- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
És ami nem hiányozhat egy háztartásból sem. De legalább jól néz ki.
-
emre
veterán
-
emre
veterán
válasz
shield #37731 üzenetére
Egy AM5-ös rendszert, ahogy néztem az Intel jelenleg zsákutca, és DDR4-re nem érdemes váltanom, bár az most elég olcsó.
Asrock B650 Pro RS lap, Ryzen5 7600 proci (nem X-es), 2x16gb Kingston fury ram, meg egy RX6750XT vga. De még minden a dobozában van. Lehet gyenge lesz, de többet nem akartam költeni rá, meg már a tuning sem érdekel.A Lost Alpha-val nem. Bár most hogy említed, lehet bepöccentem, csak hogy szokjam a gyaloglást. A ClearSky-t toltam, de meguntam Limanszknál, bár néha megfordul a fejemben hogy megint utol kellene érni Strelokot.
A COP-ból a Complete, Sigerius és ENOT modokat próbálgattam. Meg a SMRTER-t próbáltam gatyába rázni, de túl gyakran vagyok túl fáradt mindenhez...... -
emre
veterán
válasz
' Tzs , #37716 üzenetére
Az újat még nem. Pár régebbi mod-ot viszont alkalmanként elindítok.
A Lost Alpha-nál elkövettem azt a hibát hogy egyből nekiálltam. Most hogy már a harmadik javítás van kinn és a gépi magyarítás is egész használható kezd viszketni a tenyerem.....
De még össze kell raknom az új asztali gépemet hozzá, mert a jelenlegi konfigom februárban múlott 10 éves. -
emre
veterán
válasz
' Tzs , #37695 üzenetére
akkor valszeg a trade ltx fájlokat kell átírni köbö úgy mint itt
a súlyhatárhoz meg az actor ltx max_item_mass, és system.ltx-nek a max_walk_weight sorát -
emre
veterán
válasz
' Tzs , #37693 üzenetére
A Return to Zone modról van szó?
Szedem lefele, aztán majd ránézek.
-
emre
veterán
válasz
Dhampir #37682 üzenetére
Inkább ez: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
emre
veterán
válasz
' Tzs , #37464 üzenetére
dolgozok rajta, készül az xls lista....
itt is a link a modokról: stalker_map
A nagy kapkodásban a soup-ot kihagytam a listából.
-
emre
veterán
válasz
' Tzs , #37462 üzenetére
Ha valami kellene kérdezzetek rá, ekkora anyagot képtelenség teljes egészében feltölteni, de amire igény lenne megpróbálom megosztani az előzőleg linkelt mediafire oldalon.
Kellene valami mappa listát összedobnom, de fogalmam sincs hogy álljak hozzá.Jobbára régebbi cuccaim vannak, jelentős részük a Stalker Filefront-ról.
-
emre
veterán
válasz
lacika93 #37454 üzenetére
Már nem emlékszek hogyan jött össze, addig mókoltam amíg működött.
Évek óta nem játszok, asszem csak ki kell csomagolni, működő gamedata mappa, de pár dolog át lett írva benne. A hozzászólásaim között van leírás, sajnos az idő haladtával sem okosabb nem lettem, sem pedig a memóriám nem lett jobb.
A gamedata 1 és 2 a magyarított. Kicsomagol egybe, bemásol, játszik.
A SMRTER 041 alpha az eredeti
Az AK textures, és a 041 options kiegészítő
Az arsenal cop v04 nem a smerterhez való. -
emre
veterán
-
emre
veterán
válasz
Dhampir #36976 üzenetére
Ha legközelebb találkozunk megemlítem Strelok-nak is.
-
emre
veterán
válasz
' Tzs , #36823 üzenetére
Feleslegesnek tartom ilyenbe időt, energiát fektetni.
Csak mint érdekességet linkeltem, mert egy hasonló engine mod még a stalker2 megjelenéséig le tudna kötni. -
emre
veterán
Véletlenül a topikot is eltaláltam, mert C.o.P. 1.6.02 alapú a játék.
orosz fórum link, letöltés: google drive (3,2gb)
-
emre
veterán
Ezt most láttam, érdekesnek tűnik: S.T.A.L.K.E.R. Проект Отступник
-
emre
veterán
válasz
Balathruin #33101 üzenetére
Azt szoktam, aztán letiltom az összes frissítést.
A tökömnek van kedve egy csomó vackot felpakolni, így is elég a bajom mire olyanra csiszolom a rendszert ahogy megszoktam.. -
emre
veterán
válasz
Balathruin #33098 üzenetére
Magam is erre gyanakszok.
Már nekiálltam mentéseket csinálni, valszeg a héten kap egy új oprendszer telepítést ha csak nem tudom addig meg mekkelni. -
emre
veterán
A CS után ennek sem tetszik a vga (vagy mittudomén mi). A clear sky-nál a saját dx-et sem tudta felpakolni, és nem is indul el a játék dx10-ben.
Ez meg ennyit tud friss telepítés után.
Az os W7 64 Sp1, vga: R9-280 3gb (amiből a telepítő 1-et lát) vga driver 16.9.2. Mit tudtok javasolni, hogy működjön? -
emre
veterán
válasz
shield #32611 üzenetére
Ez a fáj megvan ott ahol keresi?
gamedata\shaders\r3\particle_s-mul.ps
Látom már volt ezzel problémád.
A gépedet tuningoltad? Nálam akkor voltak ilyen hasonlóan értelmezhetetlen hibaüzenetek, amikor tuning volt a gépemen, és ez miatt sérült a kicsomagolás. Egy próbát megér, ha alapra állítasz mindent és úgy bontod ki a fájlokat. -
emre
veterán
Asszem ezt még nem linkeltem
Stalkers visit Chernobyl illegally and stay there for a night
-
emre
veterán
válasz
' Tzs , #32381 üzenetére
itt vannak miket változtattam meg
Ha magad akarod megpróbálni a magyarítást, a hozzászólásaim között lesz útmutató, de az options pack disable dream opció kelleni fog hozzá, mert különben összeomlik a játék.
-
emre
veterán
Ha az enyémet akarja valaki visszaállítani akkor ilyesmiket keressen.
Módosítás dátuma ami újabb mint a többség az valószínűleg piszkálva volt, ezeket felül kell íratni az eredetivel.
Az _or végződésű ltx fájlok eredetiek átnevezve arra az esetre a modosítás nem jönne be. Ez alól kivételt képeznek a magyarítás fájlai. Amit megint csak ki kell mazsolázni, hogy melyik micsoda.Ami tuti, hogy az alábbi képeken kiemelt színű fáljokat átírtam,ezeket felül kell iratni az eredetivel és kész.
De ha jól rémlik, akkor az actor.ltx-en kívűl csak néhány trade, weapon és upgrade ltx-be piszkáltam bele.mod: ha nagyot ugrik a csóka akkor az enyém a verzió
-
emre
veterán
válasz
' Tzs , #32378 üzenetére
A CoP magyarítás hegesztés nélkül nem jó a smrter-hez.
Ha magyarul akarsz játszani akkor az enyémet használd, majd segítek visszaállítani az értékeket az eredetire.
Már nem emlékszek rá miket piszkáltam el.Ja, és itt linkelem az eredeti magyarítás nélküli smrter041-es verziót. Letöltés
(#32377) shield
Időnként be is nézek, de a fiam miatt nem játszok ilyen rémisztős dolgokkal, mert folyamatosan jönne nézni, de éjszaka meg állandóan felsírt, mert rémálmai voltak. Ez mostanra szerencsére megszűnt.
Majd az új, végleges Lost Alpha-t azért valahogy kipróbálom. -
emre
veterán
válasz
' Tzs , #32374 üzenetére
Nem én vagyok a pack összeállítója. Én csak addig másolgattam, rakosgattam egy ismert magyarítás fájlait amíg véletlenül jók nem lettek a SMRTER mod-hoz. Szerencsém volt hogy sikerült, nem tudnám megismételni amit akkor végeztem. Sajnos a SMRTER modok késdzítője kínosan ügyel arra hogy a modjai semmilyen másik moddal ne legyenek kompatibilisek, nem javaslom, hogy bármi mással kísérletezz.
Szerintem az emre féle gamedata mindent tartalmaz ami a játékhoz kell, de én kicsit megvadítottam a magyarítások kívül. Kaptam is a fejemre az ortodox stalker hívőktől érte.
Az atmosfear-hez nem értek, sose használtam.
Ugrás visszaállítás.
Az Option Pack-et nem használtam, a célkereszt és amúgy a HUD egésze gyári, nem piszkáltam el rajta semmit.A fájlok nálam is elérhetőek. gamedata part_1 gamedata part_2
Keress rá a hozzászólásaim között, egy csomó infó már le van írva a fórumon.
-
emre
veterán
Köszönöm!
-
emre
veterán
Kellene megint lövöldöznöm egy kicsit.
Tudtok ajánlani valami jóféle magyarított mod-ot?Kb. 3 éve nem játszottam semmiféle stalkerral, mert a fiam egyből ült az ölembe hogy nézze, az éjszaka meg állandóan felsírt. Most hogy külön szobám van megnézném mit alkottak azóta.
-
emre
veterán
-
emre
veterán
válasz
#90933760 #27367 üzenetére
Nekem ilyen volt. Sajnos egy ideje már nincs marketing értéke a stalker sorozatnak.
-
emre
veterán
válasz
galaktikus #23880 üzenetére
A map mind a két végén van egy szabadon elvihető uaz, nem kell gyalogolni.
-
emre
veterán
válasz
ReznovMan #21720 üzenetére
Ott tényleg nagyon jó az a stukker, ráadásul bal kézben is lehet tartani ha jól emlékszek, de a többi játékban és modban valóban vannak nála sokkal jobbak.
Érdekes hogy pl a CS-ben egy javított tűzgyorsaságú AKSU-val a fél játékot ki lehet tolni. A COP-ban meg ugyan ez igaz a Tactic AK47-re, meg Streok SGI-je volt nélkülözhetetlen. A ShoC-ban meg a sima AK47 tűzgyorsaságra kihegyezve volt a legjobb. Ezekhez egy vintar meg egy sörétes és nem is kell más.
-
emre
veterán
-
emre
veterán
válasz
Antonius1978 #21588 üzenetére
marhaság ez kéremszépen
-
emre
veterán
válasz
Antonius1978 #21585 üzenetére
Szeretem én is Zsoldos könyveit, de nálam ez visz mindent. Robert Sheckley: Kozmikus főnyeremény
"Ha minden lehetőségünk számba vesszük, akkor hamarosan ott állunk számba vehető lehetőség nélkül…"
-
emre
veterán
válasz
Antonius1978 #21512 üzenetére
Mivel az utóbbi időben nagyon ritkán veszem elő, csak azt tudom mondani amik most is fenn vannak. Mindegyikhez volt 2-3 kedvenc amit többször is végigtoltam, de hogy mennyit próbáltam ki arra nem emlékszek pontosan. De hidd el nem volt olyan sok.
ShoC: OL22, OL2009, 2010, 2011, Inferno, Soljanka,
CS: OGSM, SMRTER (ez a kettő nagyon tuti, meg nem is nagyon van más hozzá)
COP: SGM2.2, SMRTER, ENOT, de fenn van az AMK2, Gladiator, és a Sigerius mod is.nálam kb így néz ki
(#21513) kislaki92
Azt látnád hogy az Angry Birds-öt hogy tolja az asszony telefonján.Aztán ha nem jön össze neki már bassza is a földhöz a készüléket.
CS SMRTER Zone Alpha eredeti topik
itt meg a letöltés, a rebuild-es fájlok azok -
emre
veterán
válasz
Phobion #21510 üzenetére
Csak kitérő jellegű válaszok voltak, gondolom ilyesmire nem voltak a programozók felkészülve.
(#21509) Antonius1978
Nálam viszonylag kevés gond volt a laggal, mint említettem fáradtan nem szívesen játszok. És most hogy megint 8-16-ig dolgozok még fel kell pörögnöm kicsit. Meg amikor ráérnék mindig itthon a család, és inkább velük foglalkozok. Amikor 3 műszakban jártam és például délutános voltam gyakorlatilag egy hétig csak akkor láttam az asszonyt mikor melléfeküdtem éjjel, mert mire felébredtem, ők már rég elmentek, ilyenkor volt időm a wotra. Volt amikor mentem 50-60 csatát is egy nap, van amikor egyet sem. A tegnapi ilyen volt és a mai is ilyen lesz.
-
emre
veterán
válasz
Antonius1978 #21490 üzenetére
Néha tankozok, ha nem vagyok fáradt éppen.
Stalkert nem szívesen tolom, mert állandóan jönne a 3,5 éves fiam az ölembe hogy apa most kilőjük a malacokat ugye? Csak amikor az arcomba liheg egy vérszívó akkor meg összefossa magát szegénykém.(#21491) kislaki92
Igen az erőműben történt és a SMRTER moddal követtem el.
Az a titok, hogy előbb kell ehhez a lépcsőhöz érni, mert itt tűnik el örökre, de ez előtt meg nem lehet vele beszélni. Szóval el kell kapni a pillanatot.Sajnos a részletekre már nem emlékszek, de most visszatöltöttem egyet az akkori mentéseim közül és ez a screen is most készült.
-
emre
veterán
válasz
Antonius1978 #21488 üzenetére
Most nem játszok Stalker-ral, a készítés dátuma meg ott van a kép linkjében.
A kép az OL2009-ből van, de már utolértem Strelokot is a Clear Sky-ban és dumáltam vele.[link]
-
emre
veterán
-
emre
veterán
válasz
Antonius1978 #21346 üzenetére
Nézd meg lehet hogy a weapon.ltx-ben van felsorolva amikhez nem készült külön ltx fájl.
-
emre
veterán
-
emre
veterán
válasz
Antonius1978 #21231 üzenetére
Ha nem tudsz beszélni az már sajnos kizáró ok
bocs, de akkor minek hozzá program?
-
emre
veterán
válasz
Antonius1978 #21229 üzenetére
Persze, lehet szó róla, de csak ha van hang chat. (bocs, de ebből továbbra sem engedek)
Meglepő módon Smrter is rengeteg Arsenal-os textúrát használ.
smrter_ak_textures.rar
Braz nincs sajnos, de találtam egy ars_cop_mod_v0.4-nak nevezett valamit. Arsenal_cop_v04_wpn_textutes.rar
Egyéb olyan modot nem találtam amiből érdekelhet a textúra csomag.
Esetleg mondj valami jó magyarított mod-ot ami ad új küldetéseket is.
Lassan megint kéne zónáznom kicst, bár mióta a 3,5-fél éves fiam belenézett a játékba folyamatosan az ölemben akar ülni ha nekiállok. Csak akkor van a gondban amikor jön pl egy bloodsucker...nem akarom ilyen korán beszaratni szegényt. -
emre
veterán
válasz
Antonius1978 #21227 üzenetére
ó hogy kabbe, mondhattad volna
akkor kiszedjem a smrter-ből a textúrákat?
-
emre
veterán
válasz
Antonius1978 #21225 üzenetére
Ha nem örömmel játszanék akkor nem csinálnám, csak nem volt rá se időm se energiám.
Meg a gépem sem volt 100%-os ami nem kicsit vette el a kedvem a wottól.Na, találtam egy ilyent
Meg feltöltöttem a OL 2010 Complete mod összes AK textúráját, ezek közül válogathatsz kedvedre.
-
emre
veterán
válasz
Antonius1978 #21223 üzenetére
-
emre
veterán
válasz
Antonius1978 #21221 üzenetére
Ez az ShoC OL2.2 modhoz készült fegyver kiegészítésben van benne.
Szerintem nézd meg magad, én ezekhez nem értek letöltés
Asszem a textúrákat nem ez a mod hanem az OL2.2 tartalmazza.
-
emre
veterán
válasz
Antonius1978 #21161 üzenetére
Valamelyik modban volt ilyen AK ha jó emlékszek.
-
emre
veterán
Emberek, van egy kis problémám.
AMK mod, mocsár, első felvonás.
Disznók elpusztulva, elérünk a kísérővel a géptelepre, ahol a kísérőm meg sem mozdulva rommá löveti magát a banditák által. Valahogy sikerül a 3 martalócot lepisztolyoznom, de utána az életben maradt negyedikkel (Zsineg nevezetű) meg nem tudok dumálni mert reakció időn túl villog az ablak. Mondjatok valami biztatót, mert lelövöm a gcibe ezt is. -
emre
veterán
válasz
shield #19684 üzenetére
Ezt akkor írtam amikor a művelet megtörtént. Azóta nem piszkáltam, és csak most került fel azóta új OS.
-
emre
veterán
-
emre
veterán
válasz
marked one94 #18543 üzenetére
igen, és a 3 sgm patch-ből csak az egyik kell hozzá
majd holnap megnézem melyik az igazi
-
emre
veterán
Meg még itt találtam infót róla.
ABC Inferno 1.4 (beta) Final EXTREME AddonJa, több patch-hoz írja hogy jó, de nálam csak a 05-össel működött.
-
emre
veterán
-
emre
veterán
válasz
shield #16925 üzenetére
Nagyon szívesen megosztom amit eddig összeszedtem a témával kapcsolatban.
De a mellékelt kép szerint a teljes anyag feltöltése egy kicsit macerás lenne és szerintem teljesen felesleges.
Szóval ha felmerül konkrét igény valamire tessék szólni, vagy ezek közül lehet válogatni.: -
-
emre
veterán
A G.L.A.D.I.A.T.O.R II.-modról tud valaki valamit?
-
emre
veterán
-
emre
veterán
SMRTER 0.41
Sokkal aktívabb a játékmenet, több a mutáns is zombi
Több a random harc, nem olyan unalmas a zóna.Sajnos az idő tájékán maximum 200mb-os csomagot lehetett feltölteni, ezért kellett ketté vennem.
ollózás a témával kapcsolatban régebbi hszeimből:
"Én csak a meglepetések elkerülése végett az ez nem a sima SMRTER
- magyarítás (csak ami feltétlen kell)
- nem kell minden fejlesztéshez toolkit
- pár fegyver és ruha fullra fejleszthető
- max súly 900kg környékén van
- full trade szakállnál (csak a széria cuccok, az arsenalos dolgok el vannak dugva)
- full upgrade bizonyos fegyver és páncél esetében
- FT2000, 60-as tár, vintorez pontosság
- Vintorez 50-es tár, SVU pontosság
- SVU-SVD 20-as tár
- SPSA 16-os tár
- HK 417-hez SVU lőszer kell, mert az eredetije nagyon ritka
- spiderman mod, vagyis bazi nagyot lehet ugrani, ha nem tetszik akkor az actor.ltx-bem a jump_speed sort vissza kell írni 6-osra. Az actor sebzés, sérülés adatait nem piszkáltam. Tehát lehet ugrálni, de fájni fog. Viszont az összes rejtekhelyre el lehet jutni. Ha az összes SMRTER-es rejtekhelyről össze akarod szedni a cuccot akkor lehet át kell írnod neked is a jump_speed sort az actor ltx-ben. Szerintem a 6-os értékkel lehetetlen jó pár helyre eljutni.Aki vissza akarja állítani hogy az eredeti állapot legyen, annak fogalmam sincs mit kellene tennie, mert már nem emlékszek rá, hogy a magyarítás milyen szinten érintette az eredeti fájlokat, de nem lehet túl macerás a dolog. Az actor.ltx, system.ltx valamint a weapons és misc mappát tuti felül kell írni hozzá.
Ja, baromi régen nem játszottam vele, naprakész információim nincsenek, a memóriám meg szar.
-
emre
veterán
Felpakoltam újra, de most nem a data.hu-ra, mert onnét megint el fog tűnni.
SMRTER_041 gamedata_1 hun
SMRTER_041 gamedata_2 hunHa valami még eltűnt amit eddig linkeltem szóljatok, nagy valószínűséggel megvan és ide feltöltöm.
-
emre
veterán
válasz
dodopek #13944 üzenetére
apám, egy helyben állva pakoltam ki a motyómat a földre, mire egyik pillanatról a másikra máshol találtam magam. Nem mentem nem szaladtam bele semmibe, meg egy teleportot csak megismerek.
Volt dolgom már SGM-el már, ez az ENOT meg épp fel volt pakolva, gondoltam elindítom.....
Igazából a Clear Sky SMRTER moddal akartam jáccani, aztán eszembe jutott hogy 4:3-as felbontást enged, és ez lett belőle.(#13945) rétisün
Köszi!
De most nem akarom a fél játékot átírni.
Azt hogy a normál játékban mi hol van nagyjából tudom, csak ez a prológ zavart meg kicsiit, hogy se egy rendes bolt, se szerelő. Viszont a jó a rosszban hogy nem zavar hogy nincs pénzem, mert amúgy sem tudom elkölteni. -
emre
veterán
válasz
dodopek #13935 üzenetére
Ezért hagytam a datát a 'csába, folyamatosan tűnnek el az oda feltöltött cuccok.
Amit eddig megosztottam azok közül csak ez az egy fájl maradt fenn.Szóval ha bárkinek eszébe jut hogy amit valaha linkeltem kereste és nem találta szóljon nyugodtam.
Nagy valószínűséggel valamelyik merevlemezemen megvan, és feltöltöm újra egy jóval megbízhatóbb helyre.MÁS
ENOT mod.
Épp akarnék átmenni a Mocsárba Kordonból gondoltam kipakolok ezt-azt, mert még megsüllyedek valahol.
Erre fel hipp-hopp a a map közepén találom magam a alagút és a buszmegálló között. Ez teljesen normális dolog, vagy valami rejtett ficsőr?Ja, abban az egy szem stalker ruciban kell végignyomulnom az egész prológon amiben elkezdtem az egészet?
Mert amit összeszedtem azt nem javítják, igaz már ezt sem ami rajtam van, mást meg nem találok. Lassan kezd hasonlítani egy neccharisnyához. Meg egy kicsit elkedvetlenített hogy azt az egy szem távcsövet amit találtam valahol semmihez sem tudom használni. Kínomban már a Toz34-et fejlesztettem sniperre.(#13943) Baltoafarkas
Hát aztat még nem is találtam, úgyhogy nem. -
emre
veterán
válasz
Physicist03 #10995 üzenetére
1, nem magamat nézegetem játék közben
2, a játékélmény eléggé ütős -
emre
veterán
A nano suit meg sugárzó lövedéket kilövő fegyverek, és kés nem új keletű dolog, a ShoC-hoz készült ABC inferno mod-ban már benne volt.
-
emre
veterán
válasz
rétisün #10758 üzenetére
S.M.R.T.E.R. Pripyat - Alpha v0.41 Options Pack
(#10772) dodopek
Felejtős a dolog, a SMRTER.041 semmi más moddal nem megy együtt.
Mindjárt kikeresem hogy anno mit válaszoltak nekem mikor a magyarítással kapcsolatban érdeklődtem. -
emre
veterán
válasz
Antonius1978 #10661 üzenetére
statikus beállítással tudtam bejutni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Spórolós topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest