Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola400
senior tag
válasz
Eleskanyar
üzenetére
A Revolut kártyát használjátok rendesen, vásárlásra is?
-
Eleskanyar
újonc
Sziasztok, k&h kártyáról már hónapok óta nem enged napi kb 40 ezer ft-nél többet feltölteni, párom raiffeisen euro számlás kártyáról ugyanez a saját Revolutjával, napi 100 eurot enged kb kartyas fizetéssel. Korlátlan minden limit a kártyáinkon. Nektek is van ilyen tapasztalatotok? Esetleg megoldás rá?
A bank ügyfélszolgálatok hülyének tettetik magukat.. -
Sziasztok !
Gyors segítséget szeretnék kérni Gránit bank eurós számláról történő beutalásnak van díja ?
-
qdak
addikt
válasz
Peter.70
üzenetére
Sztem telekom hiba is lehetett (mármint ha ti is oda tartoztok), hívni tudtam, sms több helyre próbáltam nem ment átt órákig, tekert, hogy küldés...
Kártyával tudtam fizetni.
App is befagyott, de kb 10-15 perc után nálam okés lett, de az első feltöltés sms-ét nem kaptam meg, egy másik telekomos telefonra.
Mikor már minden működött, az sms-ek a másik telefonon még órákig küldés státuszban voltak, fogadni sem tudtam...szerencsére a saját 10-15p után múködött mikor az App helyre ált.
Hát érdekes...
föleg, hogy pl parkolni sem tudtam volna... -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
A revolut kártya PIN kódját hol lehet meg találni? Gondolom nem ugyanaz, mint amit az alkalmazásba való bejelentkezésnél kell megadniMagtaláltam
-
C64
őstag
Sziasztok. Hol lehet hivatalos panaszt benyújtani a revolut ellen? Tehát nem náluk, hanem ellenük?
-
spike70
tag
Sziasztok.
Ha Ausztriából utalnának nekem eurót, elég ezeket megadnom?
Név.
IBAN LT51.......
BIC REVOLT21.
Vagy kell más is? Magyar regem van. -
emeritus
tag
Elküldés jóváhagyása előtt kiírja a fizetendő összeget. ("Payments sent via SWIFT1000 Ft if the payment is in US dollars or 2000 Ft if it is in another currency. This means any payment where you send a payment to a country which is not in the national currency of that country. We'll let you know in the Revolut app if any charges apply, before you make the transfer.")
-
celf
őstag
Csak nekem teljesen halott a Revolut? app is mire betölt miután ellenőrzi az ujjlemnyomatom, megőszülök. pedig gyors a telefonom. szerintem le van terhelve a rendszer.
-
celf
őstag
Sziasztok! USD utalás Revolutról milyen fee-vel jár? SWIFT lenne Binance-re.
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Revolutról magyar folyószámlára mennyi idő most jellemzően az utalás? -
ACE-
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
itt is nem
-
l.skywalker
titán
Sziasztok, van tapasztalata valakinek azzal, hogy PayPal-ról tudok-e USD-t utalni a Revolut USD számlámra?
-
DonThomasino
veterán
A free csomaghoz már nem 1 hanem 2 virtuális kártya tartozik alapból ?
-
vmarci21
tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Igen elérhető lett bétán kívül is: Szállásfoglalás fintech megoldásként - Magyarországon is elérhetővé vált a Revolut Stays
-
z67
őstag
Mennyi idő mostanság egy Junior kártya postázása? Tartok tőle, hogy már a másodikat lopják el, ugyanis a pótlás sem jött meg 15-e óta

-
adamch4
tag
Sziasztok!
Korábban használtam az auto topup funkciót, most viszont a beállításnál üres kép fogad. A régi OTP kártyámmal flottul működött. Esetleg a kártyacsere lehet az oka vagy valami elkerülte a figyelmemet? -
-
Üdv!
Régóta van Revolut-om, de eddig az alábbiakra csak elvétve/sehogy sem használtam:
- Mennyi a havi limit, amit más bankkártyáról (pl. K&H/CIB) rátölthetek?
- Mennyi a havi limit, ami az egyik Revolut felhasználó a másiknak - a Revolut-on belül - ingyenesen átutalhat? (Azonos pénznemben, váltás nélkül.) -
almi
senior tag
Sziasztok!
Valaki esetleg szokott Revolut-ra tölteni Raiffaisen kártyával?
Egy ideje nem tudok topup-olni, mert amint rámegyek, hogy Add money securely, rögtön kapom a Something went wrong-ot.
A háttérben megjelenik a Rafi auth felülete, de azt már nem tudom előszedni.
A topup kb. 10 percig pending, majd jön a push noti 3DS hibáról.
Ez mitől lehet?
Köszi!
Üdv.,
almi -
teo77
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
Köszönöm!
Korlátlan összegig ingyenes a küldés? Több milliós összeg esetén is?Feltöltés alatt azt értem, amikor pénz rakok a kártyáról a Revolut-számlára.
-
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Ingyenes accountom van. Több millió forint átutalásának- Revolut-ról bankszámlára- van valami költsége?
Esetleg annak költsége, hogy ezt a pénzt "feltöltsem" a Revolut-accountomba?
Ezt az összeget ma utalnám, hogy holnap délelőtt 10-re beérkezzen.
Köszönöm, előre is a válaszaitokat!
Üdv,
Teo -
kgyurma
csendes tag
válasz
hard74
üzenetére
Azért nem jó Revoluton kriptózni, mert ha eladod, rögtön fiatba realizálsz, azaz azonnal adóköteles lesz a profit, plusz nem tudod összevonni a veszteséget a nyereséggel. Míg ha egy kriptotőzsdét használsz erre, és stabilcoinba "realizálsz", akkor ez az ún feketedobozon belül marad, nem adóköteles. Adózni csak akkor kell utána, ha kiveszed fiatba a nyereséget, azaz kijössz a feketedobozból.
-
matehajagos
tag
Sziasztok! Visszakerestem, de nem találtam megoldást a problémára. OTP Jumpról szeretnék feltölteni Revolutra, eddig gond nélkül működött, most 3 napja kb. nem tudok semennyit felrakni, 5-100 Ft. között kb. minden összeget próbáltam. 3DS hibára hivatkozik, az Apple Pay feltöltést egyből elutasítja, ha megadom a bankkártya adatokat akkor eljutunk addig, hogy a Smartbank feldobja a hitelesítést, rámegyek hogy jóváhagyás, és hibaüzenettel visszadob... Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a megoldás?
-
Bogyi007
veterán
Van-e megoldás arra hogy OTP-s debit Mastercardról a Revolut kártyámat keddnél hamarabb feltöltsem?
Ha igen a mikéntje is érdekelne.
-
-
modflow
veterán
Egy oldal ezt írja a fizetéshez:
We only accept cards with Full 3-D Secure technology (with confirmation of the transaction).
You can use a card from any bank tied to an account in any currency, and your order amounts will be charged in rubles at a rate set by your bank.Itt tudok Revoluttal fizetni?
-
qdak
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
Párja dolgozik külföldön (hivatalosan)
-
-
qdak
addikt
Sziasztok,
Egyik ismerősöm is érdeklődik, ő viszont külföldről kapna utalást.
Gondolom nem járna rosszabul, mint most, hogy Euroban kap kp-t majd beváltatja, föleg ha nem hétvégén teszi ezt Revoluttal?
Időben van különbség, hogy OTP/Takarék-ra kap pl külföldről utalást, vagy Revolutra ?
Esetleg valami buktató ?Köszönöm.
-
pictigjis
őstag
valahol hihetetlen, mennyit kotlasz ezen a teman
amit itt leirtal, eleg korulmenyes, raadasul a vault az nem penztarca, mindig be kene tenni penzt, ki kene venni penzt, nem erre talaltak ki. es a revolutot se belfoldi utalasokra, ami manapsag 2-3 nap. szerintem ez az egesz nagy hulyeseg lenne, ugy roviden -
Veron
addikt
a következőre keresek megoldást, nem tudom, hogy a Revoluttal megoldható-e mindez.
szeretnék közös számlát feleségemmel a bankszámlánk mögé/mellé. ehhez a közös számlához egy-egy kártya fejenként, az online vásárlásokat pedig mindenki maga autentikálja a telefonján.nos, tudom, hogy nem létezik közös számla Revon, de közös vault igen, amihez két külön számla kapcsolódik. ez jelenthet nekem megoldást?
a magyar számlára érkezne a fizetés, mennének róla a csoportos beszedéses, kártya nem lenne hozzá.
minden egyéb utalás, vásárlás a közös vaultról menne Revon keresztül külön kártyákkal.kösz!
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Aliexpress Affilite - ból szeretnék USD-t átutalni Revolutra, de mindig Failed kiírást kapok.
A nevem, IBAN, BIC megadva. Mi lehet a gond? -
tread777
tag
válasz
sanyi0321
üzenetére
" Revolut számla számát adtam meg jól, címzett az haverom lett, teljes nevén, a közleménybe pedig annyit írtam hogy 'penz'..."
Ennek így el sem szabadna indulnia, ha jól sejtem, de tudod visszavonni az alkalmazásban, vagy írsz a supportnak, de ha nem teszel semmit is visza fog kerülni a számládra (SZERINTEM!) -
sanyi0321
tag
Sziasztok! Elnézést ha volt már hasonló kérdés, mai napon 18:15-kor próbáltam a saját OTP-s bankszámláról pénzt utalni egy ismerősömnek, és úgy gondolom nagyon elcsesztem a dolgot... sajnos ez volt az első alkalom hogy revolutra utaljak pénzt. Haverom elküldte a HUF számlafülének az adatait ahol ugye ott a címzett, a számla (száma) illetve egy közlemény amiben szintén van egy 8 számjegyű kód... na ezt természetesen késésben lévén egy találkozóról, nagy kapkodva sikerült elrontanom mégpedig úgy, hogy a saját OTP számlámról azonnali utalásnál csak a Revolut számla számát adtam meg jól, címzett az haverom lett, teljes nevén, a közleménybe pedig annyit írtam hogy 'penz'... csak a számlaszám stimmelése alapján szerintetek van esély hogy holnap megkapja az összeget? Vagy egyáltalán mit lehet ilyenkor tenni? OTP-nél azt mutataja elment az utalás, de persze pénz sehol... szerintetek ilyen esetben az OTP-vel vagy a Revolut ügyfélszolgálattal kell felvennem a kapcsolatot?
-
törölt tag
válasz
tread777
üzenetére
Itt sok minden le van írva
-
tread777
tag
Sziasztok!
Találok valahol egy korrekt összefoglalót, hogy milyen változásokkal jár, a Revolute Bank-ra váltás? -
kavics
csendes tag
Erste: Nekem is ez volt. Felhívtam a bankot, azonosítottam magam és aktiválni kellett az "Internetes Vásárlás Ellenőrző Kód Szolgáltatást"
Azóta megint megy rendesen a feltöltés -
VeryByte
őstag
Szintén Erste MC, automatikust most nem tudom, az eddig is ment, de az eseti az már pár hete nem megy. Ma töröltem az Erste kártyát, majd próbáltam újra hozzáadni egy feltöltéssel, da rendzso-hoz hasonlóan egy darabig pending majd elutasításra kerül. Mintha a 3DS-sel lenne gondja, nem jön meg Goerge-nak talán.
@anandroid
Kb 2 hete nem megy az eseti, nagyon nem kellett, egyszer volt rá szükségem, akkor megkerültem Curve-vel, de kicsit idegesít. -
VeryByte
őstag
Sziasztok,
Erste betéti kártyáról működik nektek a - nem automatikus - feltöltés?
Üdv,
G.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen egeret válasszak?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 3070 STRIX OC 8GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M3 Pro (2023) 18GB/500GB megkímélt 93% akku 224 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A használatukkal meg nincs baj, máshol se lenne jobb.