- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
garga pista #38234 üzenetére
Szia.
Simán lehet gond a hálózattal, vagy a SIM-mel is, lehet túl új a telefonnak. Hagyd szerintem 2G-n, stabil az is, és a net meg mindegyÉs az akkut sem eszi annyira.
Android? egy másolatot ments SIM-re, ésnincs gond. Lehet exportálni szerintem a névjegyeket, de a SIM a legtutibb.
-
arkades
senior tag
válasz
garga pista #38194 üzenetére
Nem akarlak lelombozni, de nekem pl. moto V3-hoz nem tudtak már kódot adni.
Persze tudom, hogy két évvel idősebb, de sajnos régi telefonoknál ez előfordulhat.
De egy próbát azért nyilván megér. -
zorzy4
addikt
válasz
garga pista #38192 üzenetére
Ha telekomos akkor elég lekérni a kódót, ha nem akkor csak gsm szerviz.
-
ferret77
aktív tag
válasz
garga pista #37154 üzenetére
.
-
KSparrow
őstag
válasz
garga pista #25652 üzenetére
Én mindkét típust használtam, Az N86 az a kijelző meg a kamera miatt jó, az N96 az a háttértár miatt. Meg ugye szép nagy a kijelző, de műanyag a telefon. Az N86 előlapja üveg- drága ha törik és nehéz súlyra. N85-öt meg felejtsd el, de az N95 (8gb) az jó.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
garga pista #25652 üzenetére
Szerintem N86 +1!
-
KSparrow
őstag
válasz
garga pista #24460 üzenetére
Akkor nem tudom, megkéne nézni, lebontani. mert lehet letört a panelról az érintkezó, lehet csak elhajlott, így nem tudom. Lehet SW is. nem lehet hogy csak lemerült?
-
KSparrow
őstag
válasz
garga pista #24457 üzenetére
a gomb külön van, nem a panelra forrasztva. Ha a gomb nem megy,akkor lehet cserélni, ha az kattan, akkora panelen törhetett le az érintkező. Javítható, de forrasztani kell.
-
zorzy4
addikt
válasz
garga pista #22153 üzenetére
Nincs, minek!?
Egy kép a legelső, a legelső érintős, és a legutolsó symbianos telefonról. (a 7710 csak dummy)
[link] -
MurdR
veterán
válasz
garga pista #21953 üzenetére
Nokia 6310i
-
zorzy4
addikt
válasz
6233
-
meroly
veterán
válasz
6230(i) vagy 6151 (mondjuk ez utóbbi elég nehezen beszerezhető)
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest