- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gandol
csendes tag
Sziasztok!
Retro telefonok akkumulátor beszerzésére tudnátok ajánlani valami megoldást?
Néhány mobilt használnék néha. Imádom a csodálkozó tekinteteket, mikor egyszerűen nem tudják elképzelni mibe beszélek?!
Lehetséges esetleg felújíttatni őket?
Csak néhány modellbe kellene: B&O Beocom 9600 (Ericsson GH388), Ericsson R320, Siemens SL45...
Üdv. -
gandol
csendes tag
Siemens S25 van valakinek eladó? Mint mindig, szép és üzemképes érdekel!
-
gandol
csendes tag
Ericsson telefonokat vennék, elsősorban 337, 388, 688 és T100 érdekelne, lehetőleg szép és üzemképes állapotban!
Ha van ilyened eladó akkor kérlek írj privátot és megbeszéljük a dolgokat! -
gandol
csendes tag
-
gandol
csendes tag
válasz
korcsillio #28372 üzenetére
Szia!
Érdekelne a LiveView!
Mennyi az ára és/vagy mi érdekel cserébe? -
gandol
csendes tag
válasz
sz.balazs.95 #28009 üzenetére
Szerintem ez volt a legszebb órája a SE-nak, a későbbiek sem voltak csúnyák csak mások.
Mostanában divat világszenzációként emlegetni a hírekben ha valaki BT-os órát készít, pedig ez a modell 2006-os! Hívni nem, de sms-t olvasni, hívást fogadni headsetre, hívást elutasítani és egyáltalán, hívást diszkréten rezgéssel jelezni ez is tud! :-) Ráadásul kiírja a hívó számát, tehát tudod ki keres aztán eldöntöd mi legyen! 30M vízálló, akkumulátoros, a telefon töltőjével tölthető adapterrel...
Hasznos dolog az biztos! ;-) -
gandol
csendes tag
válasz
korcsillio #28003 üzenetére
-
gandol
csendes tag
-
gandol
csendes tag
Ericsson R320 van valakinek eladó szép, használható állapotban? Esetleg csereberélhetnénk... ;-)
-
gandol
csendes tag
válasz
KSparrow #24733 üzenetére
GF198
Valahol olvastam, hogy ezt az Ericsson előszeretettel adta ki kis cégeknek forgalmazásra, akik az adott országban kizárólagosságot is kaptak. Minden országban más volt a szitázott szöveg rajtuk, ezért van sok variáns... Volt ilyenem valamikor akkor néztem utána, de sajnos elcseréltem valami értéktelen kacatra, ezért válok meg nehezen a dolgaimtól. ;-) -
gandol
csendes tag
Sziasztok!
Nokia 6800 vagy 6810 mennyit érhet nullpercesen, újonnan?
Van itt nálunk egy telefonboltban vagy tíz darab és annyira megtetszett, hogy lehet beszerzek egyet ha megéri...
-
gandol
csendes tag
Találtam pl ilyet: Ericsson R320 Ismert itt a kolléga vagy érdemes ilyet megvenni?
-
gandol
csendes tag
Szép állapotú Ericsson R320 van esetleg valakinek eladó?
-
gandol
csendes tag
Na ez egy jó gondolat, az ilyen kultúrált megoldásokat szeretem én is!
Nem tudom mikor, de jó lenne összeülni egy kicsit. Hol vagy elérhető? A nyugatinál dolgozol?
"Aki egy telefont akar magának venni, az megvesz egy 6310i-t is 15000ért, aki meg gyűjti, és szereti a teledonjait, az meg 7000et is sajnálhat érte."
Ilyen megfontolásból nem akarok mindenáron megválni tőle. Mikor ezt vettem a tv-m és a cd lejátszóm is B&O volt, megvannak a mai napig és működnek hibátlanul, bár eljárt felettük az idő. Nagyon kevés ember érzi a B&O feelinget, de ha igen akkor mindent megér. Pont azért mert nem tömegcikk, nem jön veled szemben az utcán és nagyon-nagyon ritkán hallasz olyat, hogy: jééé nekem is ilyen van! Tudom ez egy Ericsson, de nem az van rá írva, és ha a B&O a nevét adja valamihez az jelent valamit!
Én nagyon tisztelem ezt a dán cégecskét.
-
gandol
csendes tag
10ezer? 2ezret kérnek érte a telefonos boltokban, mert szégyellnék kevesebbért kitenni!
Nekem nem Iphone-ra kell a pénz elhiheted, én nem apuci zsebpénzéből guberálok. Ha találok egy igazi gyűjtőt akinek olyan is a hozzáállása akkor ingyen fogom nekiadni mert tudom, hogy nem itt fog kéjelegni, hogy "váááá de óccsón szereztem". -
gandol
csendes tag
Szerintem rajtad kívül mindenki értette a poént!
Nem leszólni akartalak, de gondolj bele légyszi és olvasd vissza amit írtam üzenetben mikor érdeklődtél. Írtam, hogy korrekt ajánlatra megválnék tőle. Te konkrétan egy, azaz 1db timeport-ot ajánlottál érte, amire akkor is és most is viccesen válaszoltam!
De igazad van, dobjuk a témát.
Egyébként minden eladó, mindennek van ára, de nem mindenáron... Lehet felteszem az egészet valami aukciós oldalra és fillérekért fog elkelni! -
gandol
csendes tag
Stresszes vagy? Hol olvastál ilyet? Semmi rosszat nem írtam szerintem, ez egy poén volt, de látom érzékeny a lelked.
A Timeport-ot egy értéktelen kacatnak tartom a sok 6210-el egyetemben, nem egy B&O kategória. Ja, és Te kerestél meg, hogy kell neked. Tudod attól értékes valami, hogy RITKA! :-) -
gandol
csendes tag
Sziasztok!
Rögtönöztem én is egy itthoni "gyűjteményt", bár konkrétan sosem kerestem ezeket a régi típusokat. Javarészt én használtam őket aztán megmaradtak, sajnáltam megválni tőlük. Néhányat nem volt erőm előkotorni de biztosan bújkálnak még a szekrények mélyén, személyhívók meg 450-esek, samsung d500-600, Motorola 5200, Ericsson198-nak is lennie kell valahol.
Amelyiket a párom használta azok még fóliásak, szinte újak! :-) -
gandol
csendes tag
Halihó!
Van egy pár régi telcsim ha esetleg valakit érdekel.
Nokia N650
Nokia 150
Siemens SL45 gyári dobozában
Siemens C25 szinte új
B&O Beocom 9600 + autós kihangosító
Motorola személyhívó
Euróhívó gyári dobozában
Nokia TFE2 GSM adapter + bbw-1 battery + Audioline készülékHa valamelyik érdekel akkor privátban részletesen leírom az állapotát meg küldök képeket is.
Csere érdekel, de 6210, 3210 meg ilyenek kizárva!Üdv.
-
gandol
csendes tag
Sziasztok!
Érdekel valakit egy Bang & Olufsen Beocom 9600-as telefon?
Csere is érdekelhet valami használható telcsi személyében. Sokáig meg sem fordult a fejemben az eladása, de most azt hiszem egy gyűjtőnél jobb sorsa lenne.
Egyáltalán mennyi érte egy korrekt ár?
Képek a 7543. és a 7549. hsz-ben! -
-
-
gandol
csendes tag
Én nem vagyok gyűjtő, ezt a telefont régen használtam csak valahogy megmaradt. Pár év után lecseréltem egy Siemens SL45-re, akkoriban ez óriási ugrás volt, maga az űrtechnika, hiszen bővíthető a memóriája, mp3 lejátszó, egyebek. Még a Siemens is megvan, bár annak is az akksija halott.
Köszönöm a tippeket, utánanézek! -
gandol
csendes tag
Sziasztok!
Beocom 9600-hoz (Bang & Olufsen) keresek akkumulátort.
Tudna valaki tanácsod adni, hogy melyik Ericsson típusé jó bele?
Az enyém tökéletesen működik csak akksija egy órát sem bír. :-(
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest