- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
KSparrow
őstag
-
meroly
veterán
válasz
draco31 #22082 üzenetére
Ez hatalmas nagy zene
Annak idején tuti volt nekem is csengőhangom.
Régebben én is számokat állítgattam, aztán egy pár éve szoktam rá a telefoncsörgésre, de nem az antikra, hanem a normál csengésre. Egy ideje már ugyanaz van. Munkahelyen azért jobb ha nem valami tucc-tucc üvölt, bár soha senki nem szólt még érte. -
quailstorm
félisten
válasz
draco31 #21936 üzenetére
Hát ja az S5230 is kitűnő példája a logikátlanságnak, meg hogy a menüpontok nem azért vannak elnevezve, hogy amit takar, annak legyen köze a címhez... Simán eltévedek rajta 1 hónap után is. Star 2 valamivel jobb cucc.
Amin viszont kiakadtam. E250-en 0.facebook.com a gyári "böngészővel" suliba igyekvés közben egy általános iskolásnak kinéző fiúgyerektől... Első pillantásra azt hittem WAP
Mondjuk azon az opera mini nem fut el, mint ahogy a d900i-n se nagyon... -
KSparrow
őstag
válasz
draco31 #21921 üzenetére
Persze, használnám, azon a számon csak telefonálok, nem írok SMS-t.
mobilnet? 5200-án is láttam már srácot facebookozni
Amúgy most nevethetsz, de tényleg nem találok jó retrót.Monokrómot akarok, de nagyobbat, mint a 8310, 8910. A 6310 jó lenne, de ismerik (6210-est is) , régebbit akarok. 5110-est nem szeretem. így ami szóba jöhet, az a 6110/6150, 8110/3110. a 8110 akkuja lejön sajnos, lecsúszik, a 6110-est annyira nem szeretem (meg azt már használtam.)
így marad 6150 vagy 3110, valamelyik lesz szerintem a kettőből, de még nem tudom,melyik. a 3110 vicces, de az 550-es 7,2V-os óriási akkujával elment egy hetet kikapcsolás nélkül, aktív használattal egy töltéssel. A 3110-zel már csak az a bajom, hogy kéne egy másik, mert amim most van, azt felújítottam, és az új előlap fóliás, azt nem akarom kockáztatni -
KSparrow
őstag
válasz
draco31 #21919 üzenetére
néha én is kipróbáltam a transzmittert N85-86ban, de csak arra jó, rendes használatra nem. kocsiba esetleg, de mivel nincs, a bringán meg nincs rádió (fülest meg nem használok, veszélyes), így marad dísz
Inkább használtál volna retrót. ha nem hallgatnék zenét a metrón, én eskü használnék egy 6310-est (pénteken használtam is egy fél napot). Nagyon hiányzik a retro, de az E90 hozzám nőtt már. Csak az N96-ot teszem le, ha leteszek valamit. Még a 7280-ast akarom egy napra, mert kíváncsi lennék a reakciókra
-
KSparrow
őstag
-
KSparrow
őstag
válasz
draco31 #21646 üzenetére
Az itthoni 8gb az az RM-320! Jó szoftvert tegyél rá! Nekem az amerikai a panel (nem is megy vele itthon a 3G, mert más frekvenciát tud a telefon, nem az, ami itt van) és kifagy a kijeéző, ha nincs benne videokábel. A múltkor, mikor feltette rá Iday a MniUSB-t, akkor jó volt párszor, majd megint. Sajnos USB-vel nem tudom frissíteni, mert nem látja a gép, sérült a panel is. Marad a BOX nekem. De ahgy itt nézem, az RM 159 az a sima N95 panelja/szoftvere. Nekem is a sima az a 159es.
-
KSparrow
őstag
válasz
draco31 #21012 üzenetére
Könnyen elképzelhető, bele kéne nézni. E65-ben, 5700-ban, 3720-ban ugyanaz a kijelző van. A szalagkábel is lehet, bár a csűsztatáűással ott javulhatna a helyzet. ha nincs, akkor a kijelző lesz a baj. de az is lehet, csak kicsúszot a helyéről. le kéne venni, a fólián a csatlakozókat kicsit megpucolni illetve rányomni a fóliára, megnézni, hátha job. ha nem, akko új kijelző kell bele. szerintem az megoldja. tipp: a kijelző flexre, ha összerakod, tegyél egy kis celluxot. a kijelző fém éle ugyanis könnyen elvágja a fóliát. Sajnos ezt eléggé elnézték a tervezéskor.
-
KSparrow
őstag
-
zorzy4
addikt
-
susu88
tag
válasz
draco31 #20274 üzenetére
Én most pont elolvastam, mert erről a BT-os tollról még nem is hallottam és marhára érdekelt, hogy milyen lehet. Abban azt írták, hogy a csomagban hozzá adott kártyáról lehet leolvasni a párosítási PIN-t, amit később esetleg valami szoftverrel meg lehet változtatni.
Amúgy milyen Nokia BT-os kiegészítőket ismertek még? Van ugye billentyűzet, fejlhallgató, meg most már tudom, hogy toll is. Még valami? -
KSparrow
őstag
válasz
draco31 #20234 üzenetére
De, van, amikor be kell. mondom, az az N96 megtéveztésig hasonlított. Meg az én 8800 Sapphire arte telefonom is - laikus könnyen bedőlhet neki. ami elárulja: a csúszka. azt az egyet nem tudták értelmesen megcsinálni. amúgy mindene tök jó, volt nálam eredeti 8800 arte törött üveggel egyszer, áttettem, és a klón előlapi kerete tökéletesen passzolt. Csak az volt a baj, hogy az black volt, és színben nem passzolt.
A lunám már nem ilyen jó, bár az is szép. ott nem üveg, hanem műanyag az eleje. De szoftveresen... a luna az katasztrófa. az arte ellenben relatív jó. az akkut jelző ikon, a menüstílus olyan, mint az eredetin, de a mnüpontok már messze nem azok. -
KSparrow
őstag
-
KSparrow
őstag
válasz
draco31 #19922 üzenetére
Még van azért jópár. elsősorban E széria,(pl csak az e61 van, ami tepsi-qwerty) de N78, N79, N81, N95 8GB jó lenne. Meg akkor még pl: 6290,7390, 6500 slide, 6280... És felújítani is akarok, kéne 6270 burkolat, és a 6260-nal is kéne valamit kezdeni, mert a mostani megy, de egy roncs. vagy kompletten új, vagy új ház kéne rá. Meg N72-t cserélném, mert roncs és nem is megy.
Mondjuk azt hiszem, nem olyan rossz azért az arány, a 190 Nokiából kb 5 típus van, ami nem indul el. (nem mind telefon, benne van a D211 Card Phone és az N770 tablet is.
(#19921) stufen2: tudom, de most egy klón telefonra nem költök. Akkor majd inkább veszek egy eredetit. ha nyerek a lottón.
-
KSparrow
őstag
válasz
draco31 #19026 üzenetére
Na egy olyat (k790) elfogadnék. Volt nálam is K810i, de nagyon nem jött be. Oké, telefon, de valahogy a enüjét nem bírtam megszkni, nem használatra volt itt, meg asszem a joy vacakolt, csak megkért ismerősöm, mikor felszámolta a boltot, hogy adjam el.
ez a K790 azért tetszik, mert nem olyan, mint a többi, hanem amerikai. A 6680-nak is van Nokiánál kamera nélkülije, a 6681 (6682) tervben van az is, tudnék egyet, de már megint N770-et vettem az árán. És még a 6270-est is fel kéne újítsam... -
KSparrow
őstag
válasz
draco31 #19017 üzenetére
Macskaa!!
Nekem DSLR-rel nem sikerül mindig elkapni a villámot. Mobillal ügyes. Bár a képminőség...Elég sok a Hot Pixel
Én amúgy itthon azt néztem, hogy N82 és N95 hasonló.De szerintem a 95 szebb képet csinál. este ugyan jobb a xenonnal a 82, de nappali fényben a 95 jobb. A Demó Ngage-ről a képeket mind a 95-tel csináltam, az Ngage-összesítést a 82-vel. Szerintem a 95 lehet, jobb képet adott. De ezért akarom majd tesztelni.
Persze, ez relatív, mi lesz "jobb" kép, mint a másik. A 3 megapixeles kameratesztnél is: N73 jobban elmossa a széleket, N93 viszont túl részletes, képzajos, emiatt esik szét a kép. -
.bruszli.
senior tag
válasz
draco31 #18771 üzenetére
Közben megtaláltam ezt a "lézeres bigyót" is...nagyon komoly.
Kilézerezi hogy : I ♥ you . Totál nem gáz...
(#18962) novinyul . Abban nem volt magyar nyelv,amivel én találkoztam.
-
quailstorm
félisten
válasz
draco31 #18875 üzenetére
Elvagy...
Ez most trollkodás volt? Vagy komolyan gondoltad? Fogalomzavar. Appswitching isn't multitasking. A háttérben a folyamat fut. FUT! nem fagy, FUT! N900-at láttál már?
Opera mini: W200-ra marha jó meg gyors is. De okostelefonon nézni egy szerver lerenderelt képét.. háát nem izgat fel. Opera mobile, na az élő böngésző. 2-3 tabot bír is. Persze mobilnettel használnám a minit, de az min nem megy el? Sam D900i-n mondjuk... 840KByte ram azért annak is kevés.
A droid bezárja az appokat, pont. Még az S3 is. Rühellek várni hogy újranyissa pl a fájlkezelőt. Visszaváltok alkalmazáskezelőből, vagy play-ből, aztán ki kell várni míg indul, SU jogot kap, megnyit. Ez akár 5-6 másodperc. Nokiámon 2 gombnyomás és OTT VAN.
Galaxy S3-mon meg bezárja az operát ha huzamosabb ideig SMS-ezel. Aztán töltheti le és be az oldalt újra. Mindegy, nem magyarázok tovább. Korábbi írásom példákkal: [link] Azért nézd meg hol vannak a videóban szereplő eszközök a note-hoz képest. Elárulom, jó esetben a tizede, i eszközök meg negyede.
(#18874) .bruszli.: képzeld el hogy használtam note-ot. Szar. De inkább: [link]
Egyéb kérdés? WinMO teló ezt simán megoldaná. Linux, Symbian pláne.
"Sikerült belőnöd a csúcskategóriát" valamikor az LGGT540 is volt 40ezerHUFEgyébként elvagyok azzal is, moddolva kibírható. De ez nem változtat a dolgokon. Erősebb mint a korábbi telefonok, de eredeti célját mégis szarabbul látja el. Cserébe betölti a mobilarena.hu-t 4 másodperc alatt opera mobile-lal, és vajpuhán görget. Hogy is van ez? (ha droid, Qualcomm MSM7227 alá önszántamból nem megyek, az a használhatóság alja).
-
ferret77
aktív tag
válasz
draco31 #18875 üzenetére
Opera minit csak akkor használok, ha mobilnettel vagyok. Az Opera mobile-t jobban szeretem, mert simább a működése, gördülékenyebb.
A böngésző csak egy példa volt. Emlékszem, régen pl N82-nél azt próbálgattam, hogy mennyi alkalmazást futtathattam háttérben. Bő 30 darab volt. Pontosan már nem emlékszem. Persze nyílván azoknak az alkalmazásoknak nem volt akkora memória igénye mint egy androidos alkalmazásnak, de akkor a droid írja ki 3 alkalmazás után hogy ácsi, de ne zárja már be. -
KSparrow
őstag
válasz
draco31 #18843 üzenetére
nem valószínű. maga az adatkábel nem tölt (kivéve ugye MicroUSB, és az se mindnél) . megoldható a POP-portos töltés, de ilyen csak dokkolókban van (DCV-14,) vagy a Communicatorok (9300, 9500) esetében.
Mivel ebbe nem megy bele az N73 : nem fog menni.Megnéztem neked, (van egy DV-15 állványom, eredetileg a 6270-é) abba bele megy az N73 is, bár nem áll meg stabilan.
veszi POP-porton a töltést. De adatkábelből sajnos nem fogja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- TV antenna és jelerősítés
- Spórolós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nintendo Switch 2
- Microsoft Excel topic
- Elektromos autók - motorok
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged