Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
nort_on
senior tag
Van Revolut-od? Mennyit és mire használtad eddig? Ha nincs customer history-d, akkor esetleg előfordulhat, hogy zárolnak, ezt vedd figyelembe. Feltölteni saját bankkártyával tudod.
Ingyenes a kártyás fizetés, limitet magadnak állítasz.
Kb 2 millió alatt jobban jársz az ingyenessel (a 350e feletti részre lesz 0.5% költséged), olyan 3 millió felett éri meg a Premium előfizetés pl 1 hónapra (2500 forint a havidíj és 5000 forint a lemondási díj). Egy Excelben szuper jól ki tudod számolni, hogy a te esetedben melyik éri meg.

ZEN (zen.com) is jó lehet, ott 30 napig 5000 euró ingyenes feltöltés és korlátlan váltás van.
-
Sziasztok!
Az alábbi problémára szeretnék megoldást találni és ide irányítottak.
EUR-os PEMÁP állampapírt szeretnék vásárolni magyar bankszámlán lévő HUF összegből, azonban a számlavezető bankom deviza eladási árfolyama (bankkártyával tudnám megvenni az MÁK-ban az értékpapírt) nem a legjobb...
Azt tanácsolták, hogy a bankszámlámról töltsem fel a Revolutra a pénzt, majd onnan EUR-ként utaljam be a MÁK-ba.
Azt látom, hogy az alap Revolut előfizetéssel havi 350ezer Ft-ot lehet díjmentesen átváltani.
Az alábbi kérdéseim lennének:
- van-e olyan előfizetés (Prémium, Metal?), ahol ez a keret jóval magasabb, esetleg korlátlan?
- A Revolut kártyás vásárlásnak milyen költsége van? (Néztem az összefoglalót, de nem találtam erre vonatkozó infót).
- Kártyás vásárlásnak van limitje?
- Van-e valamilyen kockázat a Revolut használatban? Nagyobb összegről lenne szó, nem szeretném, ha valami probléma adódna.Köszönöm a segítséget
. -
törölt tag
Én sima utalásról írtam.
AFR az ha jól tudom a "5 másodperces" utalás igaz?
Revolutba nem tudom hogy megy, de Mo-n egyik bankból másikba (saját számla, hagyományos utalás), könyvelés, stb után jelent meg az összeg a számlán. Előre semmit nem írtak jóvá. Ez mondjuk hétköznap volt.
De mondjuk ha pl telekomhoz befizetsz egyszámlát ott is van átfutási idő. Hiába érkezett meg azonnal.
-
Somatom
veterán
Mindenképpen hétköznap kell váltani. Én úgy csinálom, hogy a fordulónapomon (a limiteknél írja a fordulónapot) megnézem, hogy mennyiért váltana. Hasamra ütök és fölé lövöm az összeget pár Forinttal. Erre beállítok egy figyelmeztetést. Ha szól a teló, akkor váltok. Ha nem szól, akkor olyankor váltok, amikor szükségem van rá. Ha limit fölött kell váltanom, akkor meg zen.com.
-
törölt tag
válasz
vnorbi
üzenetére
Ez nem biztos, hogy olyan jó ötlet, vagy kifizetődő hosszú távon... picit olyannak tűnik, mint pl magas állásnál részvényt venni...
Ha eleve euród van, az más, tészta...
De ezt pénzügyekhez jobban értő szakik már sokszor felvetették, hogy megtakarítási céllal, nem biztos, hogy a legoptimálisabb stratégia. (nyilván más, ha eleve van adott devizád, és vagy magas váltásnál visszaváltod forintra.)
De ezzel így, nem feltétlenül nyersz.
"az a brókernél van és ott fial.
"
jobb esetben
-
nort_on
senior tag
válasz
norrberth
üzenetére
Itt ugye nem sima devizaszámlát kell elképzelni, ahol csücsül az euró vagy a dollár, vagy KP valutát, hanem tőzsdét, index követő globális ETF-et (pl FTSE ALL WORLD, MSCI WORLD, esetleg S&P500, stb), 10+ év befektetési időtávval. Bankban, számlán egyébként sem tartunk (sok) pénzt, az a brókernél van és ott fial.

-
nort_on
senior tag
FOREX-esek, ők vágják a devizát.
Bár itthon a jogbiztonságjogbizonytalanság miatt elég kiszámíthatatlan, hogy este mi kerül be a közlönybe és másnap mire ébredsz...
Norbihoz hasonlóan én is csak a befektetések miatt váltok minden hónapban a fizetés után 1-2 nappal, árfolyamot nem igazán nézem, nem kereskedek vele. Augusztus végén váltottam egy nagyobb összeget, de az kb mázli volt, hogy pont akkor volt lent.
-
vnorbi
aktív tag
Én ezen nem agyalok sokat. Havonta egyszer váltok forintot euróra aznap, amikor fizetést kapok. Nem figyelek trendet, hogy érdemes lenne kivárni néhány napot, mert akkor talán jobb lesz az árfolyam. A váltás időpontjában nézek valós idejű EURHUF árfolyamot az investing.com-on (vagy a mobil appjukban), amihez hasonlítom a Revolut, Wise és Curve árfolyamát. Revolut és Wise esetén a váltás előkészítésekor már látszik az árfolyam, a Curve trükkösebb (egyrészt azért, mert náluk nincs pénzváltás magában, hanem csak vásárláshoz kötött, úgyhogy kell valami, ahol eurót vehetsz kártyás fizetéssel, másrészt az árfolyam csak a vásárlás után derül ki).
Többször volt olyan, hogy ezek közül a Curve adta a legjobb árfolyamot, de általában Revolut, Curve, Wise volt a sorrend (hétköznap, az ingyenes csomag díjmentes váltási limitjén belül maradva).
-
törölt tag
Pedig nem kizárt. Az utalás, fogadás, és könyvelés között telik el idő... könyvelés után kerül jóváírásra ugyanis a számládra. belföldön ez néhány óra szerencsés esetben (nem azonnalival, hanem hagyományossal). Mivel kötegelve, pár óránként, vagy óránként küldik el az utalást... azt a másik fél feldolgozza könyveli, utána jelenik meg a számládon... külföldi bank esetén ez tovább tarthat gondolom.
-
moma
őstag
válasz
nort_on
üzenetére
vnorbinak is: Hú asszem szerencsém van, nagyon mesterei vagytok ennek!
hogy tudnám ezt én is megérteni ilyen szinten? pl ez a középár vs bankközi, hogy ez a tényleges gyakorlatban mi? Azt jól értem akkor ugye, hogy a revolut a jobb? (és összeghatártól függően simán vagy a premiummal)
meg amit írsz lejjebb vnorbi, hogy számíthat az is, hogy napközben mi történik.
most külföldön dolgozok és elég sokat kell váltanom majd és jó lenne értenem ezt. akár azt is, hogy hogy választja ki az ember melyik napon vált, hogy kell ezt okosan csinálni. de látom elég advanced téma ez. sok részlettel.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
pictigjis
üzenetére
Mondjuk azt pont te fejtetted meg, hogy MasterCard árfolyamot használnak, és hogy azt hol lehet lekérdezni

December eleje óta amúgy nem nézem folyamatosan, de most este ránéztem, a Curve (MC) árfolyam 370,676 volt, miközben a közép meg 370. Ez még amúgy baráti is, a Wise-tól például jobb, de ha nap közben a forint erősödött volna, akkor szívás a reggeli magas árfolyam este. -
nort_on
senior tag
-
nort_on
senior tag
Wise középárfolyamon vált, de fizetős. Revolut bankközi árfolyamon vált, ingyenes csomagban havi 350e forintig ingyenes. Olyan 2 millióig jó az ingyenes, és kb 3 millió felett érdemes előfizetni a Premium-ra (akar csak egy hónapra is 2500 havidíj + 5000 lemondási díjért). Customer history nélkül előfordulhat, hogy zárolnak egy ideig.
Alternatíva a ZEN (zen.com), friss regisztrációval 30 napig ingyenes a Platinum csomag (5000 euró kártyás feltöltés és korlátlan váltás), szerintem baromi jó, nekem most ez a kedvencem, sokkal letisztultabb, egyszerűbb és okosabb felület, mint a Revolut. Annyi, hogy itt csak piaci áras megbízás van, Revolut-on meg limit is. A kettő pont kiegészíti egymást.
Curve kártyával is tudsz váltani havi (rolling 30 day) 500 eurót.
-
zerodot
aktív tag
A lila-kék a fizikai kártyád megfelelője, igen; pont úgy fog kinézni amit postán kapsz, azonos kártyaszáma, lejárati dátuma stb. lesz.
NFC-s fizetéshez nem kell mobilnet (csak néha kell netre kapcsolódani, hogy szinkronizáljon a gpay valami tokeneket ha jól tudom, és akkor megint jó vagy X darab (nemtom mennyi pontosan) fizetésre).
GPay esetén nem nagyon van különbség szerintem. Netes fizetéshez biztonságosabb a virtuálist használni a fizikain pedig letiltani az online tranzakciókat, így ha elvesztenéd/ellopnák, nem tudnak róla költeni online. -
moma
őstag
Meg kérdem itt is, mert látom ez pörög inkább. Pénzváltás szempontból, hogy viszonyul egymáshoz a Revolut és a Wise, látja valaki melyik a jobb? Vagy van e más dolog, amit erre a leginkább érdemes?
-
RoBos
senior tag
válasz
zerodot
üzenetére
Ohh, köszi szépen! Valóban, most hozzá is adtam a virtuális (világoskék) kártyát a Revolut apphoz és szintén felajánlotta, h tegyem be GPay-be is, amit meg is tettem, így ott már 2 kártya látszik. Az első az maga a fizikai kártya (lila-kék átmenetes) virtuális megfelelője lenne?!
És most már ott a kék is amit már tudnék is használni a kasszánál fizetve NFC-vel?!
Ja igen, ehhez az NFC-s fizetéshez ugye nem kell aktív mobilnet kapcsolatnak lenni, ugye?
És egy uccsó, h akkor most mi a különbség a lila-kék és a világoskék kártya között az NFC-s/neten való fizetéseknél?
-
zerodot
aktív tag
-
RoBos
senior tag
válasz
Brandynew
üzenetére
Akk lehet, h én értettem vmit félre, mivel még tök új nekem ez a revolut (1 hete regisztráltam).
Szóval az app-ba most két kártya látszik nekem, az első lenne a fizikai kártya virtuális megfelelője amit az app a regisztrációkor felajánlott, h kössem össze a GPay-jel amit meg is tettem, és van még egy kártyám az internet kártya (rózsaszín) amit mindig csak 1x használhatok ha neten fizetek vele. Akkor elvileg nekem a virtuális kártyám már bent is van a GPay-be, csak épp még nem tudok vele fizetni (érintésmentes NFC-s fizetés telefonnal), mert a fizikai kártyám nem jött még meg, így beaktiválni sem tudtam egy PIN-es fizetéssel.
Jó a gondolatmenetem?! -
Brandynew
őstag
Ahogy írták, van állandó virtuális és van egyszer használatos. Sokan (én is) csinálják, hogy a fizikai kártyájuk nincs is náluk, és a virtuális van beregisztrálva Google Pay-be. Biztonságosabb, mert a fizikai kártyádat elhagyhatod, ellophatják, a virtuálisat nem, max. a mobillal együtt, de az jó esetben le van védve és formatálható is távolról (Google Find).
-
GAbre
veterán
Nem mind1ik virtuális 1x használatos.
Más:
Valaki kérdezte,regisztráció törlése,hogy működik,van vmi költség,vagy csak simán törlöm fiókot és ennyi? -
tlala
addikt
1-2 havonta vásárolok egy lengyel cégtől zlotyban, csak banki utalással lehet fizetni náluk.
A Revolutban tudom követni az utalás állapotát, általában pár perc-negyed óra múlva már jelzi az app, hogy a címzett bankja bevételezte a pénzt. Ezt "Transfer Confirmation" címmel le tudom tölteni pdf-ben, elküldöm nekik, és feladják a csomagot.
Szóval szerintem egyes bankoknál az tart napokig, amíg jóváírják az ügyfél számláján a pénzt, nem a banki átutalás maga. Nyilván ennek vannak előnyei a fogadó "lassú" bank számára. -
Brandynew
őstag
válasz
Peter.70
üzenetére
Szia,
Nekem 8 millió Ft volt a plafon. Előtte kértem a supporttól egy ellenőrzést magamra, az idő alatt csak korlátozottan volt használható az app, be kellett küldjek azt hiszem, számlakivonatot és kb. 1 munkanap alatt megvolt a dolog, jött az üzenet, hogy mindent rendben találtak. Aztán már utaltam is.
-
_ak_
addikt
Múlthét pénteken utaltam OTP-s számlára pénzt, következő hét keddjén dél körül a Revolut app szerint megérkezett a fogadó bankhoz……és ahogy ezt elkezdtem írni jött is az SMS….
Akkor ugyan senki nem kérdezte, de nekem most majdnem 4 munkanap volt amíg ténylegesen jóváíródott a pénz a számlán és elvileg kedd óta az OTP ült rajta.
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Mennyi a " legnagyobb" összeg, amit még nyugodtan " tiltás nélkül " utalhatok a revoluton keresztül egyik számláról a másik számlára?
Fizetésre használom 4-5 alkalom / hó a revolut kártyát -
GAbre
veterán
Vajon külföldre küldött meghívónál is ugyanígy vannak meghívásos kedvezmény feltételei,csak másik valuta?
-
Zeki
nagyúr
válasz
UberMutant
üzenetére
Köszönöm!
-
-
Brandynew
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Meg kell rendelned a fizikai kártyát, annak kb. 2 ezer Ft a postaköltsége és 3x kell vásárolnod min. 1000-1000 Ft összegben.
-
Még egy kérdés.
Van valami minimum amit fel kell töltenem és le kell vásárolnom ahhoz, hogy a meghívó megkaja a lét?
Csak mert a mailben, amit kaptam, abban semmi nincs erről.
Az oldalon csak annyit látok, hogy pénzt kell feltöltenem és 3x kell vásárolnom, de írnak valami minimum összeget is, amit viszont nem találok sehol. -
-
Brandynew
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Szia,
Igen, ez a működési mechanizmus.
-
Üdv.
Kérdeznék egyet.
Kaptam egy meghívót, amire rákattintottam és megadtam a telszámomat.
Ezután letöltöttem az appot, ahol ezzel a számmal nem tudok belépni, hanem regisztrálnom kell újra ugyan ezzel a számmal.
Ezt a regisztrációt össze fogják kötni a meghívóval, vagyis tudni fogják, hogy ki hívott meg telszám alapján? -
pictigjis
őstag
válasz
Brandynew
üzenetére
az a baj, hogy lehet, hogy neked igazad van, de nekünk is biztosan igazunk van
százszázalékos biztonsággal állíthatom, hogy chip+pin aktiválás előtt inaktív volt az appban a contactless kapcsoló, ios-en egyetlen kártyát sem lehet(ett) bedugás nélkül aktiválni. lehet, hogy pont most változott valami, esetleg pont nálad volt valami bug, de elég sok olyan tapasztalat van, hogy csak fizikai módon lehetett aktiválni a revolut-kártyákat -
-
IG55
senior tag
Jó látom, hogy a top up már Erste credit kártyáról is vásárlásnak, és nem készpénzfelvételnek számít?
-
Brandynew
őstag
válasz
MadMancs
üzenetére
Amint megkapod a kártyádat, fogod tudni aktiválni az appban, NEM kell chippel aktiválni.
Aki azt állítja, hogy neki kellett, az nem aktiválta előtte az appban és nem engedélyezte a paypass fizetést, vagy ki se próbálta, hogy megy-e. Én kipróbáltam, tehát tudom, hogy nem kell chippel aktiválni. A chipes aktiválós szöveg azért van odaírva az appba, mert aki csak most ismerkedik a Revoluttal, annak könnyebb azt írni, hogy csináld azt a kártyáddal az aktiváláshoz, amit csináltál már korábban, más kártyával is.
How do I activate a card?
https://www.revolut.com/en-SG/help/making-payments/getting-a-card/how-do-i-activate-a-card
You can activate your physical Revolut card as soon as it arrives through the mail by going to the 'Cards' tab of the app and entering your 16 digit card number.
For your own safety, contactless and online payments of your physical card are only enabled after you activate the card. You can also manually enable them via the 'Security settings' within the 'Cards' section of the app.
-
Zeki
nagyúr
Sziasztok! Paypalról hogy lehet Revolutra utalni?
Köszönöm! -
nort_on
senior tag
Ha van havi 400e beérkező jóváírásod (max 3 tételben, és nem kell hogy jövedelem legyen), akkor a Rafi Gold 2.0 elég jó konstrukció. Kb éves 250 forint költsége van, cserében van egy korrekt fiókhálózat, egyszerű de jól működő banki app, ingyenes utalás, ingyenes csoportos beszedés, ingyenes devizaszámlák, ingyenes havi 4x300e kp kivétel ATM-ből és éves 500e költés esetén bankkártya díjat sem számolnak fel.
-
pyxystyx
tag
Üdv Urak!
Érdekes dolog történt most velem. Megpróbáltam Revolut fiókot regisztrálni, a regisztráció végén kiírt valami ilyesmit hogy "észrevettük, hogy már regisztráltál nálunk egy másik telefonszámmal" és visszadobott a bejelentkező képernyőre, hogy jelentkezzek azzal be.
Persze a sikertelen regisztráció során megadott email címemre kaptam egy emailt Welcome to Revolut! címmel, egy halom tudnivalóval.A furcsa csak az, hogy kb. 2004 óta ugyanez a telefonszámom van, és még soha életemben nem regisztráltam Revolut számlát. Találkozott már valaki ilyennel? Mi van ilyenkor?
-
zerodot
aktív tag
válasz
Brandynew
üzenetére
Ha ki sem bontottad, akkor hogyan tudtál vele PayPassszal fizetni?
Esetleg borítékostul nyomtad a terminálhoz?
Viccet félretéve azért kérdezem, mert nem véletlenül AP/GP fizetésre gondoltál? Az működik, viszont a fizikai kártyával való paypass fizetést nekem is tényleg chip+pinnel kellett aktiválnom még eddig az összes kártyámon...
-
kw3v865
senior tag
Üdv!
Revolutnál kártyás vásárláskor is rosszabb az árfolyam hétvégén? Vagy csak akkor érvényes a hétvégi rosszabb árfolyam, ha saját alszámláim között váltogatok pénzt? Tehát mondjuk ha hétvégén külföldre utazok, célszerű még előtte venni eurót?
-
Brandynew
őstag
Márpedig nem kell chippel aktiválni a kártyát, simán lehet aktiválni az appból. Írhatja bárki, hogy nem lehet, de csak nem vagyok fogyatékos, tudom, hogy mit csináltam. Amikor megjött az új kártyám, ki sem bontottam, csak rányomtam az appban az aktiválásra, és már tudtam vele neten és PayPass-szal is fizetni. Tehát nem, nem kell bedugni a kártyát sehová az aktiváláshoz, simán meg lehet csinálni az appból. Ugyanazt csinálja a "chipes aktiválás", mint amit te is meg tudsz tenni az appban.
-
papa019
senior tag
-
Madwe
nagyúr
A saját számlaszám lehet az egyedüli hátrány, amit felmértem…
- kifele sepa utalok, ha valahogy
- kp-t utoljára 5 éve ha fogtam
- zárolásról olvastam, az valóban zavaró lenne, de az első fizetés direkt utalása elött ha jelzi feléjük az ember jó eséllyel elkerülhető
- hitel szerencsére nem érint, ellenben megtakarításaim 99% deviza alapú termékekben van…De köszi hogy összeszedted! Igazából már kb 1 éve a fizetésem igen nagy hányada rögtön lda kerül kiutalásra, egyedül a havi folyószámla része az ami nem, s ezt gondoltam áthidalni, h akkor mehetne oda minden egyből… végigveszem majd a banki költségeim s meglátom…
-
Fifi
őstag
Én nem adnám fel a magyar bankszámlámat.
Igen van hátránya:
- Nincs saját számlaszámod. Gyűjtőszámlára kell utalni és a közleményben kell feltüntetni az azonosítód, ennek hiányában nem kapod meg a pénzt.
- Kimenő utalásaid gyorsasága sehol sincs a magyar AFR-hez képest
- Nincs KP befizetési lehetőség
- Esetleges zárolás lehetősége (keress rá itt a fórumban, van rá néhány példa)
- Vannak olyan magyar intézmények, ahol magyar számlaszám megléte kötelező (felsőoktatás hallgatója vagy, Cetelemmel szeretnél szerződni stb.)
- stb. stb. -
Mauzes
addikt
Sziasztok, ez biztos volt már többször téma, de mégis meddig tart egy magyar bankszámlára történő kiutalás Revolutról? Korábban nem volt vele gondom, úgy emlékszem gyors volt. Most meg egy pénteken indított kiutalásom még ma sem érkezett meg. A státuszban azt látom, hogy "több időre van szükségünk...". Írtam a supportnak, hogy wtf, erre jön egy sablon válasz, hogy 3-5 business days is lehet és legyek türelmes.
Ez most komoly amúgy? Ez milyen service?
-
Madwe
nagyúr
Sziasztok!
láttok bármilyen hátrányt, ha teljesen kivonulok a hétköznapi bankrendszerből s átállok revolutra? Ide kérném a béremet is stb. Egyáltalán ez már lehetséges?
(megtakarításaim nem itt tárolnám, csak ilyen havi folyószámla + 2-3 havi biztonsági tartalékot):köszi!
-
SzGee
aktív tag
válasz
papa019
üzenetére
paypassal kizárt dolog, hogy aktiválni lehessen, ilyen erővel bárki aki ellopja a leveled be tudná aktiválni és fizetni tudna vele
gondolom ezért nincs az appban sem, hülyebiztos megoldás, mit itt valaki, aki úgy akarta beaktiválni a kártyát hogy még nincs nála
aztán csodálkozik hogy valaki leüríti a számláját, nem véletlen, hogy a bankoknál, ha van is netes aktiválási lehetőség, általában a CVV kódhoz kötött, itt mivel a CVV is látható nyilván nem teszik ezt lehetővé -
törölt tag
válasz
focvis
üzenetére
"miközben magyar állampapír vásárlásra nem ad semmit."
Ezt pont múltkor kérdeztem meg a takarék bankba, utalás kapcsán, ez nem minősül vásárlásnak. Végül is, ha az államkincstárhoz utalsz, akkor az utalás valóban, egyik számláról másikra... és külön lépés a vásárlás... így érthető vhol.
Viszont a revoluttal kapcs, mai napig nincs még infóm... itt meg úgy látszik mindenki máshol van...
-
GAbre
veterán
Üdv.
Nem tudja valaki,hogy még mindig jár a meghívotnak is a jelenlegi +10es ajánlat?
Eleddig írta azt is úgy emlékszem,de most csak azt írja,hogy nekem jár,ha meghivok.
Sajtos:
Ahogy olvasom -2000 a kártya posta.
+ Felezve,az nem túl sok az a 4000
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mesterséges intelligencia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Robotporszívók
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Valami baja van a tápomnak
- Projektor topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

Esetleg borítékostul nyomtad a terminálhoz?