Hirdetés
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Android dual SIM okostelefonok
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
#6638) fullextra Van pénz jó világ Én 13 évesen egy 3410-est vettem akkor 20k-ért
(#6641) KSparrow Látom hasonló helyzetben vagyunk. Az elején nekem is azt mondta Apa,hogy minek gyűjtöm ezt a sok sz@rt.Majd mikor látta,hogy vettem egy QD-t 3k-ért és eladtam 10k-ért.Csak pislogotVagy mikor mondom neki,hogy ezen vagy ezen gyertem 2-3-4k-t csak vigyorog!Viszont azt nem tudja,hogy amit nyerek rajtuk annak szinte a dupláját visszaforgatom
#6652) minolta5 moto E398 a király!
(#6654) ligeti8 Az első részhez teljesen igazat adok.Én még "csak" 21 vagyok,nem valami öreg,de már én is megbotránkozok a mai fiatalokon alias 12-13-14 éveseken
Kis téma is legyen,jött ma egy csomagom
Nokia 1100 betört kijelző
3100 betört kijelző,bekapcsoló gomb letörtve
6210 betört kijelző
6310 betört kijelző
6210 coca colás előlap
SE T310
Motorola 7200megyek dolgozni bent kicserélem a 100 kijelzőjét és megtakarítom mindet.A 6310 előlapját már le is cseréltem,nem bírtam magammal
Az enyém nagyon lepusztult volt,alig lehetett látni a betüket...
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Android dual SIM okostelefonok
- Futás, futópályák
- Valami baja van a tápomnak
- Parfüm topik
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G1 SFF i5-4590 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD Graphics 4600
- Airpods Max hibátlan dobozos eredeti!!
- Apple watch ultra 2 black edt. ÚJ 1 év Apple jótállás
- HP 255 G7 AMD Ryzen 3 3200U 8GB DDR4, 128GB SSD + 1TB HDD, Windows 11, 15.6 HD laptop
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless for PC & PlayStation
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest