Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
susu88
tag
válasz
csoda120
üzenetére
Amikor annak idején megvettem az E90-emet, én is sokat olvastam, hogy a mikrofon típushibaként el szokott romlani, mert a nyákon pont mellette van a vibra motor és a rázkódás tönkreteheti. Amikor a múltkor szét kellett szednem és láttam, hogy hogy néz ki (http://www.argep.hu/popup.asp?pid=199989261&pnr=10001&foto=1), akkor kiderült számomra, hogy ezt bizony fehér ember nem forrasztja ki. Pedig előtte úgy voltam vele, hogy ha elromlik, nagy kaland nem lehet, forrasztottam már ezelőtt is apró dolgokat, pl 7280-as tetején hiányzó piros villogó ledet (0603-as méretben).
Szóval azóta általában ki van kapcsolva a vibra
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest