Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboy93
nagyúr
Az összefoglalót elolvasva jól értem, hogy ha forintban feltöltöm a revolut számlámat, akkor mondjuk Horváto.-ban tudok ATM-ből felvenni horvát kunát, bankközi árfolyamon váltva? (Persze ha a listából választok ATM-et)
-
MasterMark
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
Akkor nem vitte át a linket valószínűleg.
Amúgy én megkérdezém az ő accountjáról a supportot, hogy mi a helyzet, látják-e hogy meghívóval regisztrált.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Én küldtem neki át messengeren a linket, én nyitottam meg, utána töltötte kifele az adatokat...
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Lex Icon
üzenetére
Nagyjából én is erre használm. Havi két esemény van általában, egy feltöltés és egy állampapír vásárlás rögtön a teljes összegért (100 ezres nagyságrend), meg egy feltöltés, euróra váltás és a teljes összeg kiutalása (300 ezres nagyságrend).
Nincs nagy múltam, kb 3 hónapja regeltem, és az elején bele is akadtam korlátozásokba. Az első több tízezres feltöltésre kértek forrásigazolást, az egyösszegű több százezres feltöltést meg nem hagyták friss kártyaregisztrációra hivatkozva. A következő hónaptól minden ment elsőre teljes összegekkel.
-
snemeth
aktív tag
válasz
Lex Icon
üzenetére
Erre nem biztos, hogy bárki tudna itt válaszolni. Próbáld meg, aztán legfeljebb igazolásképpen kérik a különféle papírokat tőled.
A Kiszámlón is többen írták, hogy Revoluttal váltanak eurot pl. állampapírok vásárlásához, amit az Államkincstárnál vezetett számlájukra utalnak, szóval valószínűleg nem te vagy az egyedüli, aki ilyesmire használná. -
aujjobba
addikt
-
MasterMark
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
Hát pedig minden arra utal, hogy nem.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
De igen, ott voltam mellette...
-
-
MasterMark
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
Nem a meghívóddal regisztrált.
-
Sziasztok!
Tegnap meghívtam ismerősöm , bereggelt, megkaptam a 3000-et.
Majd meghívtam 1 órával később kollégám, szintén ref linkkel, nem kaptam utána semmit, nem látom a barát meghívottak között, illetve 1700-at felszámolt neki kártya rendelésnek, nem lehetett sehogyse ingyenest kérni...csak ha magasabb csomagra váltok.. Mi lehetett a gond? Supportnak írok, vajon segítenek?
-
Lex Icon
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy ha csak arra akarom használni a Revolut-ot, hogy bankkártyával feltöltök rá havonta pl. 30-50eFt-ot, átváltom EUR-ra, majd ezt átutalom a Random Capital-nál lévő számlámra.
Tehát nem akarok kártyát kérni és azt használni. Kérdés, hogy ez hosszabb távon nem probléma-e?
A másik kérdésem, hogy az összefoglalóban említett "saját előzmény (customer history)" milyen összeghatárokat jelent a legelején. Jól értem, hogy a sztenderd csomagban lévő 1.850.000,- Ft-os havi váltási határt se engedi? Vagy hogy kell ezt érteni?
Köszönöm. -
aerol
tag
Sziasztok,
Ma délelőtt sikerült meghívóval regisztrálnom.
Van egy kérdésem. Első nekifutásra magyar számról és otp-s kártya megadásával regeltem, így megkapjuk (majd) a bónuszt. Viszont az osztrák kártyámat és számlámat szeretném elsődlegesnek beállítani és használni. tehát majd eurót váltanék forintra, vagy bármire. Továbbá a fizikai kártyát is az osztrák címemre kéne majd küldeni. Ez szerintetek megoldható? Vagy kuka a regisztráció és csináljak egy osztrákosat?
Előre is köszi a segítséget!

-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
lockdown90
üzenetére
a feltöltést még nekem sem könyvelték le... a Curve kártya aktiválást 3-5nap között azt hiszem mire lekönyvelték
-
hadam98
senior tag
Most fizetett ismerősöm virtuális kártyával de nem kapta meg a 3000-et. Csak fizikálisal működik? Úgy hogy fizikálissal interneten keresztül fizet?
-
lockdown90
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Feltoltes meg volt, viszont nem latom a terhelest az otp oldalan errol, gondolom ott lenne a kod a megjegyzesben amit be kellene irnom?!
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
lockdown90
üzenetére
nekem az ellenőrzés egy 3500Ft-os feltöltés volt...szintén OTP-s kártyával
nekem a Curve kártyám van beállítva OTP webkártyára, ha használni akarom, akkor az appban átállítom és megy is a főkártyával...
-
lockdown90
senior tag
Sziasztok!
Nem reg kezdtem el hasznalni a revolutot, olyan kerdesem lenne hogy OTP webkartyaval hasznalnam, viszont a kartya verifikalasa a revolut appban kicsit nehezkes. Par nap utan sem latom az OTP oldalan az elozmenyekben. Tud errol esetleg vki vmit, hogy hany nap mig elkonyvelik/megjelenik a terheles?
-
Imilenni
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Én vásároltam a virtuálissal, és nem kaptam meg még a 3000-et.
-
Jadro
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Írják, hogy mikorra ér ide. (illetve oda) Nekem ahhoz képest egy nappal előtte dobta be a postás.
-
Serpiko
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nekem 5 nap alatt megjött amúgy változó valakinek meg késik.
-
Handball94
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
1-2 hét
-
st3v3np3t3r
nagyúr
sziasztok... bereggeltem a revolutra, ma feladták a kártyát... kb. mennyi idő átlagban mire megérkezik?!
-
hadam98
senior tag
A kártya ezzel a 3000 forint akció melett ingyenes?
-
szekra
addikt
Meghívtam ismerősömet, regisztrált és meg is kaptam a 3000-t, pedig nem vásárolt. Szóval nem tudom mi alapján válogatja ezt.
-
Tuomas
addikt
válasz
zsozsoka80
üzenetére
Azt vissza fogod kapni, az egyfajta próbaterhelés, amikor először hozzáadod a kártyát, a rendszer így vizsgálja meg, hogy létező kártya-e, van-e rajta fedezet, stb stb.
Ez minden szolgáltatásra jellemző, paypal, google, spotify, sorolhatnánk, hogy új kártya hozzáadásánál végez egy próbaterhelést, ami kis idővel pár óra, vagy pár nap jóváíródik. -
agroman
aktív tag
válasz
zsozsoka80
üzenetére
.
-
zsozsoka80
csendes tag
Úgy tudtam eddig, hogy a bankártyás feltöltés ingyenes a Revolut számlára, de az itthoni bankom (Sberbank) mégis felszámol 100 Ft-ot kártyafoglalás címen. WTF? Érti ezt valaki? Eddig szerencsére csak 3500 Ft-ot nyomtam fel...
-
tboy93
nagyúr
Köszi srácok.
-
freddirty
senior tag
itt tudod beállítani egy kártyához, hogy mindig a kereskedői devizában terheljenek és ne húzzon le a dcc-hez hasonlóan a paypal:
https://roman-reviews.com/how-disable-paypal-currency-conversion-save-money-fees/
Szuperül eldugták. Védik persze a bevételüket. Nem véletlen, szerintem ez az egyik fő bevételi forrás a paypalnál...
-
tboy93
nagyúr
Sziasztok!
Most csináltam egy accountot, gift-es linkről. Rendeltem fizikai kártyát ingyér', illetve töltöttem fel 3.500Ft-ot az accountra. Az ajándék 3.000Ft-ot hogyan kapom meg?
Illetve paypalhez érdemes hozzárendelni a revolut kártyát? Anyagilag megéri? Sima huf-os bankszámlám van, eddig a külföldi netes vásárlásokat a paypalon keresztül intéztem, ami a visa-s kártyámról vonta a pénz. Gondoltam, hogy egy fokkal biztonságosabb lenne, ha a paypal inkább a revolut kártyáról vonná a dellát. Viszont az még nem teljesen tiszta, hogy így mennyivel járok rosszabbul

-
taranis
addikt
Ez off, de pont egy hete futottam bele egy MCC-s problémába, nekünk is van hitelkártya és adott MCC kódoknál jár visszatérítés. A gond az, hogy a kereskedőknek általában fogalmuk sincs arról, hogy mi az az MCC kód, szóval őket hiába kérdeztem, a bank (OTP) meg nem vezet listát erről, sőt, ha csinálok egy pár forintos próba tranzakciót, arról sem fogják megmondani, hogy mi volt az MCC kód. Szerinted van ennek valami megoldása, vagy próba-szerencse úton működik?
-
balco
aktív tag
válasz
brainticket
üzenetére
Köszi!
Így elég lassú lesz feltöltenem egy nagyobb összeget.
Illetve jó lenne látni valahol az appban, ahogy az ATM és váltás limitet látod. -
Én ezeket írtam eddig fel magamnak, hátha másnak is jól jön:
MCC kódok:
Simple feltöltés 7399
Transferwise top-up 4829
Curve kp felvétel 6540
Revolut top-up 6012Gondolom a módosult BB hitelkártya szabályzat miatt lényeges, ezekből most még a Simple és a Revolut nem szerepel a listájukon.
-
szekra
addikt
válasz
brainticket
üzenetére
Thx, autóban voltam gyorsan kellett a válasz az összefoglalót el is felejtettem lenyitni. Mea culpa!
Szerk.: bár konkrétan amit én kérdeztem az nincs. Tehát azt is bele lehetne tenni amit most írtál nekem. "Ha nem váltasz előre, akkor is nyilván a Revolut vált." Lehet ez rajtam kívül másnak sem alap, de ha igen akkor felejtsük el.
-
Gabás
addikt
Valakinek van folyamatban ügye az ügyfélszolgálattal? Néhány napja nem igazán mozdul az enyém, és nem akaródzik nekik válaszolni, ami elég kellemetlen egy fiókzárolásásnál...
-
Oliverda
félisten
válasz
brainticket
üzenetére
Szerintem egyszerűen ignorálni kell az ilyen kérdéseket. Vegyék a fáradtságot az összefoglaló elolvasására.
-
edk-
őstag
válasz
brainticket
üzenetére
Nem, az MCC az elfogadóhely állandó kódja.
És azért kellene, mert bizonyos hitelkártyák kizárnak a visszatérítésből bizonyos MCC-ket.
-
balco
aktív tag
Szükségem lenne egy nagyobb összeg feltöltésére, mennyi most a napi topup limit?
Nekem 80000 Ft / 24 h eddig ami sikerült.(utalás nem játszik, drága)
-
Tuomas
addikt
válasz
brainticket
üzenetére
Az hagyján, de az összefoglalóban is benne van.
-
brainticket
aktív tag
-
szekra
addikt
Ha szeretnék USD-ben fizetni értelemszerűen átváltom Revolutban x HUF-ot USD-re és abból a zsebből történik a fizetés. De ha ezt kihagyom és HUF zsebből fizetem az USD összeget (ergo nem valtom át) akkor sikeres a tranzakció, de ilyenkor ki váltja és milyen árfolyamon?
-
edk-
őstag
Ha valaki K&H kártyával tölt Revolut, akár közvetlenül, akár Curve-ön keresztül, megtenné, hogy beírja a négyjegyű MCC-kódot, ami addig látszik a netbankban, amíg még foglalásban van a pénz?
-
nyirzoz
aktív tag
OTP Euro ATM -- Nyíregyháza -- KP felvétel -- OK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trollok komolyan
- Parkside szerszám kibeszélő
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest