- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
új nicknév.. ennek se hívtak még..
helyesnek helyes, csak furcsállom az alkalmazását, mert szerintem nem illik a szövegkörnyezetbe. mmint ha kérdezte volna valaki, hogy kinek kell, akkor ok, de mivel előlapról volt szó, így szerintem (ezt hangsúlyoztam, mmint hogy SZERINTEM) furcsa. de csak hülyeségből szóltam be, természetesen itt senki helyesírásával nincs komolyabb gond. (van ismerősöm, aki amit ír, hangosan fel kell olvassam, hogy megértsem.
/off off/ Minolta írásjelei néha hiányoznak// jó, én meg gépelek mint egy bar.. akarom mondani bolond, és nem csekkolok, küldöm. ha visszaolvasom és megértem, akkor hagyom, ha már érthetetlenné kezd válni, akkor azért szerkesztek..
(mert lusta vagyok mindent átírni)
-
pszili8
aktív tag
Neharagudj hogy ezt mondom,de a T720i sztem egy kalap sz*r.Alig van már belőle működőképes,de újkorában sem bírták sokáig.Fater vett egyet 2004-ben 60k-ért bírta egy hétig,aztán két hét szervíz,ekkor ment kb megint 1-2 hetet,aztán megint ment a szervízbe ezúttal 3 hónapra(!),fater elment érte beletette a kártyáját elindult aztán egyszer csak minden eltűnt se kép se hang.Na itt lett elege kis levelezgetés volt a voda igazgatósággal aztán adtak helyette egy Nokia 6100-ast ami akkor még 90k körül volt,akkor jött be,de nem akartak balhét.
Nem csak fater telefonja volt ilyen.A v60i 100x többet ér.
-
pszili8
aktív tag
Köszi időközben rájöttem hogy a Motorola V8088=V51=V50
Tehát a V51 tényleg csak formailag különbözik a V50-től,de majd kedden meglátom,mi az igazság
Pastika: jó a cikk, a porsche-s siemensek kemények,na ilyet művészet találni,bár nekem egy Porsche-s plexi is megtenné ME45-re,vagy S45-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged