- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Sikerült beszereznem egy szép állapotban lévő N73-at. De nem működik a 3G rajta, pedig más telókon van 3G ugyanazzal a sim-el. Ha gsm/umts-en van, akkor olyan mintha próbálna átváltani, eltűnik 1 pillanatra a térerő majd visszaugrik de marad az antenna jel, nem áll át 3G-re. Ez hw vagy sw bug lehet? Most V 4.0839.42.2.1 van rajta.Szerk: Másik kérdés lemaradt. Hogyan lehet androidról egyszerűen átvarázsolni a névjegyeket az N73-ra?
Fordítva már csináltam, de a visszafelé irány nem megy.
-
garga01
őstag
Elméleti kérdés: N73-et lehet kóddal függetleníteni, vagy csak hardveresen lehet (kábel,stb.)
Vagy ha bemegyek ahhoz a szolgáltatóhoz, ahonnan származik, megcsinálják? (Úgy, hogy számla már nincs meg hozzá) -
garga01
őstag
Remélem jó helyen járok, a mégsem, irányítsatok át
Van egy Nokia 6070-esem, amit ismerőstől kaptam ajándékba, mert régen ilyen telóm volt. A sajátom anno független volt, ez viszont vmelyik szolgáltatóé volt és a menüben pl. más a sorrend mint anno az enyémen volt. Van pop portos kábelem, valahol lehet még beszerezni hozzá szoftvert? Anno csináltam sw cserét, meg product code, stb... de régen volt nagyon. A most 04.20-as sw van rajta (rm-166), ezt akarnám lecserélni/frissíteni, elvileg van 4.23-as is. -
garga01
őstag
Sziasztok!
Valaki tud olyan helyet Bp-n, vagy itt PH!-n valakit ahol tudnék venni BL-5B akkut? Sürgősen kellene, mert az 5800-ám behalt és a tartalék telefonomnak meg akksija nagyon gyenge már. (5320 XM)
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Van két régi telefonom, hátha innen valakit érdekel. Ericsson GH 198 és Siemens S3+. [link] Az árak irányárak, alkudni lehet
-
garga01
őstag
válasz
Stylewars_kp #25626 üzenetére
Ezt én is olvastam anno, de sokan írták, hogy kamu. Én nem próbáltam, független telóm van alapból.
Más kérdés: Melyik a "jobb": N86 vagy N96 ?
A véleményetekere lennék kiváncsi, ti melyket vennétek meg inkább. A kettő küzül akarok választani. -
garga01
őstag
Jártam a Nokia szervizben az N79-el, 7k-ból nem lehetett volna megjavítani. Azt mondták, hogy lehet főpanel hiba (kizárt), vagy az a panel ment tönkre ahol a bekapcsológomb van. Az utóbbi nyert, szétszerelés után alaposan megnézve látszik, hogy megszakadt a panelon a kontakt a bekapcsoló gombtól az érintkezők felé. Valakinek nincs egy ilyenje olcsón?
Csináltam egy képet, a felső részre illeszkedik ez a kis panel, kamerának a led-je meg érzékelője, meg a felső hangszóró van rajta.
-
garga01
őstag
Jó, hogy benéztem ide, látom másnak is van N79
Nekem egy fehért volt eredetileg, de vettem hozzá fekete elő-hátlapot, és lecseréltem. Mikor lecseréltem, elfelejtettem belerakni a csavarokat, úgy pattintottam össze és használtam egy hétig. Azután szétszedtem, beleraktam a csavarokat, de nem bírtam benyomni az utángyártott kínai vacak bekapcsológombot. Szétszedtem, visszatettem az erdetit, érzem is, hogy benyomódik a mikorkapcosló, mégsem kapcsol be.
Viszont ha töltőre rádugom, akkor megjelenik a Nokia felirat, és kijelzi, hogy tölti az akkut. (és az akku tuti jó, pár hónapja vettem bele azt is újat) Mit lehet ezzel kezdeni? Hova lenne érdemes vinnem javításra? Valami gsm bolt, vagy Nokia care? Vagy melyik éri meg egyáltalán? -
garga01
őstag
Sziasztok!
Bár annyira nem retró, de ezt a fórumot sokan nézik, megkérdem, hátha van valakinek elfekvőben.
Nokia N79-hez vennék reális áron karpántot (tokot) amit az alkarra lehet rögzíteni, ilyet: -
garga01
őstag
Sziasztok!
S60V3-ra nincs véletlen olyan program, hogy a billentyűket a középső+csillag gombbal zárja le? (úgy,mint s40-en)
-
garga01
őstag
Sziasztok! Gondokodok egy Nokia 6070-es vételén, a hosszú akkuidő miatt (meg mivel volt ilyenem régen), egy a gondom, hogy nincs benne Bluetooth. Nem tudtok valami hasonló, jó akkuidejű hasonló Nokiát, BT-vel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- Mobil flották
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest