Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonThomasino
veterán
Fizetni akartam, de nem tudom megnézni
a kártyáimat az appban, egyszerűen kilép.
Csak nálam van ez, vagy központi gond ? -
adika4444
veterán
válasz
lalakov
üzenetére
Csinálj egy virtuális kártyát a célra. Azt egyrészt lehet limitálni a hónapra, másrészt lelőheted, ha ilyen állna fent. De egy ilyen szintű szolgáltatónál egy ilyen eset igen aggályos lenne azért...
Plusz az is kérdés ilyenkor, ha nincs fedezet, lelövik az előfizetést és elfelejtenek, vagy utánamennek a pénzüknek. Utóbbit kétlem, de van szolgáltató (netcup, Hetzner), akik kisebb összeg után is futnak, tehát egy szimpla kifizetés megszűntetés kevés. -
válasz
atillaahun
üzenetére
Igazad, van.
Bocsánat, hogy pontatlanul fogalmazol, majd ahelyett hogy pontosítanál magas lóról kioktatod a másikat, hogy hogyan is képzeli valaki nem érteni mit akarsz, mikor te zagyvaságot írsz.
Én kérek elnézést.
Talán ha nem találgatni kellene mit szeretnél a segítség is hamarabb jönne.
De hogy válaszoljak is, (Bár már megtettem, mi az hogy nem találtad ki mire gondoltam?! Aztaaaa!!!) tudomásom szerint szabályba nem ütközik, de kalkuláld bele a változó árfolyamot + minden váltásnál a revolut jutalékát. -
lalakov
senior tag
Havi előfizetést le lehet mondani a Revolut oldalán? Minden streaming oldalt Paypal-ról fizetek, de úgy tűnik az Amazon Prime azt nem fogadja el.
Nem szeretnék úgy járni, hogy valamiért nem tudok belépni a fiókba és nem tudom lemondani az előfizetést. -
atillaahun
veterán
Tetszik hogy a válaszról senkinek fogalma sincs, de a fogalmazáson 10 hsz-en keresztül tudnak lovagolni az unatkozók.
Lehet hogy nem fogalmaztam teljesen egyértelműen, de azért kitalálható volt, hogy mit akarok, ami nem egy teljesen értelmetlen hülyeség lenne. -
sifarr
senior tag
Itt nem a helyesírásról van szó,
Ha neked ennyiről szólt a hsz-em, akkor engem se értettél meg.
... én se értettem elsőre mi a célja.
És másodjára hogyan értted meg, mi segített?
Ír valaki valamit. Értelmetlennek tűnik, "se füle se farka". Én ilyenkor elgondolkozom: mit akarhatott írni? Nem lehet, hogy csak rosszul fogalmaz, és valójában ez a hsz-e jelentése, értelme? Legtöbbször azért kitalálható, mit is akart kérdezni, mondani. Vagy visszakérdezek, vagy hagyom az egészet a fenébe.
Beszólni, levezetni, hogy értelmetlenséget írsz - nincs sok értelme. -
sifarr
senior tag
Pl ez kellene írni:
"ha ~4000 $-t HUF-ra váltanék úgy, hogy szétdobnám a családban és..."
Teljesen igazad van. De ...
Ez egy fórum. Ne kérjük már számon minden hozzászólón és hsz-en a magyar nyelvtan minden szabályát, az egyértelmű fogalmazás minden kritériumát, különösképpen a központozás szabatos használatát, a helyesírásról már nem is beszélve.
Az internetes fórumnak, online írásnak megvannak a sajnálatos gyengeségei. Ennek keretein belül és ellenére kellene igyekeznünk egymás megértésére. Akkor is, ha olykor-sokszor nem egyértelműen fogalmaz a másik, ahogy mindenki más is.
Az előző hsz-ben is utaltam erre: zanzásítás. -
-
sifarr
senior tag
Ne haragudj de ennek így se füle se farka.
Ahogy levezeted, úgy valóban nincs. Viszont lehetséges a szavainak egy más értelmezése is. (A zanzásítás olykor rontja az egyértelműséget.)Mit is írt?
~4000 $-t HUF-ra váltanék
A célja, hogy 4e dollárt minél olcsóbban átváltson magának forintra.és szétdobnám a családban-ismerősök között (Revo-n),
Itt már a tervezett megoldásról ír. Nem átváltja a dollárt és úgy utalja szét, hanem a dollárt utalja szét családon, ismeretségi körön bebelül az ingyenes limit mértékéig.hogy az ingyenes limitig átváltsák, majd visszaküldjék nekem?
Tehát a dollár forintra váltás limiten belül sok helyen történne, és utána utalnál neki vissza a forintot.Na, ilyen értelmezésben egyáltalán nem bolondság, amit ír.
-
válasz
atillaahun
üzenetére
Ne haragudj de ennek így se füle se farka.
Amit írtál valahogy így lehet értelmezni, a következő történne, lépésről lépésre:
1. Van 4.000USD-d
2. Átváltod a saját accodon HUF-ra, lesz 4000x360= 1.440.000HUF-od amit szétosztasz a családban. (kéretik nem az árfolyamon lovagolni, az csak példa)
3. A családnak van 1.440.000HUF-ja, amit visszavált USD-re, 1.440.000/360= 4.000USD és lesz a családnak 4.000USD-je.
4. A család visszaküldi neked az átváltott USD-t, és lesz 4.000USD-d.
Remek.
És akkor nem kalkuláltam bele a változó árfolyamot + minden váltásnál a revolut jutalékát, mert nem ez a lényeg most. -
goccer
aktív tag
Mennyire jellemző, hogy a fogadó félnek fizetnie kell amikor forintot utal ki az ember Revolutról magyar folyószámlára (ez ugye nemzetközi átutalás)? Erstés kondíciók között látom megsarcolják, de más bankoknál meg főleg vállalati csomagoknál nem tudom, hogy mi a bevett szokás.
-
Scale
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
Akkor miért nem tartják meg usd-ben alapból, miért valtjatok át hufba előtte?
-
Igric
tag
Sziasztok!
Fizettem egy oldalon a virtuális kártyámmal, de visszajött a pénz 7 nap múlva mert az eladó nem igényelte az összeget. (A csomagot sem kaptam meg). Jeleztem neki, a dolgot és mondtam a bizalmam odalett inkább kértek utánvétet, mindezek ellenére simán levette az összeget a kártyáról. Ez hogy lehetséges?
-
válasz
atillaahun
üzenetére
tehát átváltanál 4000USD-t HUF-ra és utána szétosztanád, hogy visszaváltsák és visszaküldjék?!
öööööö... miért tűnik ez nekem teljesen értelmetlennek? -
atillaahun
veterán
Ütközik az valamilyen szabályba, vagy járhat extra költséggel/büntivel, ha ~4000 $-t HUF-ra váltanék és szétdobnám a családban-ismerősök között (Revo-n), hogy az ingyenes limitig átváltsák, majd visszaküldjék nekem?
-
AIex
aktív tag
Sziasztok !
El kellene utalnom 5.1M Ft-ot, egy céges bankszámlára,
Ekkora összegnél is ingyenes lesz az utalás ? Illetve körübelül, hány nap alatt fog megérkezni ?
Az összefoglalóban szereplő link, az utalásról, már 404-et dob,
Premium csomagom van, ha ez számit,
Előre is köszi !
-
Addel
senior tag
Sziasztok.
Nem tudjátok véletlenül, ha váltok plus vagy premium csomagra, visszafelé is lehet csomagot váltani a későbbiekben mondjuk vissza standard-ra ?
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
Köszi, 2 nap alatt megérkezett.
-
laskr99
addikt
Másnak is szarakodik az app?
Gariba volt küldve a telefon, kaptam újat, azt írja rossz a jelszó vagy telszám. De fix jó, kapok is smst a kódról a kövi lépéshez. Reinstall megvolt.Míg nem volt meg újra a telefon, addig tableten akartam belépni, ott fotó után sms, azt beírva azt írta nem jó az sms kód... majd ha néha bevette akkor meg a szelfire írta hogy rossz
Anyum telefonján be tudtam lépni, sehol máshol nem.
-
-
Bacusuz
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
mehet egyszerre 2 telón? mert azt mondja nem engedi
-
-
Bacusuz
őstag
Sziasztok
Feleségem éppen új telóra költöztet mindent(Samsung Android), a régin még működik de az újon még nem fut a Revolut.Mi ennek a menete?
-
TrollBalint
addikt
-
axioma
veterán
válasz
cintula187
üzenetére
a feltolto kartya penznemere utalt az uzenet - de hogy miert latja masnak a forint kartyad, az passz (nekem van usd kartyam mashol, azt is forintnak latja, banktol fugg hogy mit hisz rola - megj. ma mar lehet pakolgatni a kartyakat a devizas szamlak moge es vissza, szoval ez az uzenet csak az okolszabaly szerint kimegy, aztan tudjad te hogy erint vagy sem)
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
HUF számlát akartam Revolutban HUF OTP bankkártyával feltölteni de jött figyelmeztetés, hogy a kártya pénznemében adjak hozzá, hogy elkerüljem a banki díjakat. A revolut bankkártyám EUR? Rátöltöttem és nem számolt fel a bank extra díjat.
-
Monyos
aktív tag
válasz
aAron_
üzenetére
A letölthető biztosítási kötvényen levő e-mail:
Kárigény-bejelentési e-mail-cím: claims.at@allianz.com
Bár az elején volt némi keveredés és valamiért azt kérték, hogy a claims.awpeurope@allianz.com címre küldjem el a megfelelő dokumentumokat, de aztán végül mégis csak a claims.at@allianz.com cím lett a helyes és oda újra el kellett mindent küldenem.
-
Peczek
aktív tag
Üdv,
Megrendeléstől kb. mennyi idő alatt érkezik meg a bankkártya?
A barátok meghívásáért járó 15 eFt-ot internetes kártyás vásárlással is ki lehet érdemelni, ugye? -
Sziasztok!
BudapestGO alkalmazásban vásároltam jegyet korábban Revolut kártyával.
A jegyet visszaváltottam a tegnapi napon. Mikorra várható, hogy az összeg jóváírásra kerül a Revolut számlámon?Köszönöm a segítséget.
-
JamesHun
addikt
Sziasztok,
Véletlenül lefagyasztottam a revolut kártyámat, de egyből visszakapcsoltam.
A telefonom (Iphone) rendben észlelte is és fizetni is tudtam vele, de a csoda apple watch még mindig úgy érzi tiltott a kártya.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Túl sok opcióm nincs a csoda okos órán
-
Balázs Z.
aktív tag
Nekem most nem enged top-upot indítani, hiába nyomok rá, nem történik semmi.
11:40 körül raktam rá 180.000 Ft-ot, a magyar bankszámlámról levonta, ott van a szépen zárolva a banknál, de a Revolut egyenlegen nem jelent meg...szerk: elkezdem chatelni a help szekción belül, azonnal megjött a pénz
-
kekedi
senior tag
Köszi srácok!
Jelnleg zöldben van minden. Valószínűleg elhárult a hiba. -
nfsu17
veterán
válasz
kekedi
üzenetére
jelenleg card payments hiba (is) van, lehet már ebbe futottál bele (korábban ugye).
https://www.revolut.com/system-status/ -
kekedi
senior tag
Ma (1 órája) nem tudtam fizetni a Revolut kártyával. Se érintés mentesen, se úgy hogy bedugtam a kártyát a terminálba és pin kód.
Az OTP bankartyat elfogadta.
(Németországban akartam fizetni, ha ez számít)Eddig semmi gond nem volt vele.
Tranzakciók között nem szerepel semmi.
Vásárlási limitet nem értem el.Tipp. Hogy mi lehetett a baj?
-
noxon
őstag
Sziasztok! Szeretnénk páromnak regisztrálni a revolutra, de nem engedi. Az irányító számnál hibát ír ki, van mikor a telefonszámnál is: "sajnos valamilyen hiba történt, kérlek próbálkozz később újra"
Nekem korábban simán ment. Valami hiba van náluk?
Köszi.
-
TrollBalint
addikt
válasz
aAron_
üzenetére
Néztem én is 3 böngészőben is, de nálam is csak töltött. Az viszont számomra annyira nem meglepő, hogy valamit a webes felületen nem lehet, de az applikációban igen. Revolut azzal indult és inkább azt erőlteti. Inkább fogyasztói nyomásra csinálták a webes felületet semmint saját ötletből.
Viszont köszi a tapasztalatot, később még jól jöhet
-
aAron_
őstag
Szeretnék egy insurance claim-et beadni PC-n megcsinálva, de sehogy sem jövök rá, hogy ezt hogy lehetne. Csinált már bárki ilyet?
Appból tudom csak indítani, ami a telefon böngészőjébe irányít az Allianz honlapjára. Itt jónak tűnik minden, de ugyan ezt a honlapot megnyitva gépen nem megy már. Csak az örökké valóságig tölt a "Who is the claimant?".
Ha az egész folyamatot az elején próbálom kezdeni a gépen, akkor meg nem ismeri fel a Policy Number-em se.
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Tudtok olyan fintech szolgáltatóról, amelyiknél magyar ügyfélként is lehet hitelt igényelni? Ha jól emlékszem, Revolutnál lehet, de nem nekünk.
-
stifi82
aktív tag

Sziasztok horvát iban számra elküldtem. 50 perc alatt jött az üzenet, hogy az átutalás sikeres volt. Másnap meg ezt kaptam ami a képen van. Keresztpapa várja a pénzt.
Meg merjem újra próbálni? Hol lehet a hiba?
Pénz vissza került a számlámra. -
mzso
veterán
Helló!
Egyszer használatos kártyával hogy van a visszafizetés? Akármeddig vissza tudják adni a pénzt?
-
Krethx
aktív tag
A Revolut új design-t fog kapni. Jelenleg még Beta állapotban van. Nekem amúgy tetszik.
-
Noxy
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
A félrevezető, meg a nem olvasta el rendesen között található a funkcionális analfabetizmus.
Olyan nincs hogy nem olvasta el rendesen. Olyan viszont lehet, hogy nem érti, amit olvas. Ebben viszont igaza van.
A nem egy felhasználó esett ebbe a hibába, meg jól látni a m.országi állapotot. [link] -
törölt tag
Nem kell gpayt használni én sem használom.
Nem kötelező telefont feltölteni.
számlabefizetés, online vásárlás, állampapír vásárlás van ezernyi lehetőség.
Ha meg mindenképp fizikai kártyával akar fizetni, virtuális nélkül akkor időben a promóció első napjaiban hívd meg legközelebb, vagy várjátok meg a következőt, ha már kevés az idő. A meghívással elfogadod a feltételeket, ez van.Hihetetlen, de vannak emberek akik a Revulut által adott kártyával akarnak fizetni.
A kettő nem zárja ki egymást. Letudja a kötelezőt, utána fizethet a kártyával is bármikor.Feltételezem, a meghívónak van annyi esze, hogy nem az utolsó 5 percben akarja meghívni

Amúgy nem ez a módszer szokott lenni, hanem, hogy adnak jóval több napot teljesíteni, úgy is, hogy ha az utolsó pillanatban nyitsz valahol számlát.
Hazai bankoknál így van, ez része is a feltételeknek. Revolutnál mások a feltételek. Vagy megszoksz vagy megszöksz.Attól még, hogy megéri Revolutot használni, ne kelljen már a szarságait is jónak beállítani.
Ez nem alap szolgáltatás. Ez egy plussz lehetőség funkció. Ha nem értesz vele egyet, ne használd. Más lehetőséged nincs. + Nem minden Revolut felhasználónak érhető el...#46024 Friczy
Még visszaszámlálás így megy, sőt újabban emailt is küldenek. -
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Ki hol ajánl Revoval ATM -ből kp -t levenni? Horvatorszagban megszivtuk, 10€ -t chargolt az ATM idegen kartyahasznalati dijra... Most Ausztriaba kellene egy kis eurot.valtani, sok helyen meg nem ismerik a bankkartyat

Koszi
-
66zio
aktív tag
Elfelejtettem, hogy itt csak ajnározni lehet egy szolgáltatást. Elnézést kérek tőled. Hibáztam. Amúgy érdekes, hogy funkcionális analfabétázol, amikor nem tudsz értelmezni egy hozzászólást. Ha rámutatsz a fentebbi hsz.-ben hol mondtam, hogy hülyeség a Revolut, akkor soha nem írok ide többet. A meghívó rendszerük hülyeség, ennyit a funkcionális analfabetizmusodról.
Eleve miért használnám, ha hülyeségnek tartanám? Fáj valami, vagy mi bajod van? -
Friczy
senior tag
A meghívási promóciónál szép nagy betűkkel ki van írva, hogy meddig szól. Szintén részletesen kinn van a feltétel. Ha úgy érzed, hogy rövid az idő, akkor ne kezdj bele. Ha mégis, veszteni semmit sem vesztesz, legfeljebb lemaradsz a bonuszról. Én most ránéztem (nem használtam meghívót, nem is tervezem), most épp szeptember 12. a határidő, vagyis közel két hét. Ez még akkor is elegendő, ha a fizikai kártyát meg akarja várni valaki.
-
66zio
aktív tag
Legyen igazatok. Adjanak 10 másodpercet a teljesítésre, hiszen ha nagyon ügyes vagy annyi idő alatt is meg lehet csinálni a vásárlásokat. Imádom, hogy annyira empátia hiányban szenvednek emberek, hogy nem tudnak arra gondolni, hogy mások nem úgy élnek mint ők. Nem akarnak Gpayt meg anyámkínját használni, meg csak azért feltölteni a telefonjukat hogy meglegyen a kártyás vásárlás. Hihetetlen, de vannak emberek akik a Revulut által adott kártyával akarnak fizetni. Az is korrekt, hogy meghívó időszak utolsó 5 percében is meg tudsz hívni valakit. Aki akkor regisztrál esélye sincs teljesíteni a feltételeket. De ez is korrekt gondolom szerintetek. Amúgy nem ez a módszer szokott lenni, hanem, hogy adnak jóval több napot teljesíteni, úgy is, hogy ha az utolsó pillanatban nyitsz valahol számlát. Ez ilyen Revo hülyeség, de tudjuk, hogy a hülyeséget védeni kell. Attól még, hogy megéri Revolutot használni, ne kelljen már a szarságait is jónak beállítani. Minden szolgáltatónak vannak előnyei-hátrányai, de a fanboyok ilyenkor megjelennek és ha csak egy picit említés szinten felhozol valamit, jönnek és támadásnak veszik és önkéntesen védekeznek, mert csodás Revolut.
Részemről lezártnak tekintem a témát. -
törölt tag
válasz
Bacusuz
üzenetére
Ez a mozgó határidő (nem fix x napod van). Szerintem azért is van így mert sokan benézik, azt gondolják kötelező a kártyát megvárni. Van türelmi idő, pedig nincs. A promo elején van vagy 20 nap, Utána egyre kevesebb, függetlenül attól mikor regisztrál, hív meg valakit.
De a meghívásnál is írják már, ha máshol nem részleteknél egyebeknél.
Más banknál pl magyar banknál fix idő van Gránitnál pl 60 nap.
Előbb is kérdezhetted volna a topikba.
#46010 66zio
Nem kell kiérni-e, regisztráció után, kártya rendelés után, virtuálissal is rendezhető percek alatt a vásárlási feltétel. Ettől még szívatós, ez a mozgó rendszer, de nem a fizikai kártya miatt.Nekem is volt ilyen. Jóváírták utólag.
Szerencséd volt
Legyen neki is, garancia erre nincs.#46014 66zio
Mert feltétel. Sokan utólag jönnek rá, hogy hasznos, eredetileg nem tervezik használni. -
66zio
aktív tag
válasz
sambenez
üzenetére
Igazad van én is gyakran vásárolok online, de csak azért ne kelljen már online vásárolni, hogy teljesíteni lehessen a feltételeket. Nyilván azért csinálják így mert így kevesebb pénzt kell kifizetniük, de a korrekt úgy lenne, hogy kártyaaktiválástól számítva x napon belül legyen a vásárlás ellenőrizve. Persze aki online vásárol az is beleszámíthat.
-
66zio
aktív tag
válasz
Bacusuz
üzenetére
Nagyon szar a meghívó rendszere a Revolutnak. Ki sem ér sokszor a kártya mire lejár a határidő. Igen, lehet online is fizetni meg gPay bla bla bla.
Helyedben szépen megkérném őket, hogy adják oda a meghívó díjat. Hivatkozz arra, hogy nem ért ki időben a kártya, és akit meghívsz főleg offline vásárlásokra akarja használni, vagy addig nem meri onlinera használni amíg ki nem próbálta offline.
Nekem is volt ilyen. Jóváírták utólag. -
sambenez
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
Egy kaja minőségét mi határozza meg? A kinézete vagy az íze?
-
Bacusuz
őstag
sziasztok
meghívóval kapcsolatosan lenne gondom:
Ha jól értelmezem a meghívás és a feltételek teljesítése között 13 nap lehet, mert ha ma meghívok valakit akkor a feltételeknek szept 12.-ig kell teljesülniük.Küldtem 2 meghívót 08. 17-én. és most megnéztem a korábbi meghívásoknál azt írja "Lekésett határidő"
Hát ezt nem értem mert aznap regisztráltak és igényeltek kártyát is mikor megkapták a meghívót.
Egyikük 08 28 másikuk 08 29-én kapta meg postán. Ma fizettek is kártyával de nekem azt írja lekésték
lehet valahol reklamálni?
lehet valahol visszanézni a határidőket? -
pictigjis
őstag
válasz
rgranc
üzenetére
hát, nekem erre lenne válaszom, hogy miért dönt így, de úgyis off téma, szóval felesleges kifejteni
amúgy kíváncsiságból rákerestem, és főleg a mirelit krumplis képek alapján látatlanban megmondom, hogy az értékelésekben valószínűleg messze túlértékelt a valós színvonalához képest. egyébként ez az "értékelés-elfogultság" elég gyakori, látják az emberek a sok csillagot, ettől akkor is úgy érzik, hogy jót ettek, ha amúgy full átlagos a koszt, és nyomják ők is a maximális értékelést -
rgranc
aktív tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Kaptam rendes nyomtatott számlát. Hogy milyen a horvát banki háttér és miért dönt úgy egy - nyáron leginkább turistákból élő - családi étterem a tengerparton, hogy nem hajlandó a XXI. században kártyát elfogadni, azt nem tudom, de az étel minőségét nem befolyásolja, hál'istennek.
-
rgranc
aktív tag
válasz
eron009
üzenetére
Senjben voltunk augusztusban, a (tripadvisoron) egyik leginkább ajánlott étteremben a város abszolút központjában ("Kod Veska", google értékelése is 4.8 csillag) nem fogadtak el kártyát egyáltalán... De falatozóknál is futottunk bele ilyenbe, még ha a boltok tényleg el is fogadják mind.
Nagyon jó fejek voltak egyébként, le a kalappal előttük, mondták, hogy figyelmeztetnek rá az étlap elején, amit én nem láttam persze, és semmi gond, a sarkon túl van egy ATM, félrerakják a számlát addig, vegyünk fel pénzt. Nem tudom, mekkora arányban lépnek meg fizetés nélkül a vendégek, de ebből gondolom, hogy nem lehet olyan vészes (és közel 150 euróról volt szó)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem szeretnék úgy járni, hogy valamiért nem tudok belépni a fiókba és nem tudom lemondani az előfizetést.

...