Hirdetés
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Fancy-boy #38311 üzenetére
KSparrow-nak lehet,hogy van otthon mindegyből 3-4 és én biztos vagyok benne,ha ő azt írja,hogy "tuti" akkor az tuti!
Ha én szeretnék venni ilyen telefont,én már csak a számlaszámát kérném el azonnal.
Neki bármikor utalnék előre vakon kérdés nélkül.De a témához szólva..
Az a baj szerintem,hogy Drohun-nak nem volt még az androidon kivül más telefonja (nekem nagyon így jött le) és nem nagyon lehet összehasonlítási alapja más rendszerrel.
Először én is elkezdtem gondolkozni,hogy mi lehetne a jó,n95/n96/6110 navigátor/stb.,de a csúszkája miatt nem annyira strapabíró,mint egy sima álló telefon (nem tudom,hogy milyen környezetemben lenne használva,mert sokat kibír a csúszka,de azért egy átlag forma strapabíróbb).
Aztán gondolkoztam el azon,hogy a symbian-on sajnos már nem sok mindent fog tudni használni ha mégis kellene,mert idő kérdése lesz és mégis kellene egy-két olyan alkalmazás,ami kellene -whatsapp/viber/stb.-.Amit én ajánlanék az egy strapabíró,nem követős (beállítás kérdése),minden alkalmazást futtató,(sokan hîvják tapasztalat nélkül sznob telefonnak) iphone 8.
Ezek a telefonok nem nyomják rád a facebook-ot a google folyamatos szinkronizálásokkal együtt.Azt csinálja és akkor(!!) amit te akarsz.
Én ezt nem olvastam vagy hallottam vhol -mint sokan-,hanem tapasztaltam nem egy-két összehasonlítás után.
Sokkal inkább ajánlanám azt,mint 30e felett symbian-t,hiába,hogy új akkor sem ér már annyit használati célra(!).
Én azt mondom Drohun,gondolkozz még egy kicsit a váltáson. ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Meghajtók, fájlok, adatok titkosítása (Bitlocker, Veracrypt, Cryptomator, stb.)
- Napelem
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , R7 5800X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 960GB NVME
- Gamer PC - Ryzen 5 3600X // X470-F // 1660 SUPER OC // 16GB RAM // 1TB NVME SSD
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- FC 26 előrendelés PS5 konzolra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest