- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
gandol #38443 üzenetére
Én a régi akksikról lebontom a vezérlőt, majd amekkora belefér, a lehető legnagyobbat leütöm. Li-po 3,7v meg a méretek. 503550 pl 5mm vastag 35 széles 50mm magas-t jelent azt hiszem. Van amikor így olcsóbb. Persze nem biztos hogy minden készülék szereti ezt. A 3510es meg a 6510es nem rinyált még. s3 miniről hallgatok zenét, egy 8000mah-s akksival. 11napig nem kell tölteni.
-
-
-
MurdR
veterán
válasz
gandol #23409 üzenetére
Ha gondolod akkor személyesen is elbeszélgethetünk egy kávé mellett pl holnap a Nyugatiban, mert elég érdekes kép alakult ki benned az én személyemre vonatkozóan. Sosem voltam apuci kedvence, és ezt szerintem ne is feszegesd itt, mert nem egy 12 éves kis hülyegyerek vagyok.
-
zorzy4
addikt
válasz
gandol #23409 üzenetére
Független "szakértőként" hadd szóljak bele. A moto t290 tényleg 500-2000ft-os telefon, de a mai világban e b&o sem lehet 5000nél többért eladni. Mondom úgy hogy talán nekem van a legtöbb ritka és különleges telefonom, és volt b&o, és van t290 csak úgy mert az mint nem ritkaság, nem is számít a gyűjteményembe.
Más, lassan én is kénytelen vagyok csoport képet csinálni, mert az oldalamon senki nem nézi meg. -
MurdR
veterán
válasz
gandol #23407 üzenetére
Egy, az az egy darab 10k-t érő timeportot ajánlottam, de rohadt vicces
Akkor cseréld el egy iPhone7re, azt csinálsz amit akarsz
Nem szeretem a szar poénokat.Balázs:
Komoly kis cucc volt, de a maga idejében.
Mondjuk ha szereted az ilyen kütyüket, akkor szerintem az első komolyabb-minőségibb darab az az Ericsson MC218 volt. Na az előtt le a kalappal -
MurdR
veterán
válasz
gandol #23390 üzenetére
A karcmentes T290i-t? Nem a 10 db p7389 egyikét akartam érte adni elhiheted. Minolta 6000ért adta el nemrég.
Keress már eladó T290i-t jóember.
El vagy egy kicsit szállva a B&O-val. 20000ért nézz már fel vaterára hogy milyen Bang&Olufsent árulnak.
Tartsd meg akkor, nem könyörögtem hogy add oda 1000forintért. De akkor utána ne vergődj már itt, hogy én át akartalak b.szni. -
kadam4
tag
válasz
gandol #10301 üzenetére
Igaz, hogy sok olyan hely van, ahol egyáltalán nincsen térerő, de azt lehet jelenteni a szolgáltatónak. Az is igaz, hogy ezt a szolgáltató nem nagyon reklámozza, hogy hol lehet bejelenteni. De bejelentés után kimennek mérőautóval és méréseket végeznek.
Legalább is T-mobiléknál biztosan így van, a többit nem tudom.Sajnos azonban nem biztos, hogy fognak antennát telepíteni, mert vagy nem lehet (környezeti adottságok miatt) vagy a szolgáltatónak az adott területre nagyon nem éri meg.
Mindegyik mérőautóban három mérőállomás van, mert a szolgáltató a saját hálózatán kívül a konkurencia hálózatát is beméri, így tudják egymásról is pontosan, kinek milyen lefedettsége van.
Ja, és országhatárok környékén tényleg könnyen roamingol a készülék, ha automatán van hagyva.
Főleg a szlovák határ közelében, mert a szlovák bázisállomások nagyobb jelet sugároznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Path of Exile (ARPG)
- Magisk
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest