- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhasz.p
aktív tag
válasz
Blizzardking #31005 üzenetére
Like
-
juhasz.p
aktív tag
válasz
Balathruin #30967 üzenetére
Ez mekkora!!!!! Nesze neked pikacsúúúúúúúú...
-
juhasz.p
aktív tag
válasz
Antonius1978 #9921 üzenetére
kb. két lövés volt...úgy emlékszem. Az exo többet bír pár lövéssel, de akkor is nagyon oda kell figyelni a sebzésekre.
Én Fürgétől vettem, és 100.000 felül fizettem érte.
-
juhasz.p
aktív tag
válasz
Antonius1978 #9908 üzenetére
Rajtam is Seva pizsi volt, nagyon jó is volt addig amíg nem találkoztam az első alfa osztaggal...utána exo
-
juhasz.p
aktív tag
Valaki megtudja mondani, hogy hol kell átírni a nálam lévő pénz mennyiségét?
-
juhasz.p
aktív tag
válasz
rétisün #8394 üzenetére
Isten ments, hogy egy feljavított csapattal álljak szemben. Így is sokan vannak és nem sok idő telik el, hogy a játék - ha kinyírom őket (mind a 4 csapatot) - újra berakja őket.
Így is csak annyi idő telt el amíg elmentem a hajóra kiraktam a fegyvereket és visszamentem a helyszínre és már jött is az új csapat. Érdekesebb így a játék csak egy kicsit nehéz... -
juhasz.p
aktív tag
Nem számoltam őket, csak összegyűjtöttem a dolgokat tőlük. Meg hát majdnem egy rakáson estek össze, mert bekergettek a sevcsenkóba, ott meg nem számított hogy milyen jól és messzire tudnak lőni a csúzlijaikkal. Utána néztem meg egy biztonságos helyen, hogy 4 pda van nálam.
-
juhasz.p
aktív tag
válasz
rétisün #8354 üzenetére
Elkerülhetetlen volt az összecsapás az alfával. Melyik fegyvert érdemes megtartani? A távcsövest - M14 a neve - biztos, a gépkarabélyokból melyiket?
Elvileg ha az összecsapás után 4 db alfás pda van nálam, akkor 4 csapat támadt rám egyszerre?! Kinek lehet vagy érdemes eladni az csapatvezetők pda-ját? -
juhasz.p
aktív tag
-
juhasz.p
aktív tag
Ma találkoztam életem első alfa csapatával. Zatonban voltam a hajón, de már lőttek rám. :-)
Kimentem és meghaltam. :-) (egy SEVA pizsim volt csak, most már rendeltem egy exo-t Fürgétől). A hajó mindkét oldalán volt egy-egy csapat...Ilyen létezik?! Vártam egy napot, még mindig ott voltak. A következő összecsapásban is meghaltam, de... Létezik az, hogy egyszerre 3 azaz három irányból lőnek?! Egy csapatban hányan vannak? Nem 6 fős egy csapat? Létezik az, hogy egyszerre több csapat is rám támad?A 2.0-ban hogyan lehet a tudósokkal arti átváltoztatást kérni? Ha odamegyek hozzá sosem csinálja meg? Kevés lenne a pénzem?
-
juhasz.p
aktív tag
válasz
Physicist03 #6802 üzenetére
Tényleg...
-
juhasz.p
aktív tag
Valaki meg tudja mondani, hogy az erdőgazdaságnál az exo-s banditát valami Chapaev vagy mi a neve, mivel lehet megölni?!
Van nálam egy sörétes ( kilenc töltényre átalakítva) meg egy AC92 távcsővel...
A sörétessel már szerintem majd 100 töltény elment, általában közvetlen közelről, de semmi. -
juhasz.p
aktív tag
Tudom, hogy mindenki a 2.2-vel játszik, és csak én játszom a 2.0-val, de lenne egy kérdésem. Az szörnyek, kutyák és stb. mind olyan mintha halhatatlan lenne. Én vagyok béna és nem tudom őket megölni vagy mi történt velük?!
-
juhasz.p
aktív tag
válasz
dodopek #6545 üzenetére
Félreértettél. Vannak új szereplők. Csak senkinek nem lehet elolvasni a nevét...
A legelején is van egy küldetés, hogy vigyek el egy táskát a hajóra és adjam oda valami Markov... - már nem tudom pontosan - ha nem tudom ki az hogyan adjam oda neki?! Van valami bankár, de ha oda megyek hozzá csak annyit tudok vele beszélni, hogy beteszek vagy kiveszek vagy lekötök pénzt. Az nincs a párbeszédablakban hogy itt a csomag nesze... -
juhasz.p
aktív tag
-
juhasz.p
aktív tag
válasz
urban_borz #3444 üzenetére
Itt sok mindenre választ találsz...
http://stalker-cop.try.hu/
-
juhasz.p
aktív tag
válasz
jolmegmondom #3384 üzenetére
A tudósoknak add oda kódolásra a modult és akkor nem tudják ellopni a koordinátákat.
-
juhasz.p
aktív tag
válasz
jolmegmondom #3364 üzenetére
Van egy abban a markolóban ami mellett elmész mikor a mesterlövész bácsival kell a zombi faluba menned.
-
juhasz.p
aktív tag
Veletek előfordult már hogy a töltésjelző ikon nem váltott vissza a telep ikonra mikor levettétek a töltőről?
-
juhasz.p
aktív tag
válasz
tojasosgomba #2279 üzenetére
Szét kell lőni azt a repülő villámot és már nem fognak a tárgyak neked repülni.
-
juhasz.p
aktív tag
válasz
tojasosgomba #2237 üzenetére
A hajón lévő kereskedő csávótól is lehet venni. De most nem emlékszem a nevére. Bagoly feletti szobában van.
-
juhasz.p
aktív tag
válasz
Jhonny06 #1531 üzenetére
Ha jól értelek, akkor egy alagsorban vagy ami felett egy fegyver raktár van egy olyan vasajtóval ami csak belülről nyílik. Ha így van akkor még a házban találsz egy dokumentumot, amin van egy 4 jegyű kód. Ezzel a kóddal tudsz bejutni a kódos ajtón.
De ezzel csak az ajtón jutsz be, és ha jól emlékszem semmi köze a helikopterekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest