- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nokia párti
őstag
válasz
dz1989 #35953 üzenetére
Ezalatt a 3 nap alatt elolvastam több száz hsz-t magyar és külföldi fórumokon is, de bármilyen info jöhet.
Taskman progit te nem használtad véletlenül?(process szelektáló vagy mi) Mert állítólag a telefon eléggé pazarol, pl: miután megnyitsz progikat és bezárod őket, ugyanúgy futnak hiába nem mutatja a telefon.Szerk: Igen teljes hard és szoftver reset megvolt, mindent formáztam letöröltem, beállítgattam a telót: kijelző fényerősség 50%-on van, bluetooth, wifi, gps kikapcsolva, gsm hálózat, csom.kap.kapcsolat ha szükségesre állítva. Egyébként tegnap töltöttem 4 órán keresztül kikapcsolt állapotban, délután 2 órakor vettem le a töltőről, azóta volt egy kis fotózás, kb. 10 perc telefonálás, meg kis nyomkodás, 7 csíkból 5 db van most meg. Ez már jobb, mint előtte, de még mindig nem az igazi.
2 dolgot kérnék, ha időd engedi: 1:Akkud neked milyen, letudnád fényképezni, majd feldobni ide? Itt is nagy szórás van állítólag. 2: Milyen szoft. van a telódón? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Beköszöntött az űrinternet kora
- iOS alkalmazások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Hibátlan , csak kibontott Fiio BTR17
- SAMSUNG GALAXY WATCH ACTIVE 4 40MM, SZÉP ÁLLAPOTBAN, ÜZLETBŐL
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest