Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aksomatic
senior tag
Ha a saját magyar számlámra akarok utalni az maradt díjmentes (havi 2)?
-
törölt tag
A Budapesti reptér premium varojába jó a metál vagy a premium kártya ? És ha jó akkor mennyibe kerül. Bent a váróban mit lehet ingyen fogyasztani?
-
-
-
Oliverda
félisten
válasz
razorbenke92
üzenetére
Szerintem érdemesebb lenne egy virtuális kártyát betenni Gpay-be.
-
válasz
kmarci25
üzenetére
Fizikai van hozzáadva, viszont azon direkt ki van kapcsolva a hely alapú biztonság.
Alapvetően - máshol, és 10-20 ezer forint körüli összegeknél - működik.
Legközelebb kipróbálom majd, ha tudom, hogy nagybevásárlásra megyek, hogy elteszem a fizikait, és végigpróbálom GPay contactless - Fizikai contactless - Chip&Pin sorrendet.
Mondjuk pont az Auchanban olyan, hogy a sikertelennél az eladónak oda kell jönni, és fel kell oldani, hogy újra próbálkozhassak... De legalább sok az önkiszolgáló, nem várnak mögöttem.
-
kp78
veterán
válasz
alex devil
üzenetére
Szolgáltatás állapota >> [link]
Feltöltéssel probléma lehet
-
alex devil
senior tag
Szevasztok,
Az OTP kártyával nem megy a feltöltés. A Revolutnál van gáz vagy az OTP-nél? -
vmarci21
tag
Revolut Bank már a Csehekél is.. [link]
-
kmarci25
veterán
válasz
razorbenke92
üzenetére
Fizikai kártyád van a GPay alatt? Ha igen, nincs bekapcsolva a helyalaú biztonság? Mert ha igen, akkor emiatt lehet elutasítás.
-
Oliverda
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
Nekem simán ment a fótiban, bár nem Revolut, hanem Curve volt mögötte.
-
válasz
razorbenke92
üzenetére
Röviden:
Az auchanos terminálok szarok. Lassan egy éve nem tudtam fizetni az Auchannál revos NFC-vel, mert a terminál mindig Error 50-et dobott. Persze nem részletezte mi ez, csak annyit hogy "Elutasítva". Megkerestem a Revolut ügyfélszolgálatot, futottam rajta több kört is, de közölték hogy szerintük a terminál szolgáltató utasította el a tranzakciót, nem ők.
Megkerestem az auchan ügyfélszolgálatot, ahol kvázi közölték hogy le se szarják a problémám, mert BIZTOSAN hogy a Revoluttal van a baj. Főleg azért idegesített mert minden más NFC-s tranzakcióm hibátlanul ment előtte és utána is. Prémium user vagyok, nem hiszem hogy limitbe futottam volna.
Mindegy is, tojtam az egészre egy idő után, elfogadtam hogy oda kp-t viszek. Pár hete újra bevásárlás, reflexből telóval fizettem és voilá', működött. Közöltem is a pénztárossal hogy eddig ez nem ment.
Szóval nem hiszem hogy a Revolut hülyesége lenne az auchanos hiba. -
JóGéza
aktív tag
válasz
razorbenke92
üzenetére
150€. Kártyák / PIN kód és biztonság. Az érintéses fizetések ( PIN nélküli) számát is korlátozza (amelyiket hamarabb eléred).
-
emeritus
tag
-
lumpika
tag
Köszönöm mindenkinek!
-
válasz
lumpika
üzenetére
15k felett megy, de akkor már feltennék egy másik kérdést:
Néhány napja neccesen jártam. Nem vittem magammal tárcát a boltba (innen is üdvözlöm a kollégát, akivel flameltünk, hogy mi ez a bohóckodás mobillal, megtörtént 4 év alatt az első eset, hogy problémám volt) és amikor fizetni akartam Auchanban az önkiszolgáló terminálnál, folyton elutasította. A Revolutig eljutott, de csak annyit írt: Elutasítva - próbáld újra!
Egyenlegem volt, de kártyám nem. Szerencsére a feleségemnél volt fizikai kártya (amit csak a 21k jutalomért rendeltünk meg
), átküldtem neki az összeget és chip&pin működött a fizetés, így azt sem gondolnám, hogy a Revolutnál volt probléma.
szerk.: Kimaradt, hogy az összeg kicsivel 50k fölött volt.Kérdés: Mi lehetett? GooglePay-en a contactless payment határa 2000/2500 USD. A Revolutnál lenne valami korlát érintésmentes fizetésre? Erre néha fel is dobja, hogy "Közelítesz a limithez" - ezt lehet tudni mennyi? Vagy ez is random?
-
lumpika
tag
Sziasztok
Gpay-hez kapcsolt revo virtuális kártyával hogy fizetek pos terminálon 15k felett?Akkor már pint kér nem?
-
kp78
veterán
válasz
zerodot
üzenetére
De ha nekem van Ft, € és HRK zseben is egyenleg, akkor a HRK-t gondolom a HRK-ból venné le.
De ha csak Ft és € van? Akkor kérdezni fogja, h melyikből?
Bocsánat a sok kérdésért, csak kp felvételre eddig nem használtam a Revolutot, de most némi kp-s HRK költésre jó lenne, ha az is rendelkezésre állna. -
zerodot
aktív tag
Szerintem ez teljesen mindegy itt, mert az ATM nem látja, mit csinál a Revolut a háttérben (milyen zsebet terhel vagy épp vált-e pénzt stb...). Annyit lát, hogy külfödi kártya, és rádobja a fee-t, ha pont olyan példányt fogtál ki. (Szerencsétlen esetben még plusz a DCC-t is, ha sikerül nem HRK-ban terheltetni...)
-
Oliverda
félisten
válasz
eLevente
üzenetére
Ez így picit zavaros. Ugyanolyan típusú az ATM, csak más bank üzemelteti? Ha igen, akkor viszont nem sok alap van a reklamációra.
Egyébként otthon az OTP eurós ATM-ekből továbbra is ingyenes a pénzfelvét. Egyszerűbb, ha még indulás előtt felvesztitek a szükséges eurót.
-
-
-
koko52
nagyúr
válasz
razorbenke92
üzenetére
Igen a beépített volt az, nincs appom. Meg is van, köszi, a revo volt az alapértelmezett.

-
cog777
őstag
Sziasztok, ha jol tudom nincs mar magyar szamlaja a Revolutnak, ugye?
Ha nincs, akkor van valami alternativa? Alkalmankent M.o-ra latogatok es jo lenne nem kezpenzel fizetgetni, viszont ha kulfoldi kartyaval fizetek akkor atvaltasi dij rarakodik darabonkent...
Koszi a tippeket!
-
válasz
koko52
üzenetére
Konkrétan GooglePay App van telepítve, vagy csak a beépített Google Pay service-t használod? Előbbi Magyarországon továbbra sem hivatalos, ahogyan az összefoglaló írja.
Megoldás: töröld a kártyádat a GooglePay-ből vagy állítsd a K&H-sat defaultra.
Ha csak a service-t használod, akkor
Beállítások->Google->Google-alkalmazások beállításai->Google Paymár Revoluttal is lehet NFC használatával google pay-el fizetni
Ezt sem tagadja az összefoglaló, csak azt, hogy maga a Revolut applikáció nem támogat NFC fizetést. A GooglePay-en keresztüliről sem az van hogy nem lehetséges, csak hogy hivatalosan még nem működik (azóta igen, csak nincs aki kijavítsa) -
koko52
nagyúr
Üdv!
Tegnap fizettem a DM-ben. KH banknál van mobil tárcám és van Revolutom is. telepítve van a Google Pay, mert KH azt használja kb 2 hónapja. Fizettem, és otthon vettem észre, hogy a revolutot használta ugyanis (összefoglalóval ellentétben) már Revoluttal is lehet NFC használatával google pay-el fizetni.
A kérdésem, hogy tilthatom le, hogy ne használja a revolutomat? Mert azon csak euró van és azt váltotta át
-
eLevente
csendes tag
Horvát helyzet: tegnapelőtt valahogy sikerült ingyen kivennem pénzt, ma már ugyanaz az ATM díjat kér. Rovinjban már szinte az összes ATM-et kipróbáltam, mind 24-39HRK között akar levonni. Csak azt nem értem, hogy EU-ban ez hogy lehetséges, azért büntet, mert más országbeli a kártyám...
-
aradebil2
senior tag
Sziasztok!
Májusban új bankkártyát kaptam amiről eddig automatikusan töltöttem a Revolutra a pénzt (NFC miatt). Viszont az új kártyámnál amikor beadja az automatikus feltöltési lehetőséget akkor csak egy üres fekete képernyő fogad (felül "Az egyenleg alapján" írással, alul kék mentés gomb, középen nagy feketeség...). Mi lehet a gyíkja? Most már bőven töltöttem fel manuálisan róla, szóval tuti engednie kéne az automatikus feltöltést :\
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Valakinek tapasztalata/infója - van olyan ATM Moldovában (Chisinau), ahol díjmentesen tudnék kézpénzt kivenni?
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
focvis
üzenetére
"Euronet ATM-nél tapasztaltam ilyen próbálkozást ... "
+1
How ATM Can (AND WILL) Trick You When Traveling -
válasz
adriankoooo
üzenetére
Fura. Euronet ATM-nél tapasztaltam ilyen próbálkozást tavaly nyáron, inkább kihagytam.
-
SzGee
aktív tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
gyaníthatóan ezek a fee-k csak az üdülőhelyek ATM-jénél jelennek meg, gondolom ez is egy lehúzás a túristák felé, a horvátok híresek erről a gusztustalan árképzésről, lassan drágábbak mint az északi országok
-
válasz
adriankoooo
üzenetére
Nálam először GBP-ről akart átváltani
(nincs is GBP alszámlám)és 8%-ot felszámítani. De ki lehet választani az ATM képernyő bal alsó sarkában, hogy helyi pénznemben terheljen, így kunában terhelte a kuna alszámlámat. [kép]Szerk: Mégis van GBP alszámlám, de sosem használtam eddig.
-
válasz
adriankoooo
üzenetére
Az OTP biztosan ingyenes, a héten vettem ki kp-t (800 kuna).
Tipp: Waze "OTP bankomat".
-
Pá
addikt
Rafi és OTP nekem is terhelni akart díjat. És talán az Erste is.
De végül találtam egyet, ami ingyenes volt. Tavaly nem volt ilyen macerás találni ingyeneset.Talán Auro Domus volt, ha jól emlékszem. Nem tudom megnézni, mert az utolsó frissítés óta lefagy a mobilomon az app.
Másnál nincs ilyen? -
Biga123
addikt
Horvátországi tapasztalat.
2600 hrk t vettem föl raiffeisen automatából. 29.5 hrk volt amit az atm rakott rá + ba és 20 amit szvsz a revolut. Erstés ugyanennyit írt kb.Szal 50 kunába volt a kp felvét. Ez még mindíg olcsóbb mintha 51 ft ért váltottam volna + kezelési szemben a 48 as váltás + 50 hrk val. Bár nem tudom mennyI lett volna ha a sima bb os masercard al veszek fel it kinn pénzt. -
viharhozo
addikt
Ma harom kulonbozo bank ATM-je is kidobta a kartyam, ez a kartya ebben az automataban nem hasznalhato szoveggel. Mindharombol vettem mar fel penzt, eddig mukodott. A kartyaval erintessel tudtam fizetni, bedugva nem tudtam kiprobalni. Tonkremehetett a kartya vagy mi ez?
-
anadroid
senior tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Nem kapsz.
-
Gabás
addikt
válasz
mgoogyi
üzenetére
Igen, és talán az is, hogy havi vagy éves fizetést választol. A 14 napon belüli lemondás mindenképpen ingyenes, de a lemondás után felszámolhatják az ingyenes limit fölötti váltás költségét (bár nekem nem tették, de ez régebb volt). Valszeg érdemes ezért egy hónapig előfizetni.
A 14 napon belüli lemondást csak egyszer lehet eljátszani.
[link] -
sopruk
senior tag
Hogyan lehet partnert hozzáadni a "@felhasználónév" azonosítóval?
Csak olyat találok, hogy partner hozzáadása telefonszám, vagy mail cím alapján, illetve engedélyt kér a tel számok szinkronizálására, hogy megállapítsák ki használja közülük a Revolutot...
Úgy emlékszem azt reklámozták, elég lesz csak a @-os nevet megadni, de biztos csak én nem találom hol lehet ezt megtenni...Köszi előre is a segítséget!
-
mgoogyi
senior tag
Sziasztok,
Hogyan a legoptimálisabb 4M Ft-nyi dollárt átváltani?
Előfizetek prémiumra, váltok és felmondom? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Divinity
üzenetére
Ki lett tárgyalva ez tény, de az is az, hogy sok esetben nem jelenik meg az adott alkalmazásban (Curve, Revolut, stb.) az "Add to GPay" gomb, ha nincs fenn az app. Vagyis sideload-olni kell az "old app"-ot (erre sokan nem hajlandóak), hogy az ember fel tudja venni a kártyáját. Ez így azért gáz!
Az egy másik vita témája lehetne, hogy az app többet tud, mint a rendszerbe integrált megoldás, de ez lenne a legkisebb gond, ha nélküle 100% működne a kártyák felvétele.#31205 Lmh
"Sikerült beraknom a virtuális kártyát ... "
Végül, hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), átküldtem neki az összeget és chip&pin működött a fizetés, így azt sem gondolnám, hogy a Revolutnál volt probléma.

:facepalm: