Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
-
hedgehog
senior tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Dehogynem, pont úgy ahogy vmarci írja a 31779-ben. Fogod és beírogatod a neten talált telefonszámokat a refkódoddal megnyitott oldalon, aztán a nagyszámoktörvénye alapján 1-2 4K-s jutalom leesik.
Kíváncsi lennék ha valaki végigcsinálna egy ilyen kapott sms alapján egy regisztrációt, mutatna-e meghívót neki -
st6969
őstag
De azt írja, csak egy kártya (virtuális) adatai vannak megadva, így nincs "melyik kártya".
De lehet, hogy mégsem, mert azt is írja, hogy a fő kártya adatait használja. Ez itt kicsit nekem ellentmondásosnak tűnik...Valami itt nagyon zavaros
De én is azt javaslom, hogy itt próbálkozzon, hátha megvan ott mindkét kártya, és csak át kell váltani. -
attka
aktív tag
Sziasztok,
Kérdésem van. Eddig tudtam gpay-en a virtuális kártyával fizetni és ha megnézem a fizetési beállításokat, most is annak az adatai vannak megadva a google pay-ben. Viszont újra engedélyeztetnem kellett egy fizetésnél, és most a fő kártyám (fizikai revolut) adatait használja és nem a virtuálisat, és sehol sem találom, hogy hol lehetne beállítani vagy visszaállítani ahogy régen volt.
Mi a megoldás?Üdv.
-
GAbre
veterán
Üdv!
Valakinek volt esetleg gondja revolut 4000es meghívásos promójában?
1 hete hívtam meg vkit.
És most próbáltam felvenni kapcsolatot supportal.
Természetesen ők nem látják ezt.(tegnap lejárt).
Mondjuk az még nem tiszta,hogy tegnapig fizettet-e annyit 3x.
De állítólag tegnapig kellett a feltételeket teljesíteni max. -
-
Somatom
veterán
Tegnap 10:02 -kor küldtem pénzt az Erste Forint számlámra. Ma délelőtt kaptam üzenetet a Revotól, hogy még csak elküldve. Ez vmi újdonság? Régebben ez a rész sokkal gyorsabban ment.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Átutalással kapcsolatban lenne kérdésem:
Van egy francia számla amiről utalnék EUR -t Revolut -ra szintén EUR számlára.
Majd a Revolut -os EUR számlárról átváltanék összeget HUF -ba (az átváltott összeg legyen x, ami >, mint 1m HUF).
Majd pedig Revolut -ról küldeném tovább ezt az átváltott forintot egy magyar számlára.
Van-e esetleg ebben a dologban bárminenű buktató vagy vmi amire fokozottan figyelni kellene?Köszönöm a választ.
-
bepken
veterán
válasz
sopruk
üzenetére
és akooos! köszi szépen, a meghívót magát valóban nem olvastam végig, gyakorlatilag ahogy küldte haverom, már kattintottam is rá. közben sikerült is "összehozni" a dolgot, így legalább a kártya postaköltsége sem annyira fájó

support egyébként gyors volt, bár határozottan vannak különbségek egyik és másik ügyintéző között.... az első úriember gyakorlatilag nem válaszolt a kérdésemre, valamiért azzal jött, hogy vegyem fel a kapcsolatot a barátommal, akitől a reflinket kaptam és őt fogják tudni tájékoztatni. de mondom én a saját dolgommal kapcsolatban kérdezek. erre jött a "segíthetek még valamiben?" nevezetű lezáró kérdés...na mondom kösz, de inkább nem
aztán a második ügyintéző hölgy szerencsére értette is a kérdést és egyből mondta, hogy túl kicsi összegű tranzakciók voltak és bemásolása nekem azt, amit ti is írtatok
egyébként az egész regisztrációm fő motivációja az NFC fizetés volt (Simple nálam csak fejfájás volt mindig is) és miután sikerült beállítani a Google Pay-t, működik is rendesen meg minden...csak egy kicsit furcsállom, hogy nem kér semmilyen hitelesítést fizetéskor. én nekem kéne még beállítani valamit vagy ez ilyen? -
vmarci21
tag
válasz
zsola400
üzenetére
Az SMS-ben már nincs ref kód.
Ref kódos URL-t megnyitva PC-n egy oldalra jutsz, ahol egy telefonszámot megadva jön a képen látható SMS. A megadott telefonszám ref kódhoz való rendelése az SMS küldéssel együtt meg is történt, így az SMS-ben lévő link már nem kell tartalmazza.
Elméletben ha hozzáadod a teljes névjegyzékedet vagy valahonnan ismert számokat a ref kódodhoz és valaki véletlenül beregisztrál, akkor meg is kapod a jutalmat, ha jól emlékszem akkor talán 30 napig vagy a telefonszám egy másik ref kódhoz adásáig él az összerendelés, tehát ennyi ideje van a szám tulajdosának regisztrálni ahhoz, hogy te is kapj jutalmat. (már ha van éppen a regisztráció időpontjában valamilyen jutalom) -
z67
őstag
Olyan kérdésem lenne, ha a kártyával felvennék pesten 200 eurót, akkor tudja, hogy melyik számláról adja, ha van ennyi euró, de forint is van rajta?
Köszönöm szépen!
-
válasz
zeus_2k14
üzenetére
a revoluttal kapcsolatosan semmitől nem kell aggódj. (keress rá neten. én pl. 2 éve használom de, hogy miért kaptad az sms-t lila gőzöm sincs.)
szerk: emeritus: ez a random számokra kiküldött dolog eléggé marhaság lenne, tudva, hogy az egész EU-ról volna szó...
de a lényeg: ha tuti revolut link, abból károd nem fog keletkezni.
-
zeus_2k14
senior tag
-
videki
csendes tag
Sziasztok, info Horvátországból:
Visa kártyával próbáltam kp-t felvenni, kb. 5-6 helyen próbáltam de mindenhol 8-12% felárat számolt (52-53 Ft/Kuna), míg egy Zagrabecka ATM kiadta mindenféle levonás nélkül.
Volt a számlán kuna fedezet. -
GAbre
veterán
válasz
Astery
üzenetére
Itt most azt nézem,hogy regelni kell,a regelés terheli a kártyát.Így rögtön el is vesznek a mentett kártyaadatok.Most supportozok,mert 1x használatos kártyával nem lehet ezt megcsinálni akkor.
Illetve nem tudom,hogy de elvileg a kapott +4k utalvány is csak akkor él,ha a következő vásárlás is azzal a kártyával fizeted=Kapsz kupon kódot beadod,fizetsz x összeget.De csak akkor 6ezer Ft a 10ezer Ft, kupon beadása után,ha mentett kártyával fizetsz,valaki már látott ilyet?
-
GAbre
veterán
Üdv!
Gondolom virtuális visa kártya is megfelel az emag promóciónak!?
Ha valakinek van esetleg fölösleges kuponja oda,akkor nyugodtan szólhat nem ellenkezek
-
bepken
veterán
sziasztok!
tegnap egy haverom unszolására regisztráltam, reflinken keresztül természetesen. teljesítettem az összes feladatot, de a 3 tranzakciót nem akarja megerősíteni (3 db online kártyás fizetés történt virtuális kártyával)
GYIK alapján kb azonnal kellett volna értesítést kapnunk a jóváírásról, tehát nem arról van szó szerintem, hogy függőben van a tranzakció vagy ilyesmi... (vásárlások sikeresek voltak)
chatelni próbáltam a robottal, de csak linkelt egy "cikket" a promóció részleteiről.
ez már bukta vagy lehet esetleg valahova jelezni, hogy vizsgálják meg?
köszi előre is!
üdv,
bepken -
kp78
veterán
Tudja vki, h a limitek a megadott napon mikor nullázódnak?
Nekem 23. a fordulónap, és azt gondoltam, h ma délelőtt már nullázva lesz. De 13:10kor még nem volt. Készpénzt kellett volna felvennem, és nem tudtam annyit, amennyit kellett volna.
Aztán az imént ránéztem, most meg már nullázták.
-
azozo
senior tag
Haver akarna a holland Ings banktól a ( kártyája maestro? nekem átutalni eurót mit kell neki megadni.lessz e neki költsége?
-
Krethx
aktív tag
Metal előfizető lettem. Kártya és a szállítás ingyenes volt.
Metal - Black / Mastercard - Debit
Country (BIN): HUN
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Ha ez útba esik (Opatija és Rijeka között), nekem ment Visa kártyával július közepén: [link]
-
anadroid
senior tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Küldjétek át egymás közt, és úgy vegyétek ki a jó kártyával.
Szerk.: virtuális kártyát berakni Curve vagy GPay alá, vagy kártyás feltöltéssel más fintech (pl. Zen) alá, és úgy próbálni.
-
Többszöri próbálkozásra sem tudtam topupolni a számlám, 3ds hibára hivatkozik. Hétfőn a bankban kezdek ha nem javul addigra.
-
zerodot
aktív tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Simán előfordulhat ilyen. Az ATM üzemeltetőjén múlik, h milyen országból való, milyen típusú kártyákra mikor milyen díjat számol fel:
[link]
Annyit tudtok tenni, hogy a Visa kártyával megpróbálkoztok más ATM-eknél, aztán vagy szerencsétek lesz vagy nem. -
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Horvatorszagban vagyunk, a paromnak Visa, nekem Mastercard Revolut kartyam van. Valtottunk kunat, es kp-t szerettunk volna felvenni normal banki atm-bol (nem euronet szutyok). Az en mastercardommal ketszer is sikerult ingyen felvenni, de a parom Visajaval nem megy. Hiaba van elegendo kuna fedezet a szamlajan, az atm vagy valami horribilis forint arfolyamon akar valtani, vagy felszamolna 29 kuna dijat. Ugyanott probalkozunk. Van tippetek, hogy mi okozhatja ezt?
-
Krethx
aktív tag
válasz
norrberth
üzenetére
Kártyá érintéses fizetésnél van limit. Nem emlékszem mennyi. Ha GPay-el fizetsz akkor egy esetben nincs pin kód. Ha a telefont feloldod. Ez akármi lehet. Pl. Újlenyomat, arcfelismerés stb. Wise-nál is.

Másik esetben:
tomp forumtárs írta. -
norrberth
addikt
Sziasztok

A revolut kártya kér 15 ezer felett Pin kódot?
Látok az appba a fizikai kártyánál nfc s résznél 150 Euros érintéses limitet.
Eddig nem kér Pint? Vagy ez teljesen más történet?Nem nagyon használom a kártyát.
Így nem tudom. -
-
ztoldy
senior tag
Sziasztok!
Az auto topup-ot szeretném beállítani, mert úgy tudom van. Angol leírásban meg is találtam, hogy hol kellene lennie az opciónak, de nálam a pénz befizetésénél csak a szokásos bankkártyás feltöltés jelenik meg vagy az átutalás. Rossz helyen keresem vagy nálunk nem működik az auto topup?
-
nyzoli72
csendes tag
már egy ideje nem tudok belépni a revolut appba a telefonomon, beírom a telefonszámom aztán mikor a 4 jegyű kódot írom azt mondja hogy vagy a szám vagy a kód nem megy. webes oldalon simán megy. már az elfelejtett jelszón is végigmentem, csináltam szelfit, személyit is elfogadták, csináltam új jelszót és mikor készen lettem be akarok lépni és ugyan az a hibajelzés. Másnak is volt ilyen? nem tudom mi lehet. Kerestem valami lehetőséget hogy hol tudom velük ez ügyben felvenni a kapcsolatot de nem találtam, lehet hogy én nézek be valamit, bár egy jó ideig semmi gondom nem volt vele.
-
Fifi
őstag
OFF is meg látom már tárgytalan is, de akkor már pár hozzászóláson belül meglegyen a Raiffeisen € szla költségei:
Szóval az € KP (csak bankjegy, érmét nem lehet) befizetése az € számlára ingyenes a kondíciós lista alapján. -
nort_on
senior tag
MÁK nem foglalkozik EUR KP ki-és befizetéssel, de Revoluttal ingyen utalsz ki és be is.
Összegfüggő, hogy Raiffeisen vagy utcai váltó, kis összegnél utcaival valószínűleg jobban jársz, milliomosnál meg a Rafival. De ezt csak te tudod, hogy mennyi, ki kell számolni.
-
Fifi
őstag
Elöljáróban: nincs magyar pénzintézetnél devizaszámlám.
Másik topicban a Raiffeisent ajánlották € devizaszámlához nemrég.
Számlavezetési díjjegyzék.Ha jól látom számlavezetés és nyitás: 0,-Ft
Számlazárás költsége nyitást követő 6. hónapon belül: 5.000,-Ft
Ki kell választani hozzá egy bankkártyát és éves díját: 3.426,-Ft -tól 19.990,-Ft-ig.
€ KP befizetés díját nem leltem, ezt meg kellene érdeklődni.
A bankkártyás topup ingyenes Revolutra.Innentől jöhet a matek az összeg nagyságától függően (mit jelent a "kis Euróm"), hogy mi a jobb megoldás időben és költség szempontjából.
Lehet, hogy egyszerűbb és olcsóbb a szomszédnak eladni az €-t és kapott HUF-t befizetni a bankszámlára.
-
ACE-
addikt
válasz
bacsis
üzenetére
Kell egy euró bankszámla, majd onnan átutalni a Revolut számlára. Összegtől függ nyilván, de az euró számlának általában van díja, a kp. befizetésnek van díja, majd az utalásnak is van díja... nem biztos hogy jól járnál...
Esetleg az államkincstárba befizetést kell még megnézni, hogy az mennyibe kerül, és onnan elvileg ki lehet utalni Revolut számlára, de nem biztos, lehet csak magyarra enged... -
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! (Igaziból piszok nagy segítség kell és nagyon szájbarágósan
)
Lenne egy kis Euróm. de készpénzben. Ezt szeretném átváltani illetve tovább utalni Ft-ban.
Na most az hogy bemegyek egy pénzváltóba azt beváltom az Eurót Ft-ra, majd azt feltöltöm a bankszámlámra majd tovább utalom, egy működő megoldás, de úgy gondolom, hogy enné lvan anyagilag jobban megérő megoldás.
És akkor itt jönne képbe a revolut. Gondolom én.
Hogy tudnám megoldani hogy a készpénzben lévő Euróm rákerüljön a Revolut számlámra, majd a Revoluton át váltva Ft-ba tovább utaljam?
Egyáltalán megéri ezt így csinálnom?
Köszönöm előre is
-
Krethx
aktív tag
válasz
Andralin
üzenetére
"Új fizikai kártya rendelésekor, amikor lehet színt választani, vannak kártyák VISA és MC logós kártyaképpel is. Ilyenkor olyan típusú kártyát fogok kapni, amit itt kiválasztok?"
Szinte biztos. Mivel én több kártyát is vettem. Tehát mindig azt kaptam amit kértem. Ez igaz volt a Virtual-ra is. Nem volt meglepetés.
-
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Két kérdésben szeretnék kérni segítséget.
1. Új fizikai kártya rendelésekor, amikor lehet színt választani, vannak kártyák VISA és MC logós kártyaképpel is. Ilyenkor olyan típusú kártyát fogok kapni, amit itt kiválasztok? Ha MC logósat, akkor MC-t küldenek? Vagy random az egész?
2. Jelenleg van két fizikai kártyám, mindkettőn megdöglött a Paypass fizetés, talán valami erőtérbe kerültek, nem tudom. Szeretném lecserélni őket. Anyagilag hogy járok jobban?
Ha simán "Terminate card" opcióval megszüntetem őket, majd igénylek újakat helyettük?
Vagy ha írok az ügyfélszolgálatnak, hogy megpusztultak a kártyáim és szeretném kicseréltetni őket?
Van különbség a két mód között, vagy ígyis-úgyis fizetni kell majd? Ha ez számít, akkor Premium tagságom van. -
JaniS
senior tag
-
JaniS
senior tag
Régi telómon használom az appot, ha meg kellett jeleníteni a kártyák adatait, akkor kért egy azonosítást (ujjlenyomat éppen) és ennyi. Mától új telón használom, minden egyes alkalommal küld egy sms-t is azonosítókóddal. Ez most miért lett ilyen? Nem értem a régin ezt miért nem csinálja, az újon meg miért kezdte el. Idegesítő. Tudja valaki hogyan lehet kikapcsolni?
-
Rick4
félisten
válasz
UberMutant
üzenetére
Lehet, de nem követem a topicot, keresésre meg nem dobott ki értelmes hozzászólást. Köszi az infót.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Igen, ez volt, de lehet, hogy változott a helyzet.
Nekem most sikerült felvenni a magyar Wise számlaszámot IBAN formában, és nem panaszkodott a belga BIC kódra. Utalás indítását is sikerült elkezdeni, viszont valószínűleg a belga BIC miatt úgy azonosítja, hogy nem Magyarországra jön a pénz, és rádobja a 2000 forintos utalási díjat.
Szóval lehet, hogy megoldották, és már lehet utalni Wise forintszámlára, csak nem olcsó.
-
-
Rick4
félisten
Sziasztok! Tudni, jelen pillanatban mennyi időt vehet igénybe revolutról utalás egy wise forint számlára? Túl- ig is érdekes, illetve friss tapasztalat szerint is jöhet. Köszi!
-
nort_on
senior tag
Köszönöm a gyors visszajelzést mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

aztán a második ügyintéző hölgy szerencsére értette is a kérdést és egyből mondta, hogy túl kicsi összegű tranzakciók voltak és bemásolása nekem azt, amit ti is írtatok