Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen kozben megtalaltam.
Edes istenem ez mekkora faszsag a google reszerol, nem tudom miert nem teszik siman elerhetove play storeban es csa, helyette 3 helyen cseszodj vele....
Talaltam egy google FAQ ot, kvajo / kva megteveszto mert az altalam elsore hasznalt google fizetesi feluleteken is tudsz kartyat hozzaadni (az egyik FAQban ok maguk javasoljak) de a hozzaadott kartyak adatait a fiokbeallitasok / fizetes reszbol is elmenti az android eszkozbeallitasaiba, igy ha pl letorlod a pay appot akkor is vigan tudsz NFC-zni.....csudajo
Itt is ez volt, itt ragadt be a revo kartya, hiaba nem volt mar a fizetesi feluletek koze felveve
-
Kobe
veterán
Hi
Azt meg tudja mondani nekem valaki, hogyan lehetne a revokut kartyat a revolut appon keresztul kiszedni a google paybol?Nemreg alapbol felajanlotta h adjam hozza, mondom egyefene ugyis a curve vagy revo kartyat hasznalom, de az alabbi furcsasag tortenik:
Telon beallitasok / Google / Fiokok / Fizetes feluleten (vagyis a magyaroknak jaro Gpay "buta" valtozataban) csak es kizarolag a Curve kartyam van megadva, minden mas kartya ki van veve, revosat is kiszedtem mar innen korabban
Viszont amikor hozzaerintem a terminalhoz, a penzt a Revo kartyamrol vonja le.....
Csak epp nem talalom a revo appban ezt a szetkapcsolast hogyan lehetne megszuntetbi, az altalam elert gpay feluleten meg mar nincs is hozzaadva... -
tchriss
tag
Sziasztok!
Azt szeretném még megkérdezni leszedtem A Budapest Bank applikációját, fel is lett rakva faternak a telefonjára, elvileg az internetes vásárlás is be lett lőve. De továbbra is az a gond, mikor az én telefonomon elindítom, az utalás kérését, és feljön a BB lap ahova be kell írnom a fater telefonjára kapott kódot, visszadob ezzel a 3d s autentikációs hibával, az internetes kódot nem is kéri! Ennek amennyiben a Bankkal nem lenne gond működne (értem ez alatt a revoult az én nevemen van a Bankkártya meg az Övén) ? Vagy nálunk van még mindig valami beállítási gond? Egyébként internetbankba belépve, tesztként tudott 10.000 ft simán utalni ami meg is jött pár perc után. csak ugye ez nagyobb összegnél elég sokba kerülne, ezzel a megoldással.
-
vkrisz
csendes tag
Nálam is ugyanez a probléma (Gpay). 20000 Ft felett 050-es hibakód. Utána fizikai kártya (nfc-vel) + PIN mindig sikeres, szóval nem a Revoluttal van baj. Itt tanácsolták, hogy nézzem át a limiteket, de nincs beállítva semmi, a Gpay-nél pedig egyáltalán nincs limit. Még egy wise kártyával akarom kipróbálni, csak az nincs napi használatban.
-
zerodot
aktív tag
Lehet összefüggés, de ezt a limitet a kereskedő állítja, nem te. Azt hiszem, elő szokott fordulni hogy a terminál úgy van beállítva, hogy a telefonos fizetéseket érintésmentes kártyás (pin nélküli) fizetésnek veszi, és azt a limitet használja. Bár az nem 20k, hanem 15k huf ha jól tudom.
-
zerodot
aktív tag
válasz
fokukac
üzenetére
Az idézet szerint péntek este 22:45 és vasárnap 23:00 között nincs forex.
Ez rendben van, de mint kiderült a Revolut nem ezeket az időpontokat használja (hanem a londoni éjfélt). Az ünnepnapokkal kapcsolatban pedig szintén mást állít a weboldalán. Úgyhogy ez már két ok, ami miatt én inkább a saját szememmel szerettem volna meggyőződni róla, hogy valójában hogy is van
-
-
fap333
aktív tag
Olyat kért már valaki a supporttól, hogy "légyszilégyszi, adjatok már egy kis bónuszt barátok meghívása után...."?
Két ismerősöm is megkérdezte, hogy csinálunk nekik is ilyen revolut kártyát, erre richtig, hogy most nincs ilyen promóció az appomban
-
pala2
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg tud valaki arról, hogy miért utasít el kártyás (telefonos, Apple Pay) vásárlásokat a rendszer (fizikai kártyát nem próbáltam), pl. Shell kútnál (ahol lakom) rendszeresen, Auchan néha, meg még random módon pár helyen.
Amire gyanakodok, hogy ezek általában 20e Ft feletti vásárlások, lehet összefüggés? Értékhatárt lehet valahol állítani, mert nem találtam ilyet.
Köszi! -
Oliverda
félisten
válasz
zerodot
üzenetére
Igen, ahogy az szokott is lenne ez alapján.
-
válasz
tchriss
üzenetére
Biztos nem mennék máshova emiatt. BB-s vagyok. Apple pay-el oldottam meg. Előtte a meg Curve-el. Semmi baj nem volt kb egy hónappal ezelőttig. Honnan tudod, hogy a Rafinál nem lesz ilyen.
Más.
Nejem OTP-s. Működik a “belépve maradva” az OTP appban. Így nem dobja vissza a feltöltést a rendszer. -
tchriss
tag
Sziasztok!
Nálam meg az a gond csináltam egy revoult kártyát, akartam utalni család egyik tagjának a számlájáról pénzt, de 3d secure kód hibával elszáll. Elvileg be is lett az is állítva hogy meglegyen a 4 számjegyű biztonsági +kód, de nem történt semmi, amúgy ezt nem is kérte sehol csak átvitt az utalás folyamatában a bank oldalára ahol az sms ben meglévő kódót kérte, de ezek után elszállt 3d secure hibával.
A bankban (Budapest Bank) bemenve közölték, a revoultnál lehet a gond, nekem ez lerázós szagúnak tűnik.
Van valakinek valamilyen ötlete hogyan tudnék rakni rá pénzt és nem utalással?mert elég sok menne re apránként és nem akarok 50-100ezreket fizetni a banknak.... összesen.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Beküldöd Revoluton az utalási megbízást, az egyenlegedről a pénzt leveszik, aztán majd lehet, hogy két nap múlva indul el az utalás.
Why is my transfer still pending?
A múlt héten, amikor sokáig volt függőben egy utalásom, akkor az app még azt írta, hogy 1 napot lehet ebben az állapotban. Mivel most nincs ilyen utalásom, az appban nem tudom megnézni, de a fenti help 2 napot ír.
-
hedgehog
senior tag
-
törölt tag
Be voltam lépve, részvényeket néztem, odaadtam neki, erre belepve your account suspended. És egyetlen chat elérhető, ott láttam hogy pár nenirol kapott képet a Revolut.
-
kmarci25
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Én is ezen gondolkodtam... Belépni, csetet indítani, képet kiválasztani, elég sok változó
-
Fifi
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
face id. nagyon hasonlít az unokaöccsére.

Engem felettébb érdekelnének a részletek, hogy ez hogy jött össze. Persze a küldött kép is.
-
celf
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
Tehát kéne használni addig is accountot? A kártya még nem érkezett meg.
-
törölt tag
Hali!
Ha tiltottak revoluton mit lehet tenni? A 4 éves unokaocsem küldött nekik chaten egy nem túl szép képet.
-
-
zerodot
aktív tag
A SEPA az eurós utalás, szóval az semmiképp nem lesz jó forinthoz

Kártyával (ha nem céges) érdemes tölteni, mivel úgy ingyenes és instant. Utalás magyar bankból általában nem ingyenes és a Revolut sem írja jóvá azonnal.
#30351: A forint egyenleged mellett a magyar zászlóra kattintva látnod kell a helyi utalás adatait, arra a számlaszámra tudsz forintot utalni, ne felejtsd el a referencia számot.
-
celf
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Értem. Akkor hogy lehet utalni Revolutra? Vagy ezt senki sem használja?
Bocs, en teljesen newbie vagyok a temaban.
Hamarosan egy nagyobb osszeget akarok berakni a Revolutra amit tovabb akarok utalni, es nem szeretnem, h. akkor jojjenek elo buktatok amikor gyorsan ott kellene legyen a penz.
-
celf
őstag
Srácok, kénytelen leszek írni a Revolut supportnak? xD
Melyik a jobb megoldás, bankszámláról-> SEPA HUF Revolutra vagy bankkártyás befizetés-> HUF Revolutra? -
Oliverda
félisten
válasz
UberMutant
üzenetére
Ezért kell Curve mögé tenni a kártyát.
-
-
lasse001
őstag
Sziasztok. Valaki meg tudná mondani meddig tart a hétvégi valuta váltás felára? Vasárnap éjfél vagy hétfő reggel 8?
-
-
zerodot
aktív tag
-
-
-
celf
őstag
Sziasztok!
Tegnap regisztráltam Revolutra. Kártyás fizetéssel felraktam 4.000 forintot + 2000-valamennyit kártya postaköltségre.
Szerintetek ha gyorsan akarok pénzt felrakni Revolutra bankkártyával, akkor az online fizetésnek van valami hátránya az utalással szemben?
A kártyámnak 1 milliós fizetési limitje van.Másik: a virtuális kártya mire jó? NFC nincs, tehát telefonnal nem lehet fizetni. Akkor ez inkább egy alszámlaként funkcionál, nem?
-
Akosman
aktív tag
Sziasztok!
Fizetni szeretnék revoluttal,de megerősítés kéne hozzá,mint az otp-s kártyámmal mikor fizetek a neten. Revolutnál nem találom,hol kell megerősíteni a fizetést. Segítenétek hol találom? -
w.miki
veterán
Revolut-ban lehet több virtuális bank kártyánk?
Összesen mennyi? Van ennek valami hátránya? -
ACE-
addikt
Nálam Erste Mastercard-al úgy megy a feltöltés, hogy meg kell adni a CVV-t. Így nincs vele gond, de nekem az kéne, ami gránit Mastercard-al működik, hogy automatikusan töltse, ha x összeg alá megy, de az valahogy nem működik. Mi lehet ennek az oka?
-
dracox
addikt
Köszönöm a választ mindenkinek.
Akkor nálam van vmi gond.
-
tread777
tag
Sziasztok, szép estét!
Elakadtam... szeretném újraindítani a régi netflixes előfizetésem...
Virtuális kártyát használnám (ahogy régen)
Netflix emlékezett is a kártyára, csak a 3 jegyű kódot kellett újra megadnom...
Jön az üzenet a Netflixtől, hogy Hitelesíteni kell a kártyám.... Revolutra jön is az értesítés... "Megerősítem"
Majd fizetés elutasítva...
Mié'? -
Ginseng
újonc
válasz
dracox
üzenetére
Én töltöttem már fel jópárszor Erste-kártyás fizetéssel, de 5-6 napja sehogy nem működik. Nekem úgy tűnik, el se jut a kérés az Erstéig, nem elutasításról van szó. Mivel a Revolut az átutalásokkal is vergődik, egyelőre betudom náluk lévő problémának. De készülök rákérdezni az Ersténél, nem ők galádkodnak-e megint.
Ma reggel megreklamáltam a Revolutnál a pár nappal ezelőtti (fentebb már említett) utalás megakadását, szívetszaggató bocskérés meg mindentmegteszünk választ kaptam, majd pár óra múlva megtörtént végre az utalás.
-
dracox
addikt
Sziasztok!
Valaki járt már úgy, hogy az erste számláját nem tudta összekötni a Revoluttal?
Az összes feltöltésem elutasítással végződik. Azt az infót kaptam, hogy az erste George appon belül utaljam el az összeget a revolut számlára, de ugyanúgy elutasítás történik.
Szükséges bemennem a bankba emiatt? -
vnorbi
aktív tag
válasz
Ginseng
üzenetére
A másfél nap az sok. Nekem is van most egy függőben 11 órája, de a help alatt azt írják, hogy egy napot is állhat itt. Ezért én még nem írtam nekik, úgyis az lenne a válasz, hogy várjak, de ha neked már túlment a várakozás az egy napon, akkor szerintem zaklasd őket. Hátha az én utalásom is elindul ennek hatására :-)
-
tchriss
tag
Sziasztok!
Próbáltam volna revoult reget csinálni de nem jön meg az sms már 2x is próbáltam, mennyi időt kell várni? Vagy mikor próbálkozzak megint?
Vagy az gond ha a cégem nevén van a telefon és nem az enyémen? Sztem ez hülyeség lenne.
A másik kérdésem, az járható út hogy kritpo tőzsdére ezzel regelek sepa és kedvező kártya díj végett és a család egyik tagja utalna nekem a revoultra pénzt akinek van bakszámlája (500k -1m között), magánbankszámlám nincs és mivel hosszú távra tervezek kriptot tartani egyenlőre nem is kellene, hogy feleslegesen fizessem a havi díjakat. Majd akkor ha revről utalnám a fiatot a sajátra. -
Ginseng
újonc
Annak mi lehet oka, hogy ha két tegnap indított átutalásom (magyar számlaszámra; korábban már ment át így pénzt, tehát az IBAN jó) Másfél nap után is „Függőben” van?
Összefügg-e ez azzal, hogy a feltöltés is hol működik, hol (de inkább) nem?

-
vnorbi
aktív tag
válasz
AcCEsS
üzenetére
A Wise BIC kódja meg TRWIBEBB, amiben a "BE" Belgiumot jelent. Az IBAN elején lévő "HU" és az itteni "BE" nem egyezősége miatt van elutasítás.
A Wise topicban van egy idézett Revoult supportos állásfoglalás ezzel kapcsolatban. Igaz, ez már fél éves, és ígértek rá megoldást, de eddig én nem hallottam róla.
-
Fifi
őstag
válasz
st6969
üzenetére
"Adóilletőségek: Magyarország" -> ha erre ráböksz, akkor megnyit egy új oldalt, ahol láthatod, hogy megadtad-e az adóazonosító jeled (gondolom nem cég vagy egyéni vállalkozóként hasnálod a Revolutot, mert nekik van adószámuk).
Ezen az oldalon tudsz még több adóilletőséget is megadni.
-
-
-
vnorbi
aktív tag
válasz
AcCEsS
üzenetére
Ja, hogy Wise forint számlát akarsz felvenni? Az nem megy, mert a Revolut szerint formailag hibás, hogy magyar IBAN számhoz belga (nem magyar) BIC kód tartozik. Amúgy a Wise-nál is írják, hogy ezek a számlaszámok csak belföldi forint utalást tudnak fogadni, a Revolut pedig nemzetköziként utal.
-
zerodot
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- eBay-es kütyük kis pénzért
- World of Tanks - MMO
- Milyen notebookot vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ios rendszeren használom én is. Mondjuk lehetne egy külön fül itt is alkalmazáson belül erre a célra.