- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
golya32 #6808 üzenetére
nekem is elküldték az ébresztős telefonra, ezek szerint figyelik, hogy mire használod a készüléket
mondjuk ez még mindig jobb, mint amikor a BMW-s sm-eket küldték a beszélgetős telefonomra, és annak ellenére, hogy nem is vettem részt a nyereményjátékban, folyamatosan tudosítottak róla, hogy mennyire jól szerepelek. Asszem olyan 10 éve lehetek vodás, de komolyan megfordult a fejemben, hogy felhívom őket, és bemondom, hogy még egy ilyen zaklató üzenet, és lehúzom a kártyát a WC-n.
-
bwoay
nagyúr
Nekem van GD52, 92, volt X88, van X70 (kettő is), de egyedül a VS3 az, amit ennyire leírok. Megvettem annak idején újonnan, visszavittem 2 nap múlva, kicserélték, a másik is ugyanolyan szar volt, eladtam. Ez a típus nálam már nem mossa le magáról a szar hangminőség bélyegét, pedig maga a készülék tetszett, nyilván ezért vettem meg.
-
bwoay
nagyúr
válasz
pszili8 #6620 üzenetére
nem haragszom, de azért azt talán leszögezhetjük, hogy az öreged kálváriája mit sem változtat az én telefonom állapotán. kb 4-5 éve vehettem haszáltan, és most szívesen használnám, persze csak ha senkinek nincs ellenvetése
Ami pedig a v60i-t illeti: persze, ordít róla, hogy komolyabb készülék, de majdhogynem azzal a menüvel, ami a p7389-es timeportokban is volt. Ahhoz képest üditően hat a T720i menüje, pl a telefonkönyv/üzenet kezelés.
PS: amúgy én meg pont a Nokia 6100-ról vagyok rossz véleménnyel, annak a készüléknek kritikán aluli volt a hangminősége (mondjuk nem Panasonic VS3 szint, annál szvsz nincs lejjebb)
-
bwoay
nagyúr
nnah, nagy küzdelem árán (SIM-re másolás, onnan tel.könyvbe, aztán átirkálás) sikerült migrálnom a telefonkönyvem a v60i-re, de mikor a T720i-t akartam hasonló módszerrel lekezelni, akkor kiderült, hogy annak csak 100 férőhelyes a telefonkönyve, muhháháhá! persze a neten szinte mindenütt 500-as kapacitásról regélnek, de mint utólag kiderült, az a T720-ra jellemző, az i változat memóriájából az MMS miatt akkora darabot csíptek le, hogy a kontaklistának csak 100 hely jutott. szuperjó. a retro korlátai.
-
bwoay
nagyúr
válasz
pszili8 #6462 üzenetére
nekem is
ez már évek óta megvan, de egyenként nem vagyok hajlandó átirogatni a kontaklistám, szóval ha nem tudom összehozni a géppel, akkor kiállítási darab marad, és hát ennél a telefonnál azt sajnálnám.
minolta:
nem a 8088 az egy másik készülék, de most már fogalmam sincs, hogy mi a különbség.
Lehet, hogy csak a régió. -
bwoay
nagyúr
én meg egy ilyenre akarok telefonkönyvet varázsolni. Motorola Phone Tools már a T720i-t sem ismeri, úgyhogy azzal jól befürödtem tegnap, pedig Isten látja lelkemet, szívesen használnám bármelyiket (de leginkább mindkettőt). Nincs valakinek ötlete, milyen sw állt szóva ezekkel anno? adatkábelem bezzeg van, kettőt is találtam tegnap, de már ... várjunk, nem a szaros True Sync volt az, ami ezekkel szinkronizált? hűűű, azt nagyon utáltam anno. Na mindegy, akkor mára marad a K3, az meg nemigen retro még
updt:
megtaláltam, True Sync 3.1 kezelné mindkettőt. Most ott fogok elvérezni, hogy amit kiexportálok a többiből, azzal majd nem tud mit kezdeni a TS -
bwoay
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok