Hirdetés
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Igen, csak nehogy úgy járj, hogy amikor odaértél, néznek rád, hogy mit is akarsz...ugyanis közben kiadták egy másik, nagyobb csoportnak az adott szállást, amin több volt a haszon. A köztetek történt levelezést meg hiába mutogatod. Bookingon keresztül valóban drágább, de védelmed is van ilyen esetekre.
MÁS (de pont Booking
)
Korábban foglaltam szállást 400€-ért, amit csak befoglaltak, de nem terheltek. Tegnap lett volna terhelés. Sikertelen. Pedig direkt váltottam is €-t pár hete, mikor lentebb volt. Revolut virtuális kártya volt megadva (nem az eldobható). Foglaláshoz jó volt, de fizetéskor már elutasította. "Egyéb hiba, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal". Megpróbáltam még 2x (sikertelenül), meg még az eldobhatóval is (arra ki is írta, hogy eldobhatóval nem lehet ilyen tranzakciót fizetni
). Végül Paypal-lal fizettem, mögötte persze ugyanez a virtuális kártya. Járt már így valaki?! -
válasz
adriankoooo
üzenetére
Pont egy órája hívtam fel a kinézett szállást, telefonban 100 eur / éj, bookingon 53. Szóltam neki hogy akkor bookingon veszem meg, mondta hogy megérti.
Használom a telós módszert évek óta, sokszor jártam így. Persze a telót megéri. -
vnorbi
aktív tag
válasz
üzenetére
Nem. Az átutaláshoz tartozó Confirmation dokumentumot. Nem tudom, hogy a magyar felületen mi a neve, de a konkrét utalást megnyitva csak ezt tudod letölteni. Fontos, hogy már teljesített legyen az utalás állapota, ha még függőben van, akkor más dokumentum tölthető le.
(A "teljesített" itt csak annyit jelent, hogy feldolgozták, de nem biztos, hogy el is indították).
-
vnorbi
aktív tag
válasz
üzenetére
Töltsd le az utaláshoz tartozó bizonylatot. Elvileg már a fájl nevében is a holnapi dátum fog szerepelni, de ha megnézed a tartalmát, ott is a holnapi értéknapot látod. Délutáni forint utalásokat nem indítják el aznap, hanem másnapra időzítik (már délután 1 körül is ez van).
Ha eurót utalsz délután, az jellemzően még aznap megérkezik.
-
törölt tag
Sziasztok.
A revolut számlámról indítottam egy átutalást az erste számlámra 15:30-kor. Ez várhatóan mikor érkezik meg? Tényleg holnap? Nem ér oda ma?
-
jansky1
senior tag
-
hedgehog
senior tag
válasz
kukac7
üzenetére
Offban itthagyom az eredeti üzenetet, de átszerkesztem ezt, hogy rendes válasz legyen (ja és persze jansky1-nek megy, de ahhoz már nem nyúlok):
A telefonodon a Beállítások, Google, Settings for Google apps, Google Pay menüpontban tudod meghatározni hogy melyik kártyád legyen a default amivel fizetni akarsz.
Ha ad-hoc szeretnél néha mással fizetni, akkor tedd fel apk-val a Google Pay appot (vagy jegyezd meg ezt a menüt, és ott lapozz át a választott kártyára)szerintem google pay mögött is, nekem ott van rá a gomb (de nem akarom hozzáadni, már van kettő fizikai benne, elég az
) -
jansky1
senior tag
válasz
kukac7
üzenetére
Elméletileg beraktam google paybe. Gyakorlatban most próbáltam fizetni, de a rendes bankom kártyáját használta a fizetéshez. Hol tudom beállítani, hogy melyikkel szeretnék fizetni, mert nem kérdezett rá. A revolut appban tudom ellenőrizni, hogy sikerült-e hozzárendelni a g payt?
-
jansky1
senior tag
Üdv!
Mennyi naprakész az összefoglaló? Továbbra sem lehet a virtuális kártyával NFC-vel fizetni? -
-
válasz
Max1mus
üzenetére
Így igaz, főleg ha tudja, nagyjából mennyi kuna kell majd.

Én speciel májusban bestokkoltam kunából (aztán eldugtam itteni iránymutatás szerint egy "széfben"), mert tudtam, hogy a konkrét szállodát abban kell majd fizetnem a helyszínen.
Ami megmarad, abból "cigit" (Heets) veszek, ott valamivel olcsóbb is.Az euró meg euró, mindig jó valamire.
Azt is stokkoltam 350 környékén. -
válasz
lungerdani22
üzenetére
Szia!
Bookingon a szállás terhel. Gondolom, ez is Horvátországban lesz.
Nem tudni előre 100%-osan, hogy EUR-ban vagy kunában terhel a szállás.
- A szállodák kunában szoktak és a helyszínen.
- De pont hétfőn fizettem egy apartmant, amit azonnal terhelt a "rendszer" (egy héten belül esedékes a szállás), ezt euróban terhelte.
A fentieket figyelembe véve, ha hétköznap fizeted, úgy talán a legegyszerűbb forintos zsebből fizetni, így csak 1x váltja át. (Mert pl. ha eurós zsebből megy, úgy azt lehet, hogy átváltja kunára, és az eurót előtte már át kellett váltani forintról.) szvszAutópályához válts előre kunát hétköznap.

-
anadroid
senior tag
válasz
lungerdani22
üzenetére
Bookingot Vividdel érdemes fizetni, 10%-os visszatérítést is kaphatsz utólag a Booking saját kedvezményén túl, ha Prime fiókod van (az első 90 napban ingyenes), ha nincs Prime, akkor 4%.
-
Divinity
őstag
válasz
lungerdani22
üzenetére
Feletted pár hsz-el válaszolták és az összefoglalóban is benne van
Ha van az adott pénznemből akkor abból fog fizetni automatikusan ha nincs akkor vált. Hétvégén magasabb váltás van így célszerű lehet előre is váltani, hogy rendes áron legyen
-
lungerdani22
csendes tag
Sziasztok!
Booking-os szállás díját szeretném Revoluttal fizetni, a Booking alkalmazása EUR-ban jelzi a díjat. Erste bankos magyar számlával használom a Revolutot, de még kezdőként. Kérdésem az, hogy fogom az alkalmazáson belül átváltom forintról EUR-ra a szállásdíjat és úgy küldöm el a Booking-nak?
Valamint horvát autópálya használat során váltsak forintot kunára és úgy fizessem a pályadíjat?
Köszi előre is! -
lumpika
tag
Sziasztok
Ha külföldön fizetek revo kártyával, muszáj hogy abban a külföldi devizában legyen a számlám ahol fizetek, vagy auto átkonvertálja az appban látható éppeni árfolyamon?
Köszi -
kp78
veterán
Osztrák, Bank Burgenland-os Maestro kártyával lehet, h esélytelen (lesz) az Euro topup?
Vagy csak a nagyon friss regisztráció miatt nem enged(het)i a rendszer az Euro feltöltést?
-
válasz
hedgehog
üzenetére
Köszönöm az infód mégegyszer, veszekedtem az ügyfélszolgálattal egy órát (hülyének néztek) végül kaptam egy értelmesebb ügyintézőt és infót.
Random hogy melyik szolgáltatón keresztül megy az utalás, azon voltak meglepődve hogy eddig nem jártam így. Abban maradtunk hogy írok egy panaszlevelet.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
lcdtv
tag
Sziasztok! CIB Visa-val, működik a Revolut pénz feltöltés?
-
lumpika
tag
Sziasztok.
Revolut-os virtuális kártyámat szerintetek mért nem tudom hozzáadni a Google pay-hoz?
Ha a hozzáadásra nyomok, visszaugrik h adjam hozzá. (Poco f2 pro, nem rootolt globál stabil)
Ötletek?
Köszönöm -
hedgehog
senior tag
válasz
Max1mus
üzenetére
gondolom átálltak a Vitesse-ről erre, ezek meg nem állítják át a nevet a sajátjukról a küldőére
Szerk: ahogy nézem a Revo fórumot, már 2018-ban is van Currency Cloudra utaló kérdés, szóval lehet hogy vegyesen használják. Én a saját Gránitos bankszámlámra szoktam néha utalgatni, de eddig mindig ott volt a nevem. (utolsó az június 25-ei utalás, vagyis nem olyan régi)
-
Valaki tudja miért jelent meg az utalásom megbízója a címzettnél "THE CURRENCY CLOUD LIMITED" néven? Egy ERSTE bankszámlaszám van mögötte, eddig mindig a saját nevemet kapta a címzett, most pedig ezt.
Változott valami? -
-
AAntii
őstag
Sziasztok!
Mennyire kell a várható érkezési időket szentírásnak venni? Ha két nap eltelt a várható érkezés napja óta és még sehol semmi vessek keresztet a revolutról bankszámlára kiutalt pénzre?
-
Somatom
veterán
válasz
UberMutant
üzenetére
+1
Nemtom van-e plusz költsége. Erste Ft és Euro számlám van. Egy kártyám van és mobilapp -ban, vagy webes felületen tudom beállítani, hogy épp melyik számlához társítom. Euro feltöltésnél mindíg figyelmeztet a Revolut, hogy az eltérő pénznem drága lehet és kérdezi, hogy ennek ellenére is kívánom-e folytatni. Leokézom, mert nincs eltérés, csak a kártya típusa zavarja meg a Revot. -
-
boheman89
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsat kérnék!
Ingatlan értékesítés után euróban fizetnének ki, magyar euró deviza számlára.
Ezt vezetném át Revolutra majd forintban viszautalnám a forint alapú számlámra.
EUR számlához jelenleg nincs kártya.Hogy kivitelezhető ez a leggazdaságosabb módon?
-
Kobe
veterán
válasz
adriankoooo
üzenetére
Otp pedig elfogadja (ta?), tavaly pl vegig otpbol vettem fel kunat dij nelkul
-
hedgehog
senior tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Volt váltva előre kuna az accounton?
Nekem ez az Erste ATM Iciciben: https://goo.gl/maps/k8WbgS8kb4xE1a3YA
ez az Erste Abbáziában: https://goo.gl/maps/Gt1JMpAh2VudQTni7
és ez az Unicredit itt a Konzum oldalában: https://goo.gl/maps/nitgcYXsmZ9TVT3LA
(sőt, egy nembankos atm is Vrbnikben)
nem kért semmit, csak kiadta a kért összeget.
-
zsola400
senior tag
Itt írja, ha van bónuszod a meghívottak után, nem aktívitás alapján kapod én is sokat használom havi több 100e, valuta váltás stb. lassan 2 éve és egyszer adott 5e. majd 7.5e azóta se.
Profil szerkesztésnél próbáltad? Max 3x kehet megváltoztatni de az előzőket ki tudod választani újból. -
z67
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
-
-
z67
őstag
Írjátok, hogy a meghívásért bónusz jár. Ez hol látszik? Lehet az, hogy nálam egyáltalán nincs ilyen jutalom? Köszönöm!
-
hedgehog
senior tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
ahogy pár hozzászólással feljebb írtam, nekem az Erste és az Unicredit se kért semmi extrát
-
törölt tag
Állandó utalást másik Revolut felhasználónak hogy kell csinálni ?
-
adriankoooo
senior tag
Horvatban lehet meg valahol penzt kivenni fee nelkul (nem dcc)? Zagrabacka, Privat Banka is 28-33HRK-t akart pluszba szamolni 200HRK-nal. OTP nem fogadta el a kartyat.
-
válasz
AnonymusX
üzenetére
Szia!
Én úgy jártam, hogy az ismerősömnek a telefonkönyvében 0630-al voltam bent, és amikor küldtem neki pénzt +3630-al érkezett, és kapott egy értesítést (amit elszalasztott), hogy a szám nincs a telefonkönyvében, és ismeretlentől csak akkor fogadja el, ha várta az összeget.
Amíg nem ment rá, nem kapta meg a pénzt. (Én furcsálltam, hogy nem vonták le, nála nem tudom, hogy az egyenlegen/történetben mi látszott)
Szerk.:
Az invite bónusz nálam 16800 volt, amikor azt írták, ha lejár, soha többé. Aztán visszatértek 21-el. Eljött a pillanat, hogy legalább az asszonynak megcsináltuk. -
AnonymusX
őstag
Sziasztok!
Mást nem szivat a Revolut azzal, hogy a neki szánt utalások lejárnak? 2 ismerősöm utalt nekem Revolutról Revolutra, amiket meg is kaptam, majd 1 nap elteltével tranzakcióknak nyoma sincs a számlámon (mintha nem is utaltak volna), miután egy olyan üzenetet kaptam a Revoluttól, hogy a kifizetés lejárt.[kép]
A supporttal is beszélgetek, de érdeklődnék más is járt-e így.
-
Crow
tag
Sziasztok! Az a gyakorlat továbbra is él még Revolut-éknál, hogy ha regisztráció után nem igényelsz azonnal fizikai kártyát, akkor egy idő után felajánlják az ingyenes kézbesítést?
-
Krethx
aktív tag
válasz
Pietro 22
üzenetére
Barion Wise-al megy. Revolut-al nem.
https://mobilarena.hu/tema/revolut/hsz_28230-28230.html -
Pietro 22
aktív tag
Sziasztok!
Készpénz befizetős automatával lehet pénzt befizetni Revolut kártyára?
-
füles_
őstag
Sziasztok.
OTP Maestro kártyámmal nem enged pénzt feltölteni a Revolut számlámra, pirossal jelzi a kártyaszámot. Valahogy meg lehet ezt oldani vagy muszáj lesz utalással megpróbálnom? Azért kérdezem, mert elvileg utalással akár 2 napig is eltarthat mire megjelenik a pénz a Revoluton. -
z67
őstag
Szeretném kérdezni, Budapesten lehet jelenleg valahol ingyenesen felvenni Eurot a kártyával? Köszönöm szépen!
-
hedgehog
senior tag
válasz
Palesztin994
üzenetére
Igen a kunára is az a limit vonatkozik. Egyébként szerintem még a 2%os felárral is jobban jársz mint ha utcán váltanál. (én otthon a Móricz Correct Change-nél 50 Ft körül kaptam kunát, a Revoluton meg most 46.8)
Friss tapasztalataim szerint az Erste és az Unicredit atm-ek sem kértek semmi extra pénzt a felvételért, sőt még a dcc-vel se akartak átvágni, csak simán kiadták a pénzt. OTP-t nem próbáltam, de szerintem azzal se lenne gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
). Végül Paypal-lal fizettem, mögötte persze ugyanez a virtuális kártya. Járt már így valaki?!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)