjuk az elég gáz, hogy a tudósok csak 7K-t adnak érte...
És Streloknak nem tudtam odaadni a puskáját
Pedig direkt végigcipeltem magammal, hogy milyen frankó lesz majd, ha a leveleivel együtt ezt is megkapja, de nem. És még kereskedésbe se lehet eladni neki
-
vaki
aktív tag
válasz
Hun'reeth #1594 üzenetére
SEVA-t én Hawaii-tól vettem ha jól emlékszem - Bagolytól meg Exo-t. Elképzelhető hogy csak a pripjatyi út előtt adja be.
FT200-at meg találtam
Bóklászok a mocsárban és a pálya legelején ahol kezdesz, egyszercsak nagy lövöldözés, pár Duty-s Exo-s fickó összeakadt egy nagy horda mutánssal+zombikkal.
Szépen kivártam a végét, a szemtanúkat elintéztemaztán begyűjtöttem az összes cuccot.
-
vaki
aktív tag
Próbálj meg felmászni a fára, és az egyik tízemeletesben talász egy artifactot. Tiszta Tarzan feeling, kár hogy onnan nem lőttem screenshotot. De lehet hogy visszanézek, úgyis bóklászok még egy ideig, most fel akarom fedezni egész Pripjatyot.
Akad egy csomó érdekesség pl. az óriáskerék is ott van, csak nem elérhető helyen:
-
vaki
aktív tag
Megszállott Stalkereknek ma este 23:45-kor az Animal Planeten Csernobil: élet a holt zónában c. dokumentumfilm.
Bár kétlem hogy a pszeudokutyák és a vérszopók benne lesznek
-
vaki
aktív tag
Igen, le kell ölni mindenkit, még nem volt olyan hogy barátsággal fogadtak volna. Ha lemész a csatorna rendszerbe, aminek a nagy betonteknő közelében van a lejárata, akkor azon keresztül be tudsz menni az épületbe és ott az egyik sarokban lyukadsz ki.
Szerintem amúgy célravezetőbb a betonkerítésnél átmenve rögtön egészen balra menni egy őrházba ahonnan simán le lehet lövöldözni a nyílt terepen közeledő zsoldosokat - utána az épületben nekem csak kettő maradt.
Egyébként vigyázz, mert nekem 3 alkalommal is akkorra időzítette a kitörést, amikor ott csatáztam - valószínű ez is egy script a nehezítés érdekében...
-
vaki
aktív tag
Hááát a végében nagyot csalódtam....
Vagy létezik más vége is??
Az összes túlélő Strelokot is beleértve meghal, én meg szépen elröppenek valahova...
Pedig olyan jó érzés volt a legnagyobb sztalker testőreként.Mondjuk az milyen már, hogy egy szerencsétlen AK-val harcol? Legalább egy Vintart kaphatott volna
Az előző postomból kimaradt, hogy a legjobb dolog a fejlesztgetés
Exoskeleton tök felesleges (mondjuk én nem is szeretem), csak tápolni kell egy kicsi a SEVA ruhát. Pripjatyban már úgy rohangásztam, hogy 2 páncél is volt nálam, mindkettő kikönnyítve és teherelosztás upgrade-el, plusz 2 artifact és alapból 72 kilót tudtam vinni, túlterhelve meg ugye 82-t. Ez mondjuk azért elég mókás -
vaki
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem van, hogy az befolyásol valamit, hogy hány részküldetést csinálok meg?
Már Pripjatyban járok, de van kettő, amit még korábban kaptam és sehogy nem tudom megoldani.
Az egyik hogy Jupiterben befogadják a Monolitosokat, na arra mindenki elhajtott a halál faszára... lehet hogy jobb lenne szimplán levadásznom őket? Én se bírom a Monolitot.
Vagy esetleg Pripjatyban később jelent valami pluszt? Netán véletlenül visszaemlékeznek 1-2 hasznos dologra?
A másik meg az a Szoroka nevű fickó; sehol sem találom, a többiek meg vagy nem ismerik, vagy nem tudják hol van...Az "iránytű" bug nekem is előjött, miután még az elején megcsináltam a fény a hajón küldetést és megszereztem. Most meg hogy megjavíttattam a Gauss-puskát, meg lerendeztem az ügyet Szakáll és Bagoly közt, egyszercsak azzal jön Szakáll, hogy szerezzek neki egy iránytűt (az előzőt hová tetted b*meg??
)
Amúgy a játék nagyon tetszik, sokkal jobb lett, mint a Clear Sky, ahol kiakadtam attól hogy össze-vissza kellett rohangálni, meg folyamatosan jöttek a küldetések. Itt végre van idő felfedezni, nyomozgatni
Amin fejleszthettek volna az az alvás, van egy csomó rejtekhely, ahol simán lehetne aludni, de mégsem ajánlja fel a lehetőséget. Ja, meg nagyobb terület és több pálya
Illetve olyan érzésem van, hogy bizonyos dolgok az A-life ellenére is scriptelve vannak. Pl. a helikopter felderítéseknél érdekes módon mindig jött valaki (zombik, mutánsok), ill. ugyanez van Pripjatyban az áruháznál, ahová nem tudsz úgy odamenni, hogy ne lenne ott egy falka kutya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- World of Tanks - MMO
- Apple MacBook
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest