Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
tread777
tag
válasz
UberMutant
üzenetére
még semmit, kedden megyek be hozzájuk...
-
-
tread777
tag
Sziasztok!
Egy éve, kicsit több mint egy éve használom a Revolutot... gyakorlatilag a mindennapi életben bármire...
OTP-ről viszont csak 150k-t enged feltölteni, pedig az OTP kártyámon a napi vásárlási limit 99999999999 (sok kilences)
Állami cégnél dolgozom, a gazdasági osztályon csak gyökerek vannak... nem tudom idekérni a fizum...
Van opció, megoldás, h csak havonta 1x töltsem? -
Lmh
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Azzal nem is lenne gond, mert alacsony eladasi arhoz altalaban alacsony veteli is tartozik. Azert ugrottam rá mert legutobb kb 357 eladasin vettem es akkor lett a vege 360-as vegu vasarlasi arfolyam mikor utolag visszaneztem, az rendben is volt.
Ez a hetvegi felár idegesitett fel. h +8 ft lett a vege...es igy kb feleslegesen valtottam. Mindegy hagyjuk, hulye voltam, elismerem, van már nagyobb bajom is.
-
emeritus
tag
válasz
Eversmann
üzenetére
Költség és kötelezettségmentes fenntartani, ahogyan deaktivizálni is. Nem javasolt a zárás, ha standard, lehet még haszna, újraregisztrálni nehézkes.
"We do not advise closing your Revolut account as it can take a bit of time to set up a new account with the same mobile number. Revolut doesn’t charge you to keep a standard account open that is not in use." (Help centre) -
-
Eversmann
senior tag
1 éve igényeltem Revolut kártyát. Azóta viszont a mostani bankkártyáknál is minden tranzakcióhoz kell már kód. Így a Revolutot deaktiválnám.
Lesz valami plusz költségem, hogy nem használom már? Köszi
-
Fevi
újonc
Sziasztok!
Lánykám úgy utalt K&H bankszámláról Revolutra pénzt, hogy nem adta meg a referenciaszámát a közleményben. Járt már így valaki? Mi a teendő? Előre is köszönöm a segítséget.. -
Fifi
őstag
A hétvégi felárral nem kell külön számolni, az már bele van "építve" a váltáskori árfolyamba.
A figyelőlistát nem használom mert számomra is sokkal nehezebben értelmezhető.
A legkönnyebb, szerintem, ha az EUR vételi vagy eladási árfolyamra vagy kíváncsi, akkor ne a HUF, hanem az EUR számla legyen kiválasztva és akkor ... majd átváltás és itt szépen látni az aktuális árfolyamot:
Szerk: Lmh 1000%, hogy összekeverte a két árfolyamot.
-
TigerDzsó
tag
-
kp78
veterán
válasz
balinlin
üzenetére
Magyar Revolut-osként van akadálya, hogy Eurot kérjek be ilyen azonnali bankkártyás fizetéses módszerrel ismerőstől?
Ha fizetne az osztrák Raiffeisen-es bankkártyájával a küldött €-s bekérőmre, akkor azt az Euro számlára rakná a Revo?
Euro számla (rajta némi €-val) Revoban természetesen van már. -
kp78
veterán
válasz
sopruk
üzenetére
Meg mindenki másnak is!
Végül is így a legegyszerűbb ellenőrizni.
A figyelőlistán kicsit még "reszelhetnének" a fiúk.
Eddig egyszer váltottam csak a legelején egy kis összeget, mikor használni kezdtem a Revolut-ot, de ha végre újra lehet menni, biztos szükséges lesz még. -
kp78
veterán
válasz
zsamiatt
üzenetére
Korábban mintha figyelmeztetett volna a hétvégi felárra a váltás véglegesítése előtt, vagy rosszul emlékszem?

Meg lehet nézni vhogy az app-ban egyszerűbben is a vételi árfolyamot, mint az átváltó fülön a Ft-hoz pl.: 10.000 Ft-ot írna az ember és visszaosztaná?
Figyelőlistában nekem mindkét irány be volt állítva (HUF > EUR és EUR > HUF), de ott az a 0,0027 ugyebár használhatatlan.
-
Lmh
őstag
válasz
MADcat
üzenetére
Nálam a "biztos le van irva" elég messze áll a korrektről.
Majd en is csinalok egy penzugyi vallalkozast ami penzvaltassal foglalkozik, beleirom a 100 oldalas ászf-be hogy hétköznapi felár +5000% a váltás folyamatában meg odatolom a felhasználó elé hogy 1 eur = 100 forint.... aztán váltsál bőszen haver, majd a kivonatban 6000ft lesz, köszöntem, le van írva viszlát![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kp78
veterán
válasz
balinlin
üzenetére

Már megérte ma benézni ezért a hasznos infóért
Gyorsan ki is próbáltam.
A másik számomra (ami nem Revolut regisztrált) küldtem egy kérést, OTP-s virtuális webkártyával ki is fizettem.
Nagyon köszönöm ezt a hasznos infót.
Eddig azt hittem, csak Revolut felhasználótól lehet kéréssel pénzt bekérni. -
Lmh
őstag
Meglattam revoluton h 351 az euro, gyorsan top up, vettem eurot, es ott mar 359-en valtotta... kivonaton is az van, meg persze kiszamolva is a 359 jön ki. Ez normalis?
most us 351-et ir ha valtani akarok tehat ne hiszem hogy abban a tizedmasodpercben felugrott volna es vissza....

-
kp78
veterán
válasz
modflow
üzenetére
Azonnali, "pénzzel fogható" segítséget ahogy balinlin is írta korábban, csak közeli ismerőstől kaphattál volna, aki Revolut felhasználó.
Webkártya igénylés a leírás szerint fióki ügyintézés, ami szintén hétfő.
Kérdés meddig nem lesz bankkártyád...
Ha akár egy hétig is, akkor hétfőn még érdemes lehet belefogni.
-
balinlin
senior tag
válasz
modflow
üzenetére
Még a tiltás előtt kellett volna áttenni kártyával, most ahogy sopruk írta, csak az utalás maradt. Az hétfőn jó eséllyel meg fog jelenni az egyenlegen.
Lehetőség még bekérővel rokontól vagy ismerőstől kérni áthidaló segítséget.
Nincs virtuális kártya az otp-nél, ami bevethető lenne? -
sopruk
senior tag
válasz
modflow
üzenetére
Ha a főoldalon a zászlóra kattintasz, ott lesz egy helyi bankszámlaszám, arra tudsz utalni.
Ez egy gyűjtő számlaszám, mindenkié ugyan az, ezért nagyon fontos, hogy az ott található közleményt beírd, különben nem talál meg.
Viszont ez már csak a hét elején fog megérkezni szerintem... -
modflow
veterán
Az OTP-s kártyám elromlott, csak úgy tudták kicserélni, hogy a meglévőt letiltják.
Szuper, no bankkártya. Mondom semmi gond, majd addig Revolutra teszek át és kész.Erre most állítom, hogy az app-ban ha pénz hozzáadásra megyek, kártyaszámot néz....
No az ugye tegnap óta nincs.....
Hogyan tudok most pénzt áttenni magamnak? -
viharhozo
addikt
A Sepa-atutalasok hetvegen is azonnal teljesulnek? Feltetelezem, h igen, de azert jo lenne biztosra tudni. Olyannak kuldenem, akinek het kozben atment azonnal.
-
kp78
veterán
-
Dreamie
őstag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy otp automataban tudok -e a kártyámra befizetni kp-t?
-
A BB-s feltöltés továbbra se megy nálam, az imént próbáltam 10-edjére, már kb. 3 hete ez van.
Valakinél pozitív tapasztalat?
~2 hete nekem is küldött push üzenetet a Revolut, azóta semmi. Csak azért sem fogom átutalással feltölteni.
-
laskr99
addikt
Na megjött a világítós, kicsit hajlékonyabb mint a KHB kártya. Sose volt VISA kártyám, fura ,hogy nem dombornyomott

-
Friczy
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
... akinek NFC-s a telefonja.
-
Friczy
senior tag
válasz
Divinity
üzenetére
A Revolut egyik határozott előnye, hogy utazás esetén is költségmentesen lehet készpénzt felvenni külföldön is (bár jelenleg nem nagyon utazunk, de a vírushelyzet változásával ez remélhetőleg változik), ott bizony nem nagyon lehet válogatni, hogy NFC-s ATM meg hasonlók. Lehet nálad csúcstechnológia, ha nem tudod kihasználni. És ahogy írod, NFC-s automata egyelőre csak OTP-s az se mind. Na mindegy, felsoroltam néhány indokot, miért lehet szükség a fizikai kártyára. Az, hogy te nem használod, nem jelenti, hogy más sem.
-
zumike
tag
Sziasztok,
tudja valaki hogyan lehet fizikai kártyát igényelni?
Standard csomagom van, az appban a fizikai kártya igénylésnél semmit sem csinál.
köszi -
kp78
veterán
válasz
UberMutant
üzenetére
"revolut topikban vagy, itt alapból minenkinek van gpay."
Én erre reagáltam.
Nem értem, h mit nem értettem. De lehet csak fáradt vagyok.
Amúgy hivatalosan (AppGallery-ből) Revolut sincs HMS készülékekre, de szerencsére a push üzeneteket és a térképes részt leszámítva gond nélkül használható.
-
-
kp78
veterán
válasz
UberMutant
üzenetére
-
Divinity
őstag
válasz
Friczy
üzenetére
Mondjuk a Revolut topikban vélhetően a Revolut kártya a fő téma
Az NFC-s ATM-ek, bár ahogy fentebb írtak tényleg én is csak OTP-sel találkoztam, megeszik a Revot GPay/APay alól is 
Én pl évek óta használom ezt a két szolgáltatást és nem volt problémám velük még, mindenhol mentek szépen
-
-
Friczy
senior tag
válasz
Divinity
üzenetére
Nem fér a telefonom az ATM-be

Fizikai kártya mindig jól jön, ha másra nem, backupnak, ha bármi gond van a telefonos fizetéssel. Eleve több helyen használható, és ha az NFC-vel bármi gond van, még jól jöhet, hogy azon van chip.Na meg nem mindenkinek van NFC-képes telefonja, vagy olyan banknál van, ahol nincs Apple/Gpay. Szóval sok oka lehet.
-
István89
tag
válasz
vkrisz
üzenetére
Igaz nem most, de 1 hónapja ment nekem, közel 30 ezret fizettem érintéssel, minden probléma nélkül. (Gpay)
Költési limit nincs beállítva a kártyádra? Kártyák>Beállítások a kiválasztott kártyán> Költési limit
30012 kp78
Megmarad a másik fizikai kártyád is, három fizikai kártya lehet elvileg a standard csomagban. Nekem is kettő van.
-
vkrisz
csendes tag
Sziasztok. Valószínűleg nem kifejezetten Revolut kérdés, de ti tudtok 20000 ft felett fizetni nfc-vel (Google Pay)? Nekem folyamatosan 050 hibakóddal visszautasítja a terminál. Nem igazán találtam ilyen limitet se Revolutnál se a Google-nél.
-
coopeer
csendes tag
Köszi szépen!
-
kp78
veterán
válasz
laskr99
üzenetére
"6-án adták fel, remélem hamar itt lesz a világítós"
Ha megjön jelzed majd a benyomásaidat?
Bár vki korábban írta, hogy élőben annyira nem nagy szám.
Ha rendelek egy ilyet ~2000.- Ft-ért (plusz gondolom posta ~2200.- Ft), akkor mostani standard csomaghoz kapcsolt kártyámat tiltják? Vagy lesz két fizikai kártyám.
-
coopeer
csendes tag
KÖszi, ez műxik IOS-en is?
-
coopeer
csendes tag
Sziasztok,
kb 2-3 hete nem tudom feltölteni a K&H-s kártyámrl a revolutot. Egy olyan kártyáról, amivel azelőtt működött. A K&H fiókban a kártyaadatoknál megadtam az internetes vásárlás kódját is. A telszám is ok. A K&H azt mondja a revolut a hibás az új security miatt. Fura. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- World of Warships
- Gitáros topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)