- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
Végigvittem, nagyon tetszett. A sztori végét azonban nem teljesen értem, főleg ami a tudattal kapcsolatos.
SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER
Strelok akkor megsemmisítette őket, vagy nem? A szövegéből úgy veszem, hogy nem, tehát akkor még élnek? Azzal a hangulattal kezdtem neki, hogy igen, és ők állnak a baleset mögött, és hát mit mondjak, ezzel a tudattal játszva valami csúcs élmény volt, de a vége kicsit fura, hogy így bezavarták az egyszerű, anomáliás magyarázattal. Főleg, hogy strelok most megölte őket, vagy nem?
(#1296) playhard
A küldetés csak a spéci detektorral működik, anélkül tudtommal nem. Tényleg fel kell menni a félkör alakú betonizére, ott középen, ahol átszakadt a korlát, van az anomália.
-
VinoRosso
veterán
válasz
skeleton91 #1290 üzenetére
onnét kezdjem újra amikor átlépek az x8ból?
-
playhard
csendes tag
válasz
desert_camo #1297 üzenetére
a torony tetejére?oda nem tudok,meg a detektor nem igazán talál semmit.
-
playhard
csendes tag
ismét csak érdeklődnék,a hűtőtornyos küldetést akarom megcsinálni azt írja hogy vizsgáljam meg a tobábbfejlesztett detektorral,de nincs olyanom,csak mászkálok és nem történik semmi,amúgy különben valakik bennt ragadtak a hűtőtoronyban?mert sisterbés és kiabálnak hogy segítség,nem tudunk kijutni vagy mi,ki kellene szabadítanom őket?hogy tudom megcsinálni?
-
emre
veterán
válasz
MPowerPH #1292 üzenetére
A svaroghoz két féle képpen lehet hozzájutni.
1, Ha jól emlékszem az anomália detektorokat kell telepíteni hozzá, vagy valami ehhez kapcsolódó küldetés az egyik. Vagy a telepített detektor mellett vizsgálni kell a mutánsok agresszivitását.
2, A másikat meg asszem Bagolytól kapod, hogy vigyél 3db stb..
De ha ezt csinálod, kell várni 3-4 napot mire kész lesznek a detektorok. -
MPowerPH
félisten
Ez érdekes... Most vagyok ott, hogy juss át Pripyatba. Tudósoknak már csak a doksikat kell megszereznem a Jupiterből, meg megvizsgálni a helikoptert.
Ugye ott van még a téranomáliás szarság, azzal van a bajom megint. Megszereztem a 3db Veles detektort, gye előzőleg úgy volt, hogy oda kell adnom Novikovnak, még a Skvadoskon kaptam a küldit, hogy vigyek 3 Veles -t, csak az után kapom meg a Svarog -ot, és úgy tudom megcsinálni a téranomáliás küldit. Na de, én nem kaptam olyan küldit, hogy vigyek 3db Veles -t Novikovnak.Akkor most mi van? Megnéztem, nem tudom felvenni....
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok!
Pripyatban van egy kis gondom, amikor a zsoldosokról esik szó, és el kell dönteni, hogy a vezetőjüket vagy a képviselőjüket kéne kinyrni. Akármelyiket választom, nem jutok tovább, mert a kamera ott marad Kovalszkyn, és nincs semmilyen inputom a billről, mintha elvágnák a zsinórt se mozogni nem tudok, se kilépni a menübe, se a konzol nem jön elő, nem reagál semmire. Volt már valakinek ilyen? Gyanítom egy szkript lehet hibás, esetleg nincs rá valami fix?
-
Zorro555
tag
Noé akkor támad rád a kutyával együtt, ha harmadszorra is kérnél tőle egy iránytűt.
Amúgy csak engem idegesítenek a magyarra fordított mutánsnevek? Zsonglőr meg ormányos, meg kisóriás
szörnyű. De ráadásul az álkutya név még félrefordítás is. A pseudo nem csak ál, hanem olyasmi ami valójában nincs is ott. Vagyis arra utal, hogy olyan kutyákat látsz amik nincsenek is ott a valóságban.
-
emre
veterán
válasz
MPowerPH #1281 üzenetére
Már nem emlékszek pontosan mit kell tenni, és hol zajlik a küldetés.
Noé annyiszor tüzel ahányszor az ember kinyitja az ajtót.
Nem kell rá haragudni.Meg ki kellene próbálnom, hogy a monolitosokat beajánlom még pripyat elött. Nekem az eddig valahogy mindig a végére maradt. Több emberrel szívesebben nézelődök az alagsorban.
Tényleg tudtok valami mod-ot hogy a föld alá hogy lehet visszajutni miután megnyilt az útvonal?
-
MPowerPH
félisten
Nekem benne volt, azért nem értem. Le is puffantottam mindenkit... Ez az a kereskedés, ahol a kártya átadását kellett meghiúsítani?
Noé -t azért lőttem le, mert valamiért ő is lőtt rám. Lehet a kutya miatt, azt ha jól emléxem lepuffantottam. Bár pontosan nem tudom mi volt, nagyon az eleje még.
-
emre
veterán
Érdekes, nekem a 8-as hoz tartozó küldetés (a kereskedés meghiusítása) valamiért kimaradt a második végigjátszásomból. Lehet én is nekiállok újra.
-
MPowerPH
félisten
válasz
skeleton91 #1278 üzenetére
Igen.
Akkor most szépen nekiállok az elejétől, mert türelmetlen voltam. Prypiat -ba is előbb átmentem, mielőtt a monolitosoknak elintéztem, hogy bevegyék őket.
Viszont a 8 -ast megcsináltam teljesen, minden küldetéssel végeztem, egytől egyig. Nem baj, majd megpróbálom újra, gyorsan végigfutok mindenen.
-
skeleton91
tag
Üdv a 14-es: csinálj meg minde lehetséges küldetést a Skadovskban, vállald el a banditáktól a küldetéseket és köpd be őket a sztalkereknek innen már tudi fogod mi a dolgod.
8-as: Teljesídzsd az összes küldetést amint ad, beleértve azt is amikor egy üzletet kell meghiúsítanod pripyatban
14-es: Csatlakoztasd őket valakihez, vidd magaddal Rouget Pripyatban és ne hagy hogy meghaljon.
16-os: Teljesídzsd az összes küldetését és azokat a dokumentumokat amit el lehet adni nek add el neki.
18-as: Ne öld meg Noét és álkutyáját.
Remélem segitettem.
-
MPowerPH
félisten
A magyar fordítás hozzá:
4: "Miután a Szkadovszk uralmuk alá hajtására tett minden próbálkozás kudarcot vallott, Szultán és bandája elhagyta a hajót. A veszély elmúltával a sztalkerek és képződmények kicsiny patakja rohanó folyóvá duzzadt. Szakáll üzlete beindult, és a Szkadovszk népszerűségben csaknem utolérte a 100 Rad bárt."8: "Garik történetei arról, milyen sikert ért el a katonaság Pripjatyban, sok ember érdeklődését felkeltették, és hamarosan számos független csoport kezdte meg a szellemváros felfedezését. A Monolitosok folyamatos támadásai ellenére a sztalkereknek sikerült megvetniük a lábukat az egykori katonai bázison. Újabb és újabb utakat tesznek a város belső területei felé, és minden alkalommal egyre mélyebbre jutnak."
14: "Egy új sztalkercsoport bukkant fel a Zónában. Jól felszereltek és felkészültek, de céljuk ismeretlen. Megerősítetlen szóbeszédek szerint ezek az emberek egykor a Monolit katonái voltak, és egy Kósza néven ismert férfi vezeti őket."
16:"Bagoly jó kapcsolatot épített ki Zónán kívüli ügyfelekkel. Az áruja: információ. Pletykák szerint információinak jelentős része az SZBU-hoz kerül."
17:"Egy különösen erős kitörés során egy csapat sztalker Noé öreg bárkáján volt kénytelen menedéket keresni. A hajót kisvártatva „orrmányosok” támadták meg, és a srácok ekkor jöttek rá, hogy tulajdonképpen egy kicsi, de alaposan megerősített erődítményben vannak. Noé „álkutyájának” kölykei születtek, amelyek hamarosan
szintén segíteni kezdtek a bárka mutánsok elleni védelmében."Én asszem a 17 -est azért szúrtam el, mert irtottam a hajón, köztük Noét is, meg akkor ezek szerint az álkutyáját is. Időm engedi, nekilendülök még egyszer, és megnézem mit lehetett volna ott máshogy csinálni.
-
MPowerPH
félisten
Nah, szabadidőmben még azon fáradozok, hogy a full good endinget kihozzam a game -ből. De vannak diák, amikkel nem tudok mit kezdeni.
Nézzétek meg, én leírom melyikek azok, sorban: 4; 8; 14; 16; 17
A bad endinget nem volt könnyű megcsinálni, egyszerűen a mellék küldiket hanyagolni kellett, és akit lehetett ki kellett nyírni.
A 4 -es az a Szakáll -ról szól, neki megcsináltam mindent, nem tudom mit lehet ott még kihozni ebből.
A 8 -asról fogalmam sincs.
A 14 -es a monolitos katonákról mond valamit, nem tudom mit lehet azokkal még csinálni, elértem, hogy Szolgálatosok legyenek.
A 16 és a 17 -esről megint fogalmam sincs. -
playhard
csendes tag
na sikerült végigvinnem,az oázisba hogy lehet eljutni?
-
ubi91
tag
miután novikov feloldotta a memóriamodult, az kell még valamire, vagy eldobhatom? tapasztalat ezzel kapcsolatban?
-
emre
veterán
smok3 Milyen vga-val tolod? Ja lehet régebbi, vagy újabb driver kellene. A 48xx sorozathoz nekem bejövős a W7-en automatikusan települő 9.7, de van aki a 9.9-re esküszik.
Régebbihez a 8.7-es driver. Ha újabb a vga akkor érdemes a 9.12 hotfixet feltenni, de erről a Catalyst, vagy a vga-nak megfelelő topikban olvashatsz.Gerys Van egy kis vasúti megálló nem messze, a bázistól észak-északnyugatra a keverőüzem felé, na ott nézz körül, beszélgess stb. Ha minden igaz lesz ott két gyanús külsejű alak. Mind a kettő haldoklik, de az egyik nem tud róla.
-
smok3
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is a csíkozódással vannak problémáim, amikor bekapcsolom a napárnyékokat. A fórumot végigolvastam, az itt leírt változtatások hatására nem változott a helyzet, inkább máshogy lett sz@r
10.1-es Catalyst van fent
(Driver File Version: 8.14.0010.0678 (English)
Driver Version: 8.632.1.2000 )DirectX 11
Ötleteket várok, hogyan lehetne megoldani a dolgot (azon kívül, hogy kapcsoljam ki a napárnyékot
) Esetleg régebbi drivert rakjak fel?
-
Gerys
csendes tag
válasz
skeleton91 #1262 üzenetére
ÉN ott tartok h már csak át kellene menni Prypiatba, azonban amikor bele akarok nézni a ládámba kapok egy küldetést, h kiraboltak!! Valaki tudna segíteni hol keressem a tettest, mert jó lenne a cuccaim visszakapni!!
-
playhard
csendes tag
válasz
skeleton91 #1259 üzenetére
áh meg is van köszönöm.
-
playhard
csendes tag
válasz
skeleton91 #1259 üzenetére
oké értem,de hogy jutok vissza?van kísérő?
-
kisJack
aktív tag
válasz
P2000WRC #1250 üzenetére
Kösz srácok!
Jó lett, eltűnt az árnyékom, viszont a többi néha mintha csíkozódna, de nem mindig látszik és amikor látszik akkor sem durva, szal nem érdekel már. Bugos egy picit, de nem lóg ki a sorból.Szeretnék végre a zónára koncentrálni, egy ideje nem kötött így le játék, legalábbis nem FPS. Még eléggé az elején vagyok, Pripyatban még nem is jártam, de szándékosan nem is kapkodom el a dolgokat, csinálgatom a mellékküldetéseket és élvezem a Sztalker feelinget, olvastam vhol hogy maga a fő szál nem vmi hosszú, hova siessek?
-
playhard
csendes tag
na átjutottam pripyatba,van 1 küldetés hogy vizsgáljam meg azt a furcsa tárgyat amit a monolitosok építettek,valami szemétből épült rádió szerüség a tetején egy elszakadt esernyővel,na megvolt az is és kiírta hogy keressek egy tudóst aki tud róla mondani valamit,de nem mutatja a téképen hogy hol van,tudna valaki bővebben mondani valamit?
-
kisJack
aktív tag
Hali!
Nah, sikerült megszereznem nekem is végre valahára, hurrá...
De nagyon bosszantó ez az "önárnyék", ami körbevesz, visszább olvastam hogy át kell írni néhány sort egy fájlban és ez orvosolja is a problémát, remek, csak az a gond hogy nekem nem engedi hogy belepiszkáljak, egyszerűen nem tudom átírni! Mégis hogyan kell? -
Zorro555
tag
válasz
>Dragon> #1247 üzenetére
Ha nem a leggagyibb detektorod van ami egyébként semmire sem jó, akkor mutatnia kell milyen irányban van a képződmény. Már ha van az anomáliában. Általában 2-3 kitörés múlva jelenik meg új képződmény a tapasztalatom szerint.
A detektorok a fejlettségüktől függően veszik észre a képződményeket, tehát buborékot vagy aranyhalat a közepes detektorral soha nem fogsz találni, még ha van is az anomáliában. Ha nézed az anomáliát, akkor néha szikrázik, vagy apró lángnyelv csap ki, akkor az biztosan tartalmaz anomáliát.
Ugyanakkor pl. Pripjatyban sikerült találnom hópelyhet a kikötőnél, ahol pedig a közelben nincs semmilyen anomália. -
Zorro555
tag
válasz
Mosquitoo #1243 üzenetére
Van még 1 helység x8-ban, ott van még 3 burer. Amúgy nem az x8 veszélyes, hanem maga az épület. Akárhányszor megyek arra, mindig van valami finomság. Volt olyan pl, hogy lövöldözést hallottam bentről, momdom megnézem. Az épületből kiugrott 8 patkány, 4 pseudokutya és egy vérszívó. Nagy nehezen kiverekedtem magam, később mikor visszamentem, volt még bent is 4 döglött pseudokutya és 6 patkány, meg a 2 halott stalker. Szóval csupa móka és kacagás az élet az épület környékén.
Amúgy 100 lőszernél sosem viszek magammal többet, mert felesleges. 2 pont között úgyis a dupláját gyűjtöd össze -
Mosquitoo
senior tag
válasz
Zorro555 #1236 üzenetére
SEVAnál 120 kg? Az csinos..
Amúgy a végefelé már 20k alatt adták a SEVAt és 40k-ért dobálták utánam az exo-t
Teljesen fölfejlesztettem a SEVAt, de tulajdonképpen fölöslegesen, mert csak az alagútban használtam. Pláne, miután Kardán földobta az Exo-ra a servo-erősítőket
Halmoztam itt magammal 2500+ lőszert a SIG SG-hez, aztán kiderült, hogy tök fölöslegesen... Mire a helikopterhez értem, még mindig volt belőle 1500Hát igen. SoC alapján az X8-ban valami komolyabb dologra számítottam, mint 3 snork, egy törpe meg pár tucat patkány...
Aztán a Gausshoz is adott a Strelok 30 cellát. Ja igen.. nagyot nevettem amikor a Kardán adott "Barkácsolt Gauss cella"-t
-
playhard
csendes tag
ja lennem még 1 kérdésem,nitronak és kardánnak honnan lehet szerszámokat szerezni?
-
Zorro555
tag
válasz
playhard #1238 üzenetére
Galacsint Zatonban 2 helyen találsz. A mocsárnál, ahol a lezuhant helikopter van, vagy a tölgy anomáliára ha felmászol. Bárkás jegyzeteiben utal is rá. Lényeg, hogy vegyi anomália közelében képződik Zatonban.
Húscafat ritkán fordul elő, de néha lehet találni, pl. a karom anomáliában Yanovnál, a lényeg, hogy gravitációs anomáliákban jelenik meg.
Monolitosokkal kapcsolatban olvass vissza, úg 1070-és 1100 között találsz infot.
Az alagúttal kapcsolatban keress dokumentumokat a Jupiter gyárban. -
playhard
csendes tag
hello
elakadtam a játékban,van 2 mellékküldetésem de nemtudok mit kezdeni velük,írja hogy vigyek Gariknak egy galacsint és egy húscafatot,de nem találok sehol,azt se tudom merre keressem,a másik meg hogy segítsek a Monolitosoknak hogy befogadják őket,kivel beszéljek?a legfontosabb hogyan menjek Pripyatba?kérdezősködtem de azt mondják hogy az üzem alatt van valami alagút azon keresztül,de azt se találtam meg
csak bojongok össze vissza.választ előre köszönöm.
-
Zorro555
tag
Emre: Köszi, akkor nincs sajna külső kép.
S*Tom*: A történet változik, csak nem közben (vagyis közben is), és a végén más történetet ad be.
Mosquitoo: A SEVA-nál elértem, hogy 120 kg-ig tudjak cipelni, az Exo esetében meg 134 kg a max. Amúgy ha összebarátkozol a stalkerekkel akkor Bagoly 50.000-ért is ad exot, de Hawaiinál is 55.000-ért láttam, pedig nem a szabadsággal haverkodtam össze.
Az 1. 2. és 3. generációs éjjellátóknál van különbség, minél jobb, annált tisztább a képe, még sűrű sötétség esetében is. Sajna én is jártam úgy, hogy véletlenül rossz sorrendben fejlesztettem a fegyver éjjellátóját, és sajnos rosszabb lett mint volt.
-
emre
veterán
-
csabicska
senior tag
Az óvoda előtt magamhozvettem egy halottól egy csomag robbanóanyagot amivel elérkeztem az óvodához.
Problémám hogy nem tudom felhasználni,sem eldobni sem semmit .
Ez vmi bug vagy mi? -
ubi91
tag
válasz
VinoRosso #1231 üzenetére
Ha valamit nem tudsz, ajánlom, hogy kérdezz meg stalkereket, hogy "mi újság a zónában?" "tudsz valamit erről-arról?" nekem mindig adtak tippeket, ha elakadtam, és akkor esett le, hogy jaaa
am. meg a feladat leírásában benne van, hogy keresned kell egy jó technikust. Nitró nem vágta a témát, vittem hát Kardánhoz
-
S*Tom*
aktív tag
válasz
VinoRosso #1227 üzenetére
Én lementem a liftben is az X8-ba rendet csinálni, utána meg vissza mentem a gaussal zatonba, ott az alkesz szervizes adott egy belépő kártyát a gauss laborhoz. Aztán a dokumentumokat begyűjtve, visszatértem az azóta antialkoholistává vált szervizeshez, meg is szerelte azt.
-
S*Tom*
aktív tag
Gondolom a második generációs éjjellátó után az infra, de nem tudom elsőnek nekem működött szuper volt most meg nem, csak az éjjellátót zöld képét tudom, ki be kapcsolgatni. A második, harmadik és az infra között én nem látok most semmi különbséget, mind sima zöld képet ad, nem tudom mi lehet a gond, kb olyan mint amikor a fegyveren a kisebb és drágább fejlesztést is rárakva a kisebb aktiválódik, és még két kérdésem is volna.
1. Le lehet valahogy jobban guggolni azt rögzíteni vagy esetleg kúszni? Néhány rejtekhelynél elég sokat kell, anélkül keverni mire mindent felszed az ember, néha a hozzáférhetetlenség miatt már gránáttal manipulálok.
2. Exon az utolsó fejlesztéseket kinél lehet beszerelni, utoljára a gauss javításáig játszottam és semmi.
Egyébként nagyon tetszik ez a rész, végre nem egy kilépkedő bughalmaz az egész. -
VinoRosso
veterán
Sziasztok!
Pripyatban mit kell csinálni? Már körbejártam az egész várost, de még mindig csak az a feladat aktív, hogy szerezzek információt a Gaussról, ami egyébként nálam van. Van egy ház, amit erős pszi mező vesz körül, egyedül ebbe nem tudtam bejutni, meg van egy liftakna ahova nem mentem, le mert gyanítom hogy az a következő pályára vezet. A generátort azt bekapcsoltam, de ez sem derült ki, hogy mire jó
(#1220) S*Tom* : Pedig változnia kéne, mert vannak mellékküldetések amikeben szereplnek akikkel átjutottál. Ha nem vitted át őket, akkor nem lehetnek Pripyatban, ergo nem is kapod meg azokat a küldiket.
-
Mosquitoo
senior tag
Elméletileg. Direkt azért vettem 80k-ért Exot-t, mert hogy milyen jó lesz Pripyatba. Hát a nagy lófaxt
Vehettem mellé egy SEVA-t 25k-ért
Így viszont csak 82 kg-nyi cucc lehet nálam, mert így még éppenhogy tudok mozogni SEVA-ban (artival + terhelhetőség +10kg-val)
Exo-t azért a biztonság kedvéért viszem magammal, gondolom hasznos lesz a túloldalon.
-
S*Tom*
aktív tag
Köszi, de az első dolgom inkább az volt, hogy kipróbáljam magam, mindenféle mód nélkül, nem vagyok az a minden sz.ron elakadó kérdezősködő típus. Utána meg hamar megtaláltam a térképet is meg mindent, ami nekem kell. A képen is csak kíváncsi voltam hátha Pripyatban később hasznomra lesznek. Az első átmenet meg számomra nem ment olyan könnyen második kapunál ketten is elvéreztek, a magyar felirat sem egyértelmű. Ja, és persze én sem újoncban tolom. Persze nem zárkózóm el attól sem hogy később majd kérdezek.
Tényleg Exo-ra miért nem lehet sisakot venni? -
S*Tom*
aktív tag
Sokadszor játszom végig a játékot és kíváncsi voltam, ha elérem, hogy nem lőnek le senkit a monolitosok vagy a zombik változik e a sztori. Nekem nem volt egyértelmű elsőre, hogy ők vigyáznak rám és kísérnek vagy én őket. Ezek szerint nem, mert nem változott semmi.
(#1218) lsc Humoros voltál, de nem véletlen álltam meg, csak a kép miatt.
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Az X8-as laborban vagyok.Hol a bánatban találom az áramfajlesztőt?
Már mindenkit megöltem bejártam az épuletet de semmi.
Már nagyon mennék tovább.
Köszi ha vki segít. -
válasz
skeleton91 #1188 üzenetére
Nagyon kiraly, epp a napokban neztem, meg nem volt kint.
-
Zorro555
tag
Azt tudja valaki a külső nézetet hogy lehet aktiválni? állítólag F7 és F8 billentyűkkel, de nekem nemmegy, gondolom konzolban kell kapcsolni valamit.
-
Mosquitoo
senior tag
Sziasztok!
Én a dutynak adtam el a PDA-t, bele is mennek, hogy megnézzék a monolithosokat, de amikor odamegyünk, azok a nyomorultak elkezdenek ránk lőni! Illetve rám nem, csak a dutysokra...Utána meg elkezd csesztetni, hogy megnéztem-e már, hogy befogadják-e őket
Betöltöttem egy korábbi mentést, akkor a freedomnak atdam oda a PDA-t, ők is küldenek 2 embert de a monolitosok őket is lelövik...
Tudja valaki, hogy mi lehet?
-
jegenye77
addikt
HELP!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged