Hirdetés
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krethx
aktív tag
Az nem lehet hogy kaptál egy kérdést és nem válaszoltál rà?
Én majdnem a kezdete óta használom és semmi probléma nem volt eddig. A feltett kérdésekre mindig válaszoltam. Anyámat kb két hete regisztráltam be. Most kapott egy kérdést. Amire 7 nap ált a válasz adásra. (Segítettem neki mivel már 71 éves.) Ellenkező esetben korlátozzák a fiókot vagy zárolják. Pár perc múlva jött egy üzenetet hogy minden rendben. Fiókját biztonságosan használhatja továbbra is. -
Rival
aktív tag
válasz
Max1mus
üzenetére
De te valószínűleg SEPA-n vagy kártyával töltötted.
Én a Binance-nél is kotlátozott vagyok abból a szempontból, hogy csak P2P módon lehetett berakni pénzt (én nem tudom, mi a baj velem, a Coinbase is konkrétan fél évig ült a KYC folyamaton, mire engedélyezett lett a fiókom... addigra meg már persze elment a dipvonat).
Én a Revolutról küldtem más Revolut usereknek eurót, akik pedig jóváírták a USDT-t, persze mindezt a Binance rendszerén belül intézve. 12 ezer euró? Messze töredékét csak. Nálam ezek szerint ez is szemet szúrt a Revolutnál...
-
ACE-
addikt
válasz
kuksa90
üzenetére
Félreérted, a kártyaolvasó nem lát semmilyen zsebet, azt látja, hogy maga a kártya milyen árfolyamú. A terminál beálításától függ, hogy függetlenül attól hogy a kártya milyen árfolyamú, a nemzeti pénzben terhel, esetedben kunával. Ezt a terhelési kérést kapja meg a Revolut, és ekkor dönt arról, hogy ha van Kuna a zsebedben, arról vonja, ha nincs, akkor pedig ahogyan a fórumtárs bemásolta az összefoglaló egy részletét, aszerint.
-
norrberth
addikt
1 szolgáltatás részben nem elérhető [link]
Feltöltés bankkártyával
Észlelés · 15:00 02, szept -
kuksa90
őstag
Köszönöm mindenkinek!
Végülis átváltottam euro-t kunára, és kunában fizettem.bigdady: köszi, olvastam. Csak az az apróság nincs ott, hogy a kártyaolvasó nem látja az összes zsebet, csak random kettőt... Mondjuk az az én pechem, hogy a harmadik kellett volna. Szerencse, hogy hétköznap van.
-
Neck
veterán
válasz
kuksa90
üzenetére
Én új vagyok, még csak most kezdtem revozni, de az (egyik) legnagyobb vonzerő, hogy pár gombnyomással tudsz váltani pénzt. Ha Horvátországban nyaraltok, én megpluszolnám a kuna-s zsebet a többi zsebből, a terminálnál kuna-t választok, és biztos, hogy nem járok rosszul. Vagy csak én nem értek valamit?
-
vnorbi
aktív tag
válasz
kuksa90
üzenetére
A kártyaolvasó nem lát zsebeket, de azt látja, hogy a kártya magyarországi kibocsátású. Emellett gondolom, Horvátországban vagy, ahol kunában fizetnél. Azt kérdezi, hogy az eredeti kuna összeggel terhelje a kártyádat, vagy váltsa át előbb forintra (a kártya alap pénznemére). A kunát kell választani, különben keményen lehúz a kártyaolvasót üzemeltető bank az árfolyammal. Utána a kuna terhelés eljut a Revoluthoz, ahol ha van elég fedezet kunában, akkor abból egyenlíti ki, ha nincs, akkor egy másik devizából Revolut árfolyamon váltva (esetedben az euróból).
-
bigdady
nagyúr
válasz
kuksa90
üzenetére
Összefoglaló:
Melyik pénznemet használja először
Először mindig a terhelés pénznemében próbálja levonni a kívánt összeget a számládról - ha abból nem áll rendelkezésre megfelelő összeg, akkor az accountod fő devizájában, ami magyarországi regisztráció esetén a forint lesz. Ha abból sem áll rendelkezésre elegendő, akkor abból a pénznemből, amiből a legtöbb van az accountodon. Nem osztja szét a terhelést, több deviza között. Tehát ha van 100$ és 500€a számládon, és érkezik 200$ terhelés, akkor mindet az euró számlára terheli. Hivatalos Revolut leírás: [link] -
kuksa90
őstag
Szeretnék revo kártyával fizetni, amin forint, euro, és kuna zseb van, A kártyaolvasó látja a forint, és a kuna zsebet, de az euro-t nem. A terminálon nincs scroll, a forint- kuna zsebben nincs elegendő pénz, az euroban van. Mi van ilyenkor? Hogyan tudom kiválasztani az euro zsebet?
-
nem feltétlenül vonnak azonnal ellenőrzés alá. lehet 1-2 hónap eltelik, mire kapcsolnak. Addigra már lehet át is tudod pörgetni.
jól látod akár 100 ezres tételekt spórolhatsz a váltáson.
egy a gubanc, eleinte nem fog engedni nagyobb összegű fetöltést, ha korábban nem volt forgalom az accountodon. de ezt majd kitapasztalod, csak ne lepődj meg, ha első nap 1000 euronál nem enged többet.az adásvételit fogják kérni, azt érdemes magadnál tartani erre az esetre.
-
koko52
nagyúr
Hónapokkal ezelőtt kaptam értesítést, hogy adjam meg az adószámom. Nem tettem meg de nem látok semmi korlátozást. Most utaltam 2700 eurót és nem nyűglődött. Hol korlátoznak.
-
Neck
veterán
Sziasztok,
Tegnap regisztráltam Revolut Metal-t, német telefonszámmal, német adószámmal. (Németországban élek és dolgozom).
Jelenleg egy német, és egy magyar OTP bankszámlám van a Revoluton kívül.
Szeretném a Revolutot arra használni, hogy jelentősebb összeget (mondjuk egy vidéki lakás ára) váltsak a magyar OTP HUF számlámról EUR-ra. Erre szeretném a Revolutot használni, ha jól számoltam, több tízezer forintot takaríthatok meg így.
Ha csinálok egy jelentősebb összegű magyar forintos feltöltést a magyar OTP-s kártyámon keresztül, jól gondolom, hogy zárolhatják a Revolut fiókomat?
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
Revolutnál is van olyan terminál ami kérdez. Tök random hogy hol és mikor fordul elő.
-
Somatom
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nekem Curve a fő kártyám, az van GPay alá regisztrálva és Revolut van mögötte. Váltakozva használom otthon és az Euró zónában. Eddig még semmilyen gondom sem volt a pénznemből. Amire a Curve -öt állítom, azt a Revo zsebet terheli.
-
YxVs
senior tag
Üdv.
Google Pay mögött lehet a főkártya, és a virtuális kártya is?
Mindkettővel problémamentes az NFC fizetés? -
TrollBalint
addikt
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nem biztos. Egyes terminálok fel fogják dobni hogy válassz devizanemet.
-
norrberth
addikt
(#31966) MADcat Persze

Curve topicba megmondják, sokan így egészítik ki a fizu levételt. -
kmarci25
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Jól tudod.
-
TrollBalint
addikt
Sziasztok,
ugye jól tudom, hogy ha a curve mögé Revolutot teszek és EUR-t adok meg, akkor a Revolut EUR zsebéből fog először pénzt levonni mikor curve-el fizetek? És nem lesz váltás (már ha van elég euró a Revoluton)
-
válasz
MADcat
üzenetére
700k-t simán fel lehet rántani Curve-el, csak ügyelni kell rá hogy pl nfc fizetésnél be legyen drótozva pl revolut elé. Tehát ne csak arra használd.
Pl tök jó módszer olcsó eur váltásra a Revolut, onnan meg felveszem kp-ban egy OTP eur automatánál a Curve kártyával. Patent megoldás. -
kulu22
aktív tag
válasz
Nandivagyok
üzenetére
Nyilván nem lenne érdeke adatvédelmi szempontból sem a Revolutnak bármilyen, az aktuális tranzakción felüli adatot kiadnia. Ettől függetlenül bármi amit begyűjthető, azt be is fogja a nagytesó. De ez szerintem a többinél is így van.
Szóval szerintem csak a Gpay-el végzett vásárlásokhoz fér hozzá. -
Nandivagyok
aktív tag
Üdv!
Ha a Gpayhez rendelek Revolut kártyát, a Google nagytestvér a teljes transaction history/összes számlamozgás birtokába kerül? Tehát az összekötés utáni Rev fizikai kártyást is, vagy csak a telefonos Gpay nfc-s fizetéseket látja?Szerk: nem is arra célzok hogy megjeleníti-e (mert gondolom nem) hanem hogy valami titkos adatszolgáltatás keretében nem kapja-e meg a Revoluttól
-
balinlin
senior tag
válasz
DessertFox
üzenetére
Korábban kp felvétel is simán ment atm-ből, idén még csak Kauflandban fizettem. Apay+Visa és MC is ok volt.
-
bigdady
nagyúr
válasz
DessertFox
üzenetére
Amennyire a visa mc
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok. Pár napot Romániába utazok, szeretném tudni hogy ott mennyire használható a rev kártya ? Fizetés, kp felvétel érdekelne.
Köszönöm. -
kmarci25
veterán
-
lasse001
őstag
Sziasztok. Esetleg tudja valaki hogy ha itthon levenék 170 ezret egy automatából annak mennyi lenne a felára?
-
Akinek számít. 10 perce töltöttem Budapest Bank kártyáról, androidon. Hibátlanul tette a dolgát az BB és Revolut app is.
-
válasz
Max1mus
üzenetére
Mármint revolutról binance-re? Mert nekem az nem sikerül sehogy sem, nem fogadja el a kártyát.
Apropó, egyre több helyen járok úgy, hogy nem fogadja el egy webshop a revo kártyát, se az eldobhatót, se a virtuálist, se a fizikait, se Visa-t, se MC-t, legutóbb az Epic games-nél jártam így. Lassan tényleg semmire jó a revolut.

-
pictigjis
őstag
válasz
HoppMaster
üzenetére
már nem lehet visszacsinálni, ki kell várni sajnos
-
spider23
senior tag
Tegnap este 8 körül utaltak nekem k&h ról és ma kb 9 körül meg is érkezett az összeg.
-
sopruk
senior tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Sajnos 3-4 munkanapra nőtt az átfutás ideje (nekem egy hétig tartott múltkor) Ettől függetlenül sajnos azt mutatja az app, hogy jóval hamarabb (akár másnap) már befogadta a bank...
-
pictigjis
őstag
válasz
HoppMaster
üzenetére
hetek óta megy ezen a témázás
több nap lesz, változtak a dolgok a revolutnál
-
HoppMaster
aktív tag
Az vajon mitől lehet, hogy Rev-ről utaltam tegnap este 19:30kor magyar Erste számlára és nekem azt mutatja, h átment ma a pénz viszont az Erste számlán nem jelent még meg.
-
erh75
tag
Részvényekkel való, kereskedés utáni adózással van valakinek tapasztalata ?
-
Fifi
őstag
Agresszív marketing, vegyél, rendelj, fizess elő.
Ha nem kell, akkor ne hagyd magad rábeszélni.
-
vilga
tag
Ha megnyitom az alkalmazást napok óta villog egy üzi: intézkedés szükséges! igényeljen kártyát!
Ránéztem, egy fizikai visa-t tukmál.
Van egy mastercard-om, de lefagyasztva mert azt sem használom.
Akkor ez most mire? -
Rival
aktív tag
válasz
Brandynew
üzenetére
Budapesten. Nem volt rajta soha nagy pénz. Feleségem és köztem helyettesítette a készpénzt, és ezzel fizettem a környező országokban. Utoljára az átlagnál nagyobb összegek (ami értsd: itt maximum kb. 200-300 eurós mozgásokról van szó) más Revolut felhasználóknak ment ki, kb. 3-4 tranzakció. Korábban volt egy SEPA utalás próbálkozásom is a Binance-re (vagy kétszáz euró), de azt eleve visszautasították, mert ugye használjam az ő szolgáltatásukat. (Na meg a francokat... ha már vesz az ember, nem opciót akar magas váltási költség mellett). Tehát semmi extra, mindig saját bankból töltöttem, és nem én vagyok a környék mosodája. Limiteket soha nem léptem át.
Valószínűsítem, hogy a kriptós vonal nem tetszett nekik... de még ha valami őrült összegekről lenne szó pénzmosoda címen... de "sajnos" az nem én vagyok. 😃
-
-
-
b.vr
őstag
Sziasztok! Tudja esetleg valaki hogy a Széll Kálmán tér környékén hol van olyan automata ahonnan Revolut kártyával (természetesen a limiten belül) tuti mindenféle extra levonás nélkül lehet eurót kivenni?
(illetve persze ha van olyan atm-kereső honlap ahol erre rá tudok keresni? Vagy amúgy Bp-en bármelyik automata ami tud eurót kiadni ott mindenféle rejtett költség nélkül lehet használni a revolut kártyát euro kp felvételre?) -
spider23
senior tag
Az emag akció miatt igényelni szerettem volna virtuális Visa kártyát, de nekem folyamatosan mastercardot csinál. Lehet valahogy visa-hoz jutni vagy máshonnan oldjam meg a dolgot?
Másik hogy nekem is szóltak olyan augusztus közepe felé hogy a junior kártyát lecserélik a gyereknek és küldik. Viszont ez azóta sem érkezett meg. Mennyi idő vajon amíg ennek ide kellene érnie kb?
-
mufi
senior tag
Sziasztok,
van itt olyan aki mostanában tervez Revolut számlájáról 400-1000 eur max összeget "kivenni"? Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban, írjon privit, ha nem túl nagy kérés. Köszi előre is a segítséget.
-
-
Rival
aktív tag
Előre is bocsánat a hiszti miatt, csak muszáj. Ugord át nyugodtan. 😃
Két év után ez a hála, amikor már épp azon gondolkodtam, hogy a gyerekeknek jó lenne a Junior kártya. Limiteket nem léptem át, és természetesen mindenféle előzetes és utólagos magyarázat nélkül, csak a szokásos copy-paste corporate bullshit.
Viszlát Revolut...
...üdv Wise, Vivid, Nuri, stb...
...meg édes anyátokat, miután minden személyes infóm, doksim, adózási infóm nálatok... kutyaütő banda...
-
Brandynew
őstag
Mari néninek a mobilján futó appba kell beirnia az összeget, meg kell nyomja rajta az entert, majd a megjelenő QR-kódot kell leolvasnod a fizetéshez. Egyel fejlettebb megoldás, ha NFC is van Mari néni mobiljában és csak hozzá kell érintened a sajátodat vagy a bankkártyádat.
Nem kell neki terminált bérelnie és neked sem kell laptopot magaddal vinned.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Néztem, de nem akartam VISA kártyát. 

Sorry.