Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
norrberth
addikt
Sziasztok
Ezt az adóinformációt megadta mindenki?
Kötelező lesz megadni? -
st6969
őstag
Nemrég volt az a push üzenet, hogy adjam meg az adószámom. OK, rányomtam, megadtam, hogy Magyarország, majd elkezdett "homokórázni". A hálózat sem volt túl jó, így bezártam az alkalmazást, mondom majd megadom később. Azóta nem dobja fel
Meggondolta magát?
Vagy hogy tudom megadni? Nem szeretném, hogy egyszer csak hirtelen tiltanak, amikor használnám. -
eszmilan
tag
válasz
eszmilan
üzenetére
Revo ügyfélszolgálat azt mondta, hogy azért vontak le, mert céges kártyaként azonosították és ilyenkor vonják ezt a díjat. Az előző meg a másik kártyát, ami szintén céges csak nem MC hanem Maestro, azt nem terheli érdekes módon, ezt nem látja cégesként. Most viszont akkor csak azt tudom csinálni, hogy átutalom a magánszámlámra és onnan megy a kártyás feltöltés, csak akkor meg van tranzakciós díj. Vagy valakinek van esetleg erre más ötlete?
-
t72killer
titán
Ha volt egy alapszámla átváltási limit feletti konverzióm ebben a hónapban és rendeltem egy kártyát, attól még jövő hónapban felmondhatom bünti nélkül a premiumot? A következő kb egy évben nem lennének limit feletti tranzakciók.
-
eszmilan
tag
Sziasztok!
Kaptam egyik számlámhoz egy új kártyát, amivel nem működött a top up. Revo és bank ügyfélszolgálatának együttes munkája alapján azt sikerült leszűrni, hogy szoktatni kell a rendszert az új kártyához. 4000 ft-tal már ment.
Ez eddig rendben is lenne, de a 4000 helyett 4053 Ft-ot vont le és a Revo-n mutatja is, hogy 53 Ft díj volt.
Ez mi, több mint 1,3%?Eddig más kártyáknál ilyen 200 ezrekkel szoktam tölteni és mindig annyi volt, nem volt díj. Banki sms-ben vásárlásnak volt mutatva, ahogy a többi is.
Köszi!
-
AcCEsS
senior tag
Egyszerűen képtelenség új banki címzettet, azaz átutalási számlaszámot rögzíteni. "Sajnáljuk, de valamilyen hiba történt. Próbálkozz később."
Már teljes törlés/újratelepítés is volt... -
nhpeti
tag
Sziasztok! Van esetleg még itt aki Revoluton belül ad-vesz kripto-t? Most ezzel az add meg az adóazonosítód mizériával gondolom együtt jár, hogy az adóbevallásodba is be kéne vallanod a nyereségedet. De vajon ha én 1000 HUF-ért vettem egyszer kripto-t, ami most 2000-t ér akkor már be kell vallanom, vagy csak azután kell bevallanom ha átváltottam valami devizára, tehát kvázi realizáltam a nyereségemet?
-
Serpiko
addikt
A Kp, felvétel hogy áll hol találom?
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Múlt héten szerdán szerettem volna pénzt tenni Revolutra OTP-s kártyával.
OTP-s oldalon jóváhagytam, de a Revolutban sikertelen lett (nem nyomtam a Befejezés gombra). Később sikerült pénzt raknom rá, de ez a tranzakció azóta is sikertelenként szerepel.Nem lenne gond, de az OTP levonta az összeget, előjegyzett forgalomként tartja nyilván.
Ez idővel magától is meg szokott oldódni vagy szólnom kell a Revolutnak, hogy jelezze az OTP felé, hogy a tranzakció sikertelen volt?Köszi.
Üdv. -
zerodot
aktív tag
Miért került volna át "az egész" Litvániába? Nyitottak ott is egy fiókot, és az EU-s ügyfelek egy részét átrakták oda, a másik részét pedig ha jól emlékszem, Írországba. Ettől még nem szűnt meg a UK részleg, ami gondolom továbbra is a fő központ maradt. A pénzváltás pedig egységesen működik mindenkinek, nem szedik szét országonként... Időzónákkal és helyi ünnepnapokkal meg pláne nem fognak emiatt cseszekedni.
-
drika
tag
Sziasztok!
Az adóinformációk frissítése (azaz az azonosító jel megadása után) nektek mutat zöld pipát az app? Mert a revolut azt írta email-ben, hogy zöld pipa jelzi, ha kész vagyok, de nekem még mindig csak a szürke háromszög van a felkijáltójellel.

-
Lmh
őstag
Ti mertek itt a hétvégi felárról beszélni? Bátrak vagytok
Most akkor jól értem hogy jelenleg nincs?
-
Wohme
tag
Sziasztok!
Lakáshitel miatt nyitottam a Budapest Banknál egy Jóljáró csomagot, amiben van hitelkártya is.
Nem tervezem használni, viszont fél évig szükséges megtartanom.
A hitellel kapcsolatos visszatérítéseket a hitelkártyára kaptam vissza, így alakult hogy a hitelkeretem X összeg + a visszautalt pénzmennyiség.
A jelenlegi szabályok szerint megtehetem, hogy a teljes visszautalt pénzmennyiséget Revolutra kifizetem a hitelkártyáról és Revolutról átutalom a sima folyószámlámra?
-
zerodot
aktív tag
-
zerodot
aktív tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Ja, de ezt a forex írja, nem a Revolut. A Revolut appban a charton visszanézve 1:00-kor van a (fee miatti) ugrás, ami a londoni éjfél.
4 PM CT az 23:00 nálunk. Valószínűleg akkor leáll a mozgás a tőzsde zárás miatt, t72killer ezt láthatta, de az 1% revolut fee csak 1:00-tól lép érvénybe.
Az ünnepnapokkal kapcsolatban nem vagyok biztos, kb. ennyit ír a R:
"We charge a fee of 1.0% for currency exchanges on weekends and bank holidays (in London) because exchange markets are generally closed and less currency is traded during these times. (...) We may charge this fee if these or other exchange markets are closed at other times too."
Vagyis ha nyitva is a piac, attól még rakhatnak fee-t ünnepnapon az alacsony likviditás miatt. Ha eszembe jut jövő hétfőn majd ránézek. -
Oliverda
félisten
válasz
zerodot
üzenetére
What Holidays Affect My Trading?
The Forex Market is open every weekday beginning at 4 PM CT on Sunday and ending at 3:45 PM CT on Friday. Since the forex market spans the globe, this includes most major holidays for all pairs besides XAU/USD and XAG/USD*. Below is a helpful graph to explain when the markets are most active throughout the day. Any timeframe where the sessions overlap would have more liquidity. Please note the session times are in GMT.
The only two holidays that the market is officially closed are Christmas Day (December 25th) and New Year's Day (January 1st). -
zerodot
aktív tag
válasz
t72killer
üzenetére
UK-ban nem ünnepnap, úgyhogy mozognak, ja. Viszont jövő hétfő az lesz, szóval elvileg akkor majd számolódik a weekend+holiday fee.
https://www.gov.uk/bank-holidays#england-and-wales -
zerodot
aktív tag
-
TigerDzsó
tag
-
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Hát ez azért várható volt.
-
cog777
őstag
Udv!
Lenne egy kerdesem. Ha a Revolut foszamlahoz tartozik euros szamla is, es en euro ovezetben vagyok, akkor eloszor az euros szamlarol veszi le a terhelest? Meg tudjatok erositeni ezt? Masreszt van kartyahasznalati dij meg egyeb dij? Pl egyszer daniai bankartya eseten 1.5 euro volt a wc, de tobb euro a kartyahasznalati dij.
Ez van a wikiben:
"Melyik pénznemet használja először
Először mindig a terhelés pénznemében próbálja levonni a kívánt összeget a számládról"Koszi.

-
sambenez
addikt
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Egyszer már tőlem is kérte, még nem adtam meg. Gondolom lesz egy pont amikor már nem lehet elkerülni a megadását.
-
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Válasz felettem, de a kereső is segített volna.
-
vmarci21
tag
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
-
sambenez
addikt
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Az adóazonosító jeled.
-
kazsmerlaca
senior tag
Sziasztok!
Mi lehet a Revolut-ban ez a "adóilletőség hozzáadása"
Kötelező ez? -
zsamiatt
őstag
nagyobb össze utalására megbízható a revo? Magyar számlára. Mennyi idő alatt utal át?
-
ruti
Közösségépítő
sziasztok, visszaolvasás és guglizás során sem találtam megoldást, ezért bátorkodom kérdezni:
Revolutra kp bejuttatásának mi az aktuális lehetősége és módja?
Ezt találtam visszaolvasva, mely szerint a Barion-ról nem utalható be.
(Ha egyáltalán a Barionra lehet még kp-t befizetni, mert arra is csak egy CIB-es bankfióki befizetési módszert találtam...
)
Monese-re sem találtam meg a kp befizetés módját...
Előre is köszi a segítséget -
HyP3b0y
senior tag
válasz
razorbenke92
üzenetére
A virtuális kártyát tudod törölni. Utána lehet újat igényelni? Ha igen, az teljesen új adatokkal érkezik? Mert ha igen, akkor legyenek vele boldogok, ahogy megjönne az irodától a pénz, tuti törölném a kártyát

-
-
Norbi29
csendes tag
Köszönöm a gyors segítséget ,én csak a kártyáról próbáltam képet csinálni ,azt nem engedi , a tranzakciókat már igen., de amilyenek még a kártyáról is kérni fognak , de kicseszek velük , mert elővettem a régi telefonom és azzal lefényképezem a másik telót , rajta a kártyával...
-
Norbi29
csendes tag
Sziasztok !
lenne egy kis problémám . hátha tud valaki segíteni .
Revolut virtuális kártyával fizettem be az egyik fogadási oldalra . nyertem is vele többször . Kértem kifizetést . adat ellenőrzést kértek . semmi gond , szokásos eljárás. személyimet elküldtem .Elfogadták . Utána viszont erről a Revolut kártyáról kértek volna képet , de mivel virtuális így nem lehetséges. , és az app nem enged képernyő mentést . Hiába magyaráztam el ,értetlen f@..ok. Képernyő mentést kérnek ennek a fogadási oldalnak a javára tett befizetésekről , meg bankszámla kivonatot erről a kártyáról Mégis hogyan , ha nem lehetséges?Köszi , előre is
-
t72killer
titán
A hétvégi váltási árfolyam hány órától él? Még nincs éjfél, de pöccre kimerevedtek a számok már vagy negyed órája és eltávolodtunk az investing.com-os értéktől.
-
Oliverda
félisten
válasz
modflow
üzenetére
Az MNB kérésére a terminálok üzemeltetői állíthatják, más nem. Legfeljebb kikapcsolhatod az érintéses fizetés lehetőségét az alkalmazásban.
-
modflow
veterán
Még mindig se híre, se hamva az otp karimnak, így mindenre is a Revolut-ot használom, de az tűnt fel, hogy sose kér pin-t.
Hány forint felett kér? -
hedgehog
senior tag
válasz
AcCEsS
üzenetére
A Maestro az külön állatfaj, esélytelen hogy működjön.
Nekem van egy most cserélt Mastercardom, azzal megy a GPayos feltöltés (nem mindig, de pont fel órája ment), meg egy szintén Mastercard hitelkártyám is, azzal közvetlenül is megy (de azon látszik is hogy a Revolut rosszul kéri a 3DSt, mert sms ellenőrzéssel működik) -
AcCEsS
senior tag
válasz
hedgehog
üzenetére
Én még egyszer sem tudtam a K&H-s kártyámról feltölteni a Revo-t Google Pay-en keresztül. A kártyát hozzáadni se volt egyszerű, appból nem is lehetett, mert elszállt, csak a manuális mód működött. A K&H mobilbank app azt mondja, hogy a kártya hozzáadva a Google Pay-hez, de a feltöltésnél a Google Pay azt írja a K&H-s kártyához, hogy "Itt nem használható" és szürkén, inaktív módon jelöli meg. Ez még Maestro kártya, állítólag mindenkinél Mastercardra lesz cserélve rövidesen...
-
beers
addikt
Állítólag megy a BB feltöltés....
-
Peter.70
addikt
Erre az új 8.0-ra kell / lehet frissíteni, vagy majd lefrissül valamikor?
-
-
aleister
veterán
válasz
hedgehog
üzenetére
Esetleg a "beázott"-ba beletartozik víz alatti fotózásnál egy esetleges beázása a védőtoknak?
Tükrös fényképezőgép a konkrét alany, erre rendszeresített vízalatti tokban. Csak így is mindig fosok, ha a víz alá viszem.K Norbi:
Az. Nekem a legfájóbb, hogy a limitek eddig szem előtt voltak, most bekerültek menüpont alá. Nem ördöngösség megtalálni, de hosszú távon a +1 művelet is idegesítő tud lenni. -
hedgehog
senior tag
válasz
sajtos365
üzenetére
Egy korábbi telefonomon is volt ilyen biztosítás, ez alapján a következők a tapasztalatok:
A biztosító a simplesurance nevű cég. Ezeket kezelik: leesett, beázott, felrobbant, kigyulladt, átment rajta a nagyfesz, vagy a tüntetésen ráléptek (szabadfordítás a "what is insured részből).
Ők javíttatják, azaz küldenek érte futárt, aki elviszi (asszem az én leejtett Samsung A70-emet a lengyelekhez), és kijavítva visszahozza, miután befizetted az önrészt (ennek az összegét látod amikor megkötöd a biztosítást). Nem vonják le a Revolutról, hanem adnak egy linket ahol kártyával kifizetheted.
Minden flottul ment, a 2020.06.08-án történt eseményt követően kb. 06.20-án kezemben volt a kicserélt kijelzőjű eszköz. -
sambenez
addikt
Már jó ideje használom a Revolutot, most hozzá kellene adnom egy újabb bankkártyát, de sehol nem találom hol kell. A vicc hogy már 2 kártyát is hozzáadtam régebben most meg nem megy.
Segítsetek megtalálnom mert már megőszültem a keresésben.
-
sopruk
senior tag
Úgy tudom új kártya esetén nem aktiválják rögtön az auto top up-ot (ahogy a Gránit kártyádnál sem volt rögtön elérhető). Szerintem magasabb összeget sem tudsz még vele tölteni. Használat során emelik a limitet, kapcsolják be az automata feltöltés lehetőséget.
Gondolom biztonsági oka lehet... -
kp78
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem eddig egy Coca-cola automata volt az egyetlen, ami nem fogadta el (másnak sem szereti
), netes vásárlásom nem sok volt még.
-
Hello. Így jártatok már? Nem tudok rendelni a német google store-ban, német címre.
Kifizetem, minden OK, majd fél óra múlva jön egy Revolut értesítés, hogy törölték a tranzakciót. Ráklikkelek a magyarázatra, és ott a kereskedő valamilyen 3D kódolásáról okoskodik nekem, hogy nem megfelelő.
Most akkor tényleg nem lehet fizetni a google store-ban revoluttal?
-
ACE-
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
És kezdettől fogva működött? Mert ez nekem elég új kártya, még nem is nagyon töltöttem fel vele, talán csak a kártyaregisztrációnál 4ezret.
-
-
A revolut készülékbiztosításról mit lehet tudni?
-
Knobber
aktív tag
válasz
MADcat
üzenetére
Éjszaka kicsit utánaolvastam, még 2018-ban írták a hivatalos Revolut fórumon hogy nem tartoznak a CRS alá, de amint megszerzik a banki licenszet viszont igen. Nos, elvileg idéntől meg is szerezték + át is került minden magyar a Litván Revoluthoz.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Arch Linux
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- FIFA 16 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meggondolta magát?
Vagy hogy tudom megadni? Nem szeretném, hogy egyszer csak hirtelen tiltanak, amikor használnám.
Már teljes törlés/újratelepítés is volt...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(ami fura, mert pünkösd van...)

Hihetetlen.