- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehella
senior tag
válasz
FoxiestFox #34855 üzenetére
Akkor már inkább lyukkártya
-
arkades
senior tag
válasz
FoxiestFox #34857 üzenetére
-
arkades
senior tag
válasz
FoxiestFox #34855 üzenetére
Gonosz
-
Gaborpecs
csendes tag
válasz
FoxiestFox #34724 üzenetére
csak a gyűjteménybe vettem
-
Gaborpecs
csendes tag
válasz
FoxiestFox #34722 üzenetére
40€
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #34642 üzenetére
BPesten Petőfi csarnokba sokat jártak, de ott több hely is van, meg asszem szűnt is már meg.
Hacsak nincs haverod akit kiküldesz előlük elhalászni cuccot, akkor sok értelme nincs. Inkább beszéld meg a fórumon itt az urakkal, hogy mi kell, mit nézzenek neked. Gondolom ezért nem fogsz felmenni Pestre. -
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #34640 üzenetére
nem Szegeden
-
zorzy4
addikt
válasz
FoxiestFox #34585 üzenetére
Igen.
-
MurdR
veterán
válasz
FoxiestFox #34585 üzenetére
Igen, igen.
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #34497 üzenetére
arra, igen
-
arkades
senior tag
válasz
FoxiestFox #34482 üzenetére
Igazad van, kár volt ilyesmibe belemenni
-
MurdR
veterán
válasz
FoxiestFox #34482 üzenetére
az ő korában kb ilyen baltával faragott szociális skillekkel rendelkeztem
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #34467 üzenetére
Igenám, de N97-ről konkrétan mennyi hackeres cikk jött ki? Vagy színes hír mobilportálokra?
Nem is eladásban gondoltam a sikert, hanem megbecsülésben.
Asszem nem véletlen nézték meg unokatesóm nagyon szar minőségű videóját se 50 ezren az N900-ról, amin ubuntu fut. Ha használni nem is akarják a népek, de nemzetközi elismerést kapott a termék.N9 nekem nem jött be. Ugyan remek a UI, de ramzabáló lett a rendszer, nem desktop linux felépítést kapott, így az egzotizmus meg az agyfasz kizárva, napi használatra meg ugyanúgy kínlódás. Ha komolyan gondolták volna, akkor BB OS 10/Jolla mintára akár jó is lehetett volna.
-
TommyX_
őstag
válasz
FoxiestFox #34458 üzenetére
Szerintem meg simán használható az érintős Symbian rendszer (jó persze nem egy Maemo.), ha nem lenne az, akkor most nem 808 PV-t használnék.
-
KSparrow
őstag
válasz
Én most akarok elhozni (remélem még megvan, majd holnap kiderül) egy N97-et (holott már van egy).
Ezt zenére akarom direkt, minimálisat használni, kipróbálni, de nem napi szinten, A z30-ast már nem adom. Elővettem a sajátom a gyűjteményből (ezt nem használtam, mert T-s, de ha már napi szinten ilyen kellene, oldalra nyíló qwerty-vel, akkor E7), nyomogattam, jó, persze, nem egy nagy élmény, de poénnak jó. -
quailstorm
félisten
válasz
Symbian+touch az vagy Belle vagy szar. Tudom hogy Anna és ^3 alapja is ugyanaz, de hogy egy az egyben még mindig azt a UI-t erőltették, na azt neeem kösz.
Én is olyantól vettem ám a telót 5k-val olcsóbban mint a bolti ár, aki rohadtul nem értett hozzá. Asszem Defy-ra cserélte le. Már nála volt az új mikor mentem érte Kispestre.
-
orion1025
őstag
válasz
FoxiestFox #34451 üzenetére
Az N900 egy bugtenger, pontosan olyen, mint az N97, ha nem rosszabb. Szó szerint megutáltam a telefont, pedig nagy kedvencem volt megjelenése óta, de soha többet nem kellene.
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #34451 üzenetére
oszt mivel backupolsz?
backupmenu?
nekem az most elszállt, nem tölt be...szóval először kénytelen leszek manuálisan menteni mindent, főleg WebOS mentést
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #34449 üzenetére
nem lehet mindent egyszerre
Asphalt 8 klán is elvisz sok időt egyszerre Winen és Androidon -
válasz
FoxiestFox #34405 üzenetére
Azért a 6650-nek is elég furcsák az arányai, szóval hagyományos kialakításnak sem mondanám, maximum arra hasonlónak.
-
zorzy4
addikt
válasz
FoxiestFox #34398 üzenetére
-
válasz
FoxiestFox #34398 üzenetére
Szerintem meg az N93i egy nagyon szép kameratelefon, a 6650 meg egy különleges elfajzás.
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox #34336 üzenetére
a játékokat gondolom sd-re kell másolni
-
válasz
FoxiestFox #34332 üzenetére
Én viszont a QD-n nem tudok egyszerűen kényelmes fogást találni, mivel kisebb/tömzsibb, mint a sima.
Egyedül a simánál az zavar, hogy oldalt van a töltő csatlakozó, így játszás közben kb. ellehetetleníti a használatot a töltés, mivel pont ott fityeg a kábel, ahova az ujjaimat pakolnám.
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox #34329 üzenetére
van de mire kell?
-
válasz
FoxiestFox #34329 üzenetére
szerintem a sima fogása 1000x jobb.
-
válasz
FoxiestFox #34281 üzenetére
-
válasz
FoxiestFox #34279 üzenetére
nincs neki.
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox #34247 üzenetére
Meg az 50-60 plusszos más generáció.
-
arkades
senior tag
válasz
FoxiestFox #34247 üzenetére
Igen, én is inkább ezt az alap Nokia dolgot látom. Túl sok gazdag embert nem ismerek, kettő közeli barátom van akiknek nagyon összejött minden, de ők is ilyen 10000-es Nokiát használnak. Persze nyilván mindenkinek mások az igényei.
-
válasz
FoxiestFox #34235 üzenetére
Nekem azt egy másik telóm csinálta, denagyonutáltam is érte.
Azóta is mindig próbaképp kiveszem a fülestem, hogy leellenőrizzem, hogy nem-e szól a hangszóró is, pedig tudom, hogy a jacknél ez szinte lehetetlen.
-
arkades
senior tag
válasz
FoxiestFox #34230 üzenetére
Hát, egy kicsit soknak tűnik. Lehet, hogy innen valaki árulja.
-
arkades
senior tag
válasz
FoxiestFox #34228 üzenetére
Jófogáson is van egy. 30000-ért adják.
-
válasz
FoxiestFox #34206 üzenetére
-
novinyul
veterán
válasz
FoxiestFox #34181 üzenetére
Az a nagy helyzet hogy se eu-s se as piacon nem láttam fekete színben.Bár lehet hogy kis szèriában kiadták,de akkor már javában az N95 volt a sztár,minden róla szólt! Az N93i meg csendben el lett felejtve,de az is igaz hogy sokkal többett várt mindenki a telefontól.Sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött remènyeket,szebb lett,relatív kissebb is.De a legfontosabb rèsze a kamera az elèg gyenge lett.Mindegy ez már törtènelem ès èn megmentettem egyett magamnak :-)
-
válasz
FoxiestFox #34144 üzenetére
Csengetnék én érte, csak nem szól a csengőm.
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox #34108 üzenetére
Igen, de, a q10 csak a gyári töltőjével tölt, nokiával, samuval pl nem és az alapcsomagban nincs töltő...
-
TommyX_
őstag
válasz
FoxiestFox #34110 üzenetére
Azért kipróbálnám a Shure SE215-tel is.
-
TommyX_
őstag
válasz
FoxiestFox #34102 üzenetére
8Gb-s N91-t beszerzek majd én is egyszer. Annak idején a sima N91-t is elbírtam volna viselni, de most az A2DP miatt a 8Gb-s kell.
-
ferret77
aktív tag
válasz
FoxiestFox #34104 üzenetére
Az N91 ráadásul dobozos volt. Volt még vele együtt egy fóliás, dobozos N93i, az 35000ft volt. Elvitték mindkettőt.
-
ferret77
aktív tag
válasz
FoxiestFox #34102 üzenetére
Volt most egy 8 gigás N91 itt hardveraprón 25-ért és jófogáson egy dobozos N-Gage 6000-ért.
-
KSparrow
őstag
válasz
FoxiestFox #34053 üzenetére
Ha van és eladod, akkor megveszem ennyiért, jó? Ha fekete, akkor 12-t is adok érte
Stufen Kolléga nem értékeli a Protokat. (persze ami van neki, azt nem akarja eladni, hogy a fene vinné el.) Van, aki túlértékeli. Ennyire egyszerű. A reális az, hogy ritkább, tehát gyűjteménybe érdekesebb, értékesebb, mint egy hagyományos darab. Telefonnak meg telefon - vagy annyi sem: tehát kommersz telefonként az értéke kevesebb.
Ez olyan, mintha egy makulátlan Ladát hasonlítunk egy Peugeot 206-hoz. A P. jobb, eladhatóbb, hiszen ki akar ma Ladát. De a Lada meg veterán, életérzés, és új állapot: akkor van, aki azt nézi, hogy peugeot VS lada, és van, akinek egy veterán kontra egy tucatkocsi. -
KSparrow
őstag
válasz
FoxiestFox #34041 üzenetére
Nekem tetszik, használtam egy egyperces hívásra egyszer.
Viszont: nem tud valaki gyári, új elő-hátlapot Nokia 6100-ra?
Bliszteres vagy nem, az mindegy, csak új kellene, fóliásan. Szín mindegy, csak gyári és új kell. Telefonra megy, ezért nem feltétel a bontatlanság.
Valahogy így, csak reálisabb árban: [link] -
KSparrow
őstag
válasz
FoxiestFox #34033 üzenetére
Az N76 összecsukva pont akkora, mint az N90 alja.
Zeneileg szerintem jó, szokásos Symbian, mint mondjuk N82. tervezési hülyeség, de olyan vékony, hogy a bekapcsoló gomb mellett van a jack kimenet: ha be van dugva a füles, nem lehet teljesen kinyitni, illetve kinyitva nem lehet elérni a bekapcsoló gombot.
Amúgy szuper, használtam ilyet, az elődje egy piros, az is megvan még, csak az nem ilyen szép. -
KSparrow
őstag
válasz
FoxiestFox #34030 üzenetére
Na igen, csak épp direkt BB-ről tettem fel. nem gépel.
Amúgy tapasztalat szerint a Windows képnézegető is beállítja jól.
A feladványt Sz.Balazs már megfejtette, alatta pedig akis penge az egy nullperces, SWAP N76 - együtt jött a korábban ár mutatott 3610 folddal. -
golya32
senior tag
válasz
FoxiestFox #34022 üzenetére
Nokiát is csak a dual sim miatt vettem meg, előtte samsung dual simes volt, hát inkább nem mondok semmit róla..
-
golya32
senior tag
válasz
FoxiestFox #34020 üzenetére
Nekem nokia 730 van a dual simes, androidról váltottam, ez most jó, ha a bb-nek lesz dual sim akkor azt is kipróbálom, androidból már elég volt, meguntam az állandó problémákat.
-
válasz
FoxiestFox #34015 üzenetére
Az tényleg frankó cucc.
Egy nekem is kéne. -
válasz
FoxiestFox #34013 üzenetére
én ha megtudnám venni, akkor olyan 8-10k-t adnék érte.
-
KSparrow
őstag
válasz
FoxiestFox #34008 üzenetére
azaz. Láttam, fogtam kézbe, szuper cucc.
Nekem mondjuk a 920 után nagyon mozgatja a fantáziám egy lumia 930..
a mindegy, két év múlva Passport+ 930 lesz párban(most a Z10 + Lumia920 / Nokia 808)
-
imi290
aktív tag
válasz
FoxiestFox #34004 üzenetére
Amúgy az a BB Passport miért olyan drága ? Újan az egyik webshopban 569 euró,
Amúgy szerintem az összes mai telefon lelketlen,nincs bennük semmi szerethető.Van,és használod,megunod eladod.
Az N8 is amit még a mai napig használok,megállja a helyét nálam.Már több mint 4 éve.Igaz újan vettem,és elég drága volt,de megérte.Lecserélni egy WP-re meg nem fogom,max az N95-öt fogom,ami a másod telefon,abban van a Tesco sim kártya -
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox #34001 üzenetére
Hát ja.
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox #33997 üzenetére
Jó lepkézni csak a trópusi lepkepetét beszerezni kis hazánkban nehézkes, és több mint 1 évig tart a nevelése.
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox #33992 üzenetére
Figy kb. mindenki számára értéktelenek, én anno sok nokiára vágytam, de nem volt olyan a zsebünk, hogy megtehessük, hogy pl a 7210 nagyon tetszett és azért 100 ezret adjunk. Kb 8adikas voltam akkor. Nekem adnak egyfajta nosztalgiát, életérzést. A működőek nagyon ritkán vonzanak, a 7700-t tán meg se néztem, de a dummyjának nagyon örültem amikor a Marci odaadta. Előzőhobbim meg ez volt.
De források híján felhagytam vele. Meg kicsit nehezebb is a téma. -
KSparrow
őstag
válasz
FoxiestFox #33992 üzenetére
Stufen2 azért, mert olyan, mint az eredeti, de nem romlik el.
Nekem csak egy dobozal van7110 pl teljesen eredeti házzal van. meg van 1-2, mert tetszik. Pl N90, E61, 7280.. Vagy mert nincs meg eredetiben, de legalább Dumyban igen: Ilyen az N81. Meg ilyen volt az N79, N85, 9500, 3660. Ezekből megmaradt a Dummy, mitán van eredeti. (amúgy ja, kéne szelektálni)
-
KSparrow
őstag
válasz
FoxiestFox #33990 üzenetére
Barna meg bordó volt. A barna null perces itthon, a Piros dummy. Majd amikor fotózni fogok, hogyha van időm.
-
T0rnad0
addikt
válasz
FoxiestFox #33987 üzenetére
Én csak az E90-re, gyönyörű
-
válasz
FoxiestFox #33987 üzenetére
Én is
-
KSparrow
őstag
válasz
FoxiestFox #33985 üzenetére
Én asszem 8000-ért adtam el az enyém egy dokkolóval meg töltővel.
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox #33952 üzenetére
-
KSparrow
őstag
válasz
FoxiestFox #33879 üzenetére
Ez tök jó lenne nekem, kitenni alkatrésznek
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
FoxiestFox #33865 üzenetére
Nekem ő jutott.
Igen, ez a microdrive egy kapitális szopóág...q
-
draco31
veterán
válasz
FoxiestFox #33841 üzenetére
Teljesen máshogyan néz ki. Google
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox #33839 üzenetére
3300b, nálunk a 3300a volt kapható
-
Salmi
tag
válasz
FoxiestFox #33835 üzenetére
LOL, de! Csoda, hogy még emlékszik valaki rá
. Talán 2004 végén indítottam.
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox #33756 üzenetére
N0 proto B-t láttam pár hónapja egy 10esért, hátlap nélkül. N950et meg 1-2 havonta lehet találni 120-130 körüli áron.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
-
TommyX_
őstag
válasz
FoxiestFox #33758 üzenetére
Erre gondolsz?
Amúgy Nekem is volt N95, igaz csak a sima, de az igaz, hogy az első szériák csúszkája nem volt jó, de amit a szervizben kapott, azért jobb volt. -
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #33758 üzenetére
Mondjuk N93-mason ki is nézett volna valahogy a girózás.
Amúgy a Q3 inkább dísz, kevés FPS, multiban végképp elvérzik. Ellenben a Quake 2 gyönyörűen tarja a 60-at, multiban is.
Az irányítás meg bekonfigolható. NOVA se jobb szvsz. Aki mobilon akar játszani, annak számolni kell az ilyennel. -
quailstorm
félisten
válasz
Hát ja, már az én N95 8GB-om is rohad lefelé. Pedig újkorában kellemes volt.
Csúszkából én a legfaszábbat kaptam, finn cucc, de már kapott pár maflást, nagyon nem olyan mint újkorában.Designja meg nekem marhára bejön, bár szerintem a 8GB szebb mint a sima.
-
válasz
FoxiestFox #33445 üzenetére
Megint egy olyan, aki elnézte a nullák számát.
-
Dr Dee
tag
válasz
FoxiestFox #33275 üzenetére
Fiatalság,bolondság!
Mikor én középsulis voltam,mi is játszottunk telefonokkal. Csak mi pénzt kerestünk velük,nem is keveset! Akkor napi 5-6000ft-ot😁 Miattunk nem adta vissza a le nem beszélt pénzt...
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #33275 üzenetére
minálunk akkora a technikai túlképzettség, hogy a mai napig papír alapon megy az üzengetés
de iPhone 5S az van, mert az köll -
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #33273 üzenetére
Iskola, úton a semmi közepén, havernál. Vagy szerelés közben valami szűkös helyen, garázs.
Másik baj, hogy hogyan viszem a tabletet. Ami 10 centinél nagyobb, azt én eltöröm. -
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #33271 üzenetére
nem fér a zsebembe
nem otthon szarakodok telefonnal, ne aggódj
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #33269 üzenetére
nekem meg pont az összetett desktop oldalak kellenek
szinte semminek se használom a mobil verzióját -
susu88
tag
válasz
FoxiestFox #33196 üzenetére
Gyakorlatilag vadonatúj állapotú, még "szőrös", nem is akartam volna becserélni
A kérdés csak annyi, hogy létezik-e, hogy a telenor ennyire benézte és mégis működni fog továbbra is? -
KSparrow
őstag
válasz
FoxiestFox #33196 üzenetére
-
ferret77
aktív tag
válasz
FoxiestFox #33159 üzenetére
Igen, sokan el vannak szállva, árulják is egy ideje, de ki lehet fogni.
Most nézem, van 40000-ért is sima
-
ferret77
aktív tag
válasz
FoxiestFox #33157 üzenetére
Sima N-Gaget full dobozosan vettem 7000-ért, QD-t magában nagyjából 2500-ért vettem.
Magában, ha jó állapotúak, a sima 4000 körül, a QD max 6000 szerintem. -
bunkomen
aktív tag
válasz
FoxiestFox #33120 üzenetére
Konzolon van a hangsúly és az élményen
Arról nem is beszélve, hogy már régóta terveztem egy ps one beszerzését. Sajna ezzel elindult a lavina és indul a playstation gyűjtemény a telefonok mellé
-
KSparrow
őstag
válasz
FoxiestFox #33055 üzenetére
Igen, n93i az.
A Symbiannak szinte alap, a menü /ok villog mint a hülye. Amoleden is, pl n8, 808. De e52 és e66 is tudja. -
orion1025
őstag
válasz
FoxiestFox #33036 üzenetére
Ahány telefont már megőriztem....
-
orion1025
őstag
válasz
FoxiestFox #33031 üzenetére
Így van, lehet is rá licitálni, alkudozni
-
zorzy4
addikt
válasz
FoxiestFox #32948 üzenetére
Elméletileg megszüntetik a 900as tartományt, vagy átteszik mobillnetre. Így az egysávos telefonok nem lesznek használhatóak. Ha van egy eldobható 5110ed, és beleteszel a egy telenor kártyát, jó eséllyel jön egy sms, hogy becserélik valami újabb telefonra.
-
válasz
FoxiestFox #32919 üzenetére
szerintem egyáltalán nem hülyeség.
Sokkal bővebb kínálatot tesz lehetővé, mint a hagyományos smiley készlet.😜 -
válasz
FoxiestFox #32913 üzenetére
Nálam gond nélkül megjelennek.
(Win10 & Fx 35)
Néhány fontos infó ezzel kapcsolatban:
1. Ezeknek a tisztességes neve az 'emoji', amiket Dee használ.
2. Win 7 (és régebbi Win) alatt nincs natív emoji támogatás; azaz olyan böngésző kell, ami saját maga képes kirajzolni az emojikat. a Chrome pl. erre kompletten alkalmatlan. Ugyanakkor a Firefox és az IE 11 rendesen megjeleníti elvileg őket Win7-en is.
3. a Win8-óta (azaz 8, 8.1 és 10) már van rendes emoji támogatás, így elvileg ezek alatt minden böngészőnek illene megjeleníteni őket.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
FoxiestFox #32913 üzenetére
Ezt már én is meg akartam jegyezni. De telefonról látni őket.
-
KSparrow
őstag
válasz
FoxiestFox #32868 üzenetére
Nekem ezüst van, nekem tetszik. Lett volna fekete, de nen ment a kamera, akkor lett két évre n82.
-
KSparrow
őstag
válasz
FoxiestFox #32859 üzenetére
Egy második N93-ast most újítottam fel, minden komplett gyári alkatrész. egyetlen 'hibája', hogy nem lehetett hozzá ezüst külső plexit kapni sehol, így az fekete. De fóliás, komplett gyári. Azért második, mert az elsőm az 20 órás (nem kellett felújítani) az marad a gyűjteményben. Ezzel még nem tudom, mi lesz.
-
zorzy4
addikt
válasz
FoxiestFox #32853 üzenetére
Pana x300 és nagyon ritka. Meg amúgy az én képem, hol találtad? Ja és mindkettő az enyém
-
MurdR
veterán
válasz
FoxiestFox #32856 üzenetére
Pana X300.
-
MurdR
veterán
válasz
FoxiestFox #32853 üzenetére
Oldalán van a kamera
-
T0rnad0
addikt
válasz
FoxiestFox #32832 üzenetére
Jó gépek voltak, kivéve a processzort
-
MurdR
veterán
válasz
FoxiestFox #32832 üzenetére
Én nem voltam oda érte. Sokkal jobbak voltak a HTC kombó telói.
-
novinyul
veterán
válasz
FoxiestFox #32812 üzenetére
Nagy becsben van nekem is otthon az N91
Mai napig az egyik legjobb zenelejátszós mobil.
-
novinyul
veterán
válasz
FoxiestFox #32810 üzenetére
Meg sem közelíti,sajnos nem egy jól sikerült darab
.Pedig anno mennyire vártam,azt 1 hét után odaadtam a húgomnak
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest