Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Még az elején vagyok, amikor át kell kutatni a helikoptereket, de egy bizonyos pontos sehogy sem tudok átkelni, asszem megtaláltam, hogy hol lehetne, de ott meg valami kártyát kér egy föld alatti járathoz.
Úgy el van kerítve, hogy sehol sem lehet átmenni. Asszem az 1-eshez kéne eljutnom, de a 3-asnál is ugyanez, valami régi áramfejlesztőben vagyok, ami tele van anomáliákkal, ott van ez a föld alatti járat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- Flint 3 Wi-Fi 7 Home Router
- ASUS ROG Strix G17 gaming laptop i7 / RTX 2060 / 16GB RAM / 512GB SSD 17,3" 144Hz
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
shield