Hirdetés

Aktív témák

 • gzbotii

  Topikgazda

  A Revolutról általánosságban

  Mi is az a Revolut?
  Sok cikk, videó foglalkozott a témával, kezdésnek itt tájékozódhatsz:
  Lecserélnéd a bankodat a Revolutra? Ezek az első lépések - Fintechzone.hu
  Revolut kártya használata, igénylése – Spórolj többet! - Penzugyitudakozo.hu
  What is Revolut? - BBC.com
  Revolut review - It is the best way to take money abroad in 2019? - Moneytothemasses.com

  Hogyan regisztrálhatok?
  A Revolut szolgáltatásainak a használatához egy okostelefonra van szükséged (Android 6.0 vagy újabb illetve iOS 10 vagy újabb), a szolgáltatás csak okostelfonnal használható teljes értékűen - nincs webes felület!

  Azonosság igazolása
  Mivel a Revolut is egy pénzügyi szolgáltatás, igazolni kell az személyazonosságodat ahhoz, hogy használhasd a szolgáltatásait. Egy fotót kell készítened és az appban feltöltened egy személyazonosságot igazoló okiratról (útlevél, személyi igazolvány) valamint egy selfiet magadról, az említett személyazonosságot igazoló okirattal.
  Figyelem! Vezetői engedélyt nem fogadnak el, aki regisztráláskor ezzel igazolta magát, attól kérhetik az azonosságuk újbóli megerősítését.

  Előfizetések
  Revolut jelenleg három féle előfizetés biztosít az ügyfeleinek Standard, Premium és Metal néven. A Standard teljesen ingyenes, viszont néhány szolgáltatás is limitált (nincs kriptovaluta, Metal kártya, etc). A havidíjakról és szolgáltatásokról itt lehet tájékozódni.
  Mi történik ha le szeretném mondani az előfizetésem?

  Hogyan léphetek kapcsolatba az ügyfélszolgálattal?
  Legegyszerűbb és legpraktikusabb módja, az appon belüli chat használata (Továbbiak - Súgó - Új csevegés). Alap kérdéseinkre egy chatrobot próbál válaszolni. Ha egy élő személlyel szeretnénk mindképpen beszélni, akkor a live agent kifejezést kell elküldeni a chat ablakban, és amit lesz egy elérhető ügyfélszolgálatos, úgy válaszolnak a megkeresésünkre (tapasztalatok szerint ez 2 perc - 24 óra között lehet). Másik lehetőség Facebook Messengeren írni nekik.

  [ Módosította: Tuomas ]

  When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.

Aktív témák