Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ívelt kijelző és 14 nap üzemidő a Honor Band 9-ben
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz
susu88
üzenetére
Nekem pont ez volt a bajom, hogy kettéesett a mikrofonom.Itt a Nokia szervíz visszadobta, de egy pesti szervíznek fizettem 10000Ft-t egy cserére utazással együtt.Mikor visszakaptam elkezdett a küldő kijelző pár nap után feketén becsíkozódni, majd néha már kép sem volt rajta.Utána eltűnt a kép is, és szétszedtem a telőt.Az új mikrofont úgy forrasztották rá, hogy 4 szál kábel darabbal a nagy semmibe, így gondolom rövidre zárt valamit a kilógó kábelekkel.A vége komplett alaplap csere lett.Ennyit a neves szervízről, ha nem alsó forrasztásos lenne én is megcsináltam volna magamnak egy új mikrofon áráért ami 1500Ft-t kóstált volna.És igen közel van a rezgőhöz, de ha rendesen bele van illesztve a gumi borításba, akkor baj nem lehet.
-
KSparrow
őstag
válasz
susu88
üzenetére
Neten keresgéltem, és ezt találtam.
Én szerete használni a vibrát, mert le szoktam némítani pl metrón, buszon ha az N2-ről zenét hallgatok, minek ordíttassam?
A mikrofonnal szerencsére nincs(még) semmi gond, 338 órás a panel.
Megnéztm, és nekem is 14-es a panel, de a gombsor még V1, a kijelző is karos. (mondjuk annyit nem ér, hogy csak emiatt vegyek új gombsort és kijelzőt
Amúgy most mi van? vettem egy E90-est, aztán mindenkinek kell?
Nem az első eset, hogy így rákaptok egy telefonomra ..
Asszem a 7710 is ilyen volt.. 
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Pro Gamer Pc RTX 5070 TI / RYZEN 7 7800X3D / 32GB RAM / 1TB SSD
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- Xbox 360 Kronos 500GB RGH3 - Dobozos gyűjtői állapotú
- i7 12700/ 32GB DDR4/ RTX3070Ti/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem az első eset, hogy így rákaptok egy telefonomra ..