Hirdetés

Aktív témák

 • gzbotii

  Topikgazda

  A zárolásokról

  Zárolták az accountomat, mit tehetek?
  A szolgáltatás használata során (pl. gyanús pénzmozgás) előfordulhat, hogy korlátozzák a fiókodat, aminek eredménye, hogy az egyenleged további feltöltését korlátozzák, és olyan dokumentumokat (utolsó elérhető adóbevallás, 2-3 havi munkáltatói keresetigazolás vagy számlakivonat) kérhetnek be tőled, amelyeket bizalmasan kezelnél, esetleg nem szívesen osztod meg a céggel.
  A korlátozást egy algoritmus végzi, és előfordulhat kis és nagy összeg feltöltése esetén is.
  Amennyiben nem rendezed a problémádat az ügyfélszolgálattlal, nem fogadják el az általad benyújtott bizonyítékokat a pénz eredetére (bankszámla kivonat, munkabérjegyzék, etc) akkor a vizsgálat lezárása után a Revolut visszautalja a pénzt arra a számlára, ahonnan beérkezett.
  A zárolásról az alábbi Logout blogbejegyzésben olvashatsz bővebben.
  Az alkalmazás használata a saját döntésedre van bízva, de a fórumon szigorúan vesszük a zárolás témájának a kérdését a többszöri elfajult viták miatt. Ez azt jelenti, hogy az általános kérdés-válaszokat a zárolásról még engedünk, de a sorozatos panaszkodást, vitákat „hisztit” arra vonatkozóan, hogy miért kell ezt, minek kérnek olyan jellegű dokumentumokat amilyeneket, stb. már flame-nek vesszük, elvégre a saját döntésed, hogy használod-e a szolgáltatást, és mi itt a fórumon szolgáltatás feltételeire úgysem vagyunk semmiféle ráhatással.
  Egy részletes, angol nyelvű leírást a témában, a Revolut blogon.
  A zárolás lehetősége miatt érdemes megfontolni, vaultba mekkora összeget helyeztek el, a zárolás időtartama alatt a vaultban elhelyezett pénzösszeghez nem lehet hozzáférni.

  Hogy építhetem fel a saját előzményeimet (customer historymat)?
  A Revolut egy automata gépi ügyfél ellenőrzést alkalmaz, amihez használati történet kell. Az elején csak kisebb összeget enged feltölteni, átküldeni, használni ugyan arról a kártyáról, számlaszámról. Ennek emeléséhez, normál használat kialakításhoz használni kell a kártyát - Revolut kártyával történő fizetés, pénzfelvétel, etc. Az elején nagyobb összegek feltöltse nagyobb eséllyel vonhat maga után zárolást/korlátozást.

  When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.

Aktív témák