- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Zorro555
tag
válasz
muxi-muxi #819 üzenetére
Ne legyél telhetetlen
Nem tudom, nekem GTA nem jött be. Ha már lúd, legyen kövér és inkább Mafia. Na az szép volt grafikailag, és játékélményben is ott volt. Amit Stalker-ben szeretek, az az AI, hogy egymással is foglalkoznak, nem pedig mindenki téged lő mint a legtöbb FPS-ben.
Ez mondjuk a mutánsokra nem nagyon igaz, mert láttam már olyat, hogy 4-5 fickón keresztülhúzták magukat, csak hogy engem támadjanak. AI meg lőtte őket mint a hülye, és persze engem is szépen eltaláltak. -
emre
veterán
válasz
muxi-muxi #698 üzenetére
Semmi, a fő történet ott ér véget.
Maradhatsz kalandozni, viszamehetsz másik pályarészekre ha van még olyan küldi amit nem csináltál meg akkor azokat lehet folytatni.Varga Csaba legjobb tudomásom szerint az általad keresett kulcs az utolsó uazban van, de érdemes végignézni a konvojt.
A gauss puskát megszerezted? Mert ha igen kkor a dokumentumokat esetleg megmutatod pripyatban a főnöknek, aztán mehetsz vissza a Öbölben, vagy hova a hajóra a fegyvemesterhez, csak ő tudja megjavítani a stukkert. Ha kész a gauss utána még lesz dolgod pripyatban.
-
virkir
veterán
válasz
muxi-muxi #691 üzenetére
Sajnos sokaknak.
Ez van.
Ha tovább akarsz menni akkor érdemes letölteni innen a mentést ezzel megy oda vissza a játék.
Elég jó felszerelést szedett össze a srác én is ezzel vittem végig mert nekem meg akkor szállt el amikor az öbölbe akartam visszamenni.
Megvárom az első peccset meg a magyarítást aztán elkezdem elölről újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Melyik tápegységet vegyem?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- Magisk
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest