- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Playstation1
csendes tag
Aki pesti , tőlük is lehet rendelni kék ledet Nokia 3310/3330-ba
LED
-
Sztbeni
őstag
Nokia 3310 megrendelve
. Már nagyon várom
-
Playstation1
csendes tag
Sagem my v55-höz nincs valakinek töltő ?
-
mezesmaci
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #19193 üzenetére
gondolom kepzavar,vagy elrevedes a multba.
-
mezesmaci
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #19191 üzenetére
a 1016 nem erikfia?
-
jó hír
csendes tag
Nem tudom, retrónak számít-e a Nokia 6300? Az első pár millió db.még kiváló minőség volt. (erősítve Komárom hírnevét)
..de ha valami szépre, jóra sikerült, akkor a 6300 mint egy ékszer tündökölt...a lomok közül elővettem, gyönyörködtem...azzal együtt, hogy már simogatós Samsungot használok, és igen élvezem a technikai fejlődést(no persze csak azt, ami hozzám eljut)
van valakinek 2016-osa? sajnos az enyémet eladtam...kár volt.
-
KSparrow
őstag
újabb jóember, horror áron árusít: [link]
-
Earl_Muttley
őstag
[ERRE] ne tegyetek please, köszönöm!
- ha valami kell belőle, és én nyerek, akkor nyomott áron megbeszélhetjük-
BUÉK minden kedves gyűjtőnek!
-
Playstation1
csendes tag
B.Ú.É.K !
-
válasz
KSparrow #19169 üzenetére
Jó a kép!
És ahogy látom, a nokiánál ráértek szórakozni akkoriban.
Mellesleg talán nem véletlen a grafika. A SAAB-nál ép akkor ment egy 9-5 bemutató, aminek hasonló volt a figurája. /egy vigyorgó arc - vonalas rajz./ Biztos tetszett nekik a kivitel.
Ez a művész most a IKEÁ-nak dolgozik, és ott felfedezhető az arc. -
ravail
senior tag
B.U.É.K. Mindenkinek!
-
kovy79
őstag
BUÉK mindenkinek!
-
allando
tag
BUEK
-
KSparrow
őstag
Sziasztok!
BÚÉK a kollégáknak.
Ma szereltem (takarítottam) az N73-asom, és a panelen őt találtam.
Már nem az első eset, hogy ábrával találkozom a panelen, de eddig ez volt a legszembetűnőbb. nem tudjátok, mi ennek az oka?
(a kép N82-vel készült, egy előtétlencsét meg eléfogtam)
A másik, hogy egy időben a Nokiákon volt egy kis arcocska. 3310, de asszem 3510-en előlap alatt a kijelzőnél, 5110-esen biztos, a hangszórónál.
Úgy hallottam valakitől, hogy ez egy valamilyen projekt volt, aminek része volt a Nokia is, de hogy miért, vagy hogyan, erről nem tud valaki többet? -
.bruszli.
senior tag
válasz
T0rnad0 #19163 üzenetére
Nekem az a p910 után nem jött be;persze volt amiben jobb volt ( kijelző minősége,kamera felbontása,WiFi ) de jó pár dologban meg visszalépés volt. Pl a jogdial már csak egy benyomható tekerentyű lett,meg ráfixálták azt a nem is túl szép billentyűzetet,ezzel sokkal kisebb lett a display...na meg egy durván műanyag bumfordi házba rakták,a rendszeres programbezárásokról nem is beszélve. Az elvileg gyengébb hardveres p910 sose fagyott nálam ( miután kitapasztaltam ill. kizártak a necces progikat ) meg sose nyavajgott a memória miatt,a p990 meg szinte használhatatlan volt emiatt. Szóval jóval előbb eladtam,mint kijött a p1...pedig addig a fő,wapos kártyám csak P-s SE telóban volt a p800-tól kezdve.
-
draco31
veterán
Boldog Új Évet minden retro gyűjtőnek!
Retro mobilokban gazdag új évet nektek! -
Ati 666
tag
Üdv mindenkinek.
Motorola fanoknak:
-A alábbi linkelt Motorola szettem van.-Esetleg érdekel-e valakit.?
-
Vangelis
félisten
válasz
Polarstar #19158 üzenetére
Nekem mondjuk az kimaradt.
De túl vagyok pár SE készüléken is.. meg nem is emlékszem már miken
Jah meg jelenleg is csak Se-ket használok.
Az X1 esem sajnos kicsit töredezett... ahoz kellene pár alkatrész de lehet olcsóbb volna egyet venni.
De lehet nem is kell nekem annyira.
-
Vangelis
félisten
Lehet én is mániákus vagyok.. de még mindig a vodás számom egy SE P1i-ben van.. valahogy nem tudok megválni tőle..
Még akkor vettem amikor kijött. Annak meg jó pár éve.
Pedig már nagyon ütött kopott szegény de még soha nem hagyott cserben.. pedig már amit kapott
-
Playstation1
csendes tag
Ma vettem három Nokiát is , 3310-et , 6610-et és egy 3330-at. A debreceni "józsefvárosi piac"-on pedig találtam egy teljesen új , bontatlan elő-hátlapot , eredeti csomagolás meg minden. Kemény 400 ft-ért jutottam hozzá az előlaphoz , a Nokiákhoz pedig kemény 2000 ft-ért
Holnap vagy holnapután beszerzem a szükséges ledeket
Szerintetek milyen szín lenne az ideális ? Én kékben , citromsárgában és fehérben gondolkozok
Bár lehet hogy piros-fehér-zöld lesz a billentyűzet. Még át kell gondolni -
.bruszli.
senior tag
válasz
quailstorm #19154 üzenetére
Én szimplán csak használni akartam,de arra az én elvárásaimnak nem felel meg. Nyilván nem fő telefonnak szántam,csak a kíváncsiság hajtott,mert ilyen telefonom nem volt még.
Amúgy a testreszabhatósága jobb,mint amire számítottam. A billentyűzete nagyon nem jött be,meg a rezisztív kijelző...hát enyhén gáz. Formára/kialakításra is messze van a jótól; összességében nekem nagy csalódás.
Szóval megy a levesbe ( bár 10 év múlva szerintem komoly értéke lesz,nem egy túl gyakori meg jól használható cucc...az ilyenekből lesznek a drága retro telefonok...)
-
quailstorm
félisten
válasz
.bruszli. #19153 üzenetére
Nem egy felhasználóbarát cucc az biztos. De a rendszere meghálálja a törődést. Nekem azért kellett mert Ubuntuval nem lehet linuxot tanulni. Kényelmes. Meg asztali PC-n még azt se szeretem, mert sokszor bonyolultabb mint Windowson. Aztán ezzel tudtam foglalkozni rendesen is. Jókedvvel.
-
.bruszli.
senior tag
válasz
quailstorm #19152 üzenetére
Ez mióta megvan,azóta csinálja. Szétszedni nem fogom,de ahogy olvastam máshol is,egyáltalán nem egyedi eset...de persze nem ez a fő válóok. Mindegy,reset megvolt...visszakerült a dobozába; én nem kínzom magam tovább vele.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Mulderpapa #19150 üzenetére
Azt tudom, de nem értem hogy szedhette össze!
Külön zsebben volt hordva
Apró, kulcs sosem ott.
Érdekes. Na mindegy, ennek az érintőkijelzőre való verziója remélem legalább ezt eltünteti
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #19149 üzenetére
Lehet csak én vagyok béna, nem kizárt.
A gorilla glass is karcolódik, csak kevésbé, mint egy sima plexi. -
Earl_Muttley
őstag
válasz
#43960832 #19148 üzenetére
A tapicuccokra van ilyen külön szer, ami teljesen más összetétel. Sajnos pont az OT-995 papíron karcálló cuccára kell polír, mert két fólia között beszedett pár csúnya karcot... :/
Hajszálkarcok, de jól látható helyen vannak :/Mulderpapa: Ez a Displex (és noname) téma megosztja az egész internetet.
Van aki esküszik rá, van aki szerint hatástalan.
Már jön ebayről a két verzió, itthoni cuccokra, szerintem meglesem majd, és jelzek! -
törölt tag
válasz
Earl_Muttley #19146 üzenetére
Nagyon szépen kihozza a karcokat ha szép egyenletesen polírozod. Érintőkijelzők közül viszont csak rezisztívet polírozz vele.
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #19146 üzenetére
Először addig, amíg annyira nem fájt a kezem, hogy megtudjam fogni a kendőt, utána elektromos körömpolírozóval, amihez volt pamut korong.
Egyszer egy E66 plexijéről sikerült eltüntetnem egy hajszálkarcot, de az annyira vékony volt, hogy csak erős fényben látszódott, használat közben nem. Mélyebb karcnál, ami bekapcsolt kijelzőnél is látható, sajnos nem segít a polír. Ja és sima N95-höz se használd, mert új kijelző lesz a vége.mod.: most látom a hirdetésedet... az érintőkijelzők nem díjazzák a polírozást.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Mulderpapa #19145 üzenetére
Olyasmit hallottam, hogy hosszabb ideig kell csinálni, Te mennyi ideig políroztad?
area_51: Ha ez nem jön össze, az lesz
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #19131 üzenetére
Van, semmit nem ér...
A karcokat nem tünteti el, de cserébe szépen megtörik a karcokon kijelző fénye és sokkal zavaróbb lesz, mint volt. Másrészt egy vagyonba kerül és ugyan ezt a hatást éred el pl. egy autó polírozópasztával is. Ez a módszer max akkor hatásos, ha nem karcokról van szó, hanem zsebkopásról, amikor be mattul a plexi egy része. -
zorzy4
addikt
válasz
Playstation1 #19141 üzenetére
3310től és főképernyőre lehet.
-
tolts.hu
őstag
válasz
Playstation1 #19141 üzenetére
operátor logó van, azthiszem 3330 vagy 3410-től lehet képüznetet berakni háttérbe, vagy csak kijelző védőbe?
-
Playstation1
csendes tag
Nokia 3310/3330-nál ugye nincs olyan hogy háttérkép ?
-
quailstorm
félisten
válasz
.bruszli. #19138 üzenetére
Én is komolyabbra számítottam, ezért meg is csináltam komolyabbra. De nem biztatlak rá, elég bonyolult, sok türelem, meg linux tudás kell hozzá.
A bottal piszkálás meg a legjobb dolog a világon. A kapacitívtól agyrákot kapok. Mellesleg amikor ubuntu vagy debian megy rajta akkor extra hasznos. Esetleg fruit ninja közben.
Szerintem nagyon sokoldalú, gyors rendszer. Minden formátumot kezel, irdatlan jó a multitask. Ablakanimációkat is nagyon fel lehet tolni. A WebOS és az android integráció meg egyre jobb. Bár egyelőre a fruit ninja az egyetlen ami elmegy de nem baj, lesz még jobb is. Ezt meg meg lehet fejelni egy natív meegoval vagy androiddal. Esetleg ubuntu 12.04, 12.10 az elvetemülteknek.
Viszont amikor összeomlasztottam és újra látnom kellett a gyári sivár lagtengert, na az nem volt szívderítő... Olyan N900 kéne mindenkinek mint ami nekem van. Gyors és látványos. -
.bruszli.
senior tag
válasz
quailstorm #19137 üzenetére
Benyomom és hangot ad, nem tudom jobban leírni. Majd próbálok felvételt csinálni róla.
Én ettől a bottal piszkálós gagyiságról már nem izgulok fel, számomra inkább használhatatlan. A rendszre sem jön be, meg a kialakítása sem...ennél azért komolyabbra számitottam. De legalább megpróbáltam. -
.bruszli.
senior tag
válasz
quailstorm #19135 üzenetére
Shortcut-rábök-kész. Bonyolult?
A te n900-ad kijelzője is 'nyöszörög' minden érintésnél ? Amúgy is elég gyenge a kijelzője, de igy meg nagyon zavaró.
-
quailstorm
félisten
válasz
.bruszli. #19134 üzenetére
Az a bluetooth bekapcsolás ami nem egy vagy két kattintásos a billentyűzár feloldása után, az sok. Hogy én 120 másodpercenként láthatóságot nyomjak, na nee. Cyanogenmod. Állapotsáv le, rábök, pont. Nem egyszerűbb? Úgy mint symbian belleben. Szeretek haladni... Shortcutnak meg inkább mást raknék ki.
-
.bruszli.
senior tag
válasz
quailstorm #19128 üzenetére
Ki lehet rakni a bt alkalmazaskezelest shortcutra...annyira nem bonyolult azert.
-
Earl_Muttley
őstag
Displex pasztával volt valakinek tapasztalata?
-
golya32
senior tag
Most hogy csalódtam a htc desire telómban gondolkodok e90 vásárlásán.
Bár most jön egy iphone 3gs megy egy toshiba TG01 szóval van teló -
susu88
tag
válasz
quailstorm #19128 üzenetére
E90 nagy kedvencem, a mellette való elkötelezettségemet jelzi, hogy a héten vettem még1et csak úgy tartalékba, ha a meglévővel valami gond történne. Van azért mellette egy ZTE blade-em is, de az számomra csak egy játéktelefon, még normális simet se raktam bele.
Operával teljesen jól lehet rajta netezni, azért inkább csak a minivel, de ha muszáj, megy a mobile is. Quake-et nem próbáltam még, az azért már nekem is túl perverzSzóval tud mindent, ami kell: navigál, A2DP, qwerty, ütésálló, mozi szélesvásznon
-
quailstorm
félisten
válasz
susu88 #19126 üzenetére
Az igazi a Sony Ericsson. *+felold, navigyűrű fel. Ennyi a bluetooth. Most cyanogenmod nélkül a droid egy szenvedés. A bluetoothkezelése gyatra. Hiába van a lehúzható állapotsávban bluetooth ikon, ha a láthatóság nincs belőve, lehet a menüben bóklászni.
Az E90 meg egy zsír telefon. Hogy megy rajta a quake 3? Mit szólnál egy multihoz? Mobil-mobil ellen?
Operával még használható? Scrollsebeség, nagyítás? Oldalbetöltés úgyis lassú, kb 15 másodperc. Már ha asztali oldal. -
ligeti8
csendes tag
válasz
Mulderpapa #19092 üzenetére
Ha zseb-kopott, de mindene egybe van, fékez még a mechanika és nem "kilő" + jó a mikrofon akkor látatlanban is 20-25. Persze nem azonnal lehet eladni.
Tegyél róla képet. Vagy küldj privátba. -
susu88
tag
válasz
quailstorm #19125 üzenetére
igen, bonyolult
Már a BT bekapcsolásához is csak a billentyű shortcut-ot (E90) vagyok hajlandó használni (lusta disznó vagyok, tudom
)
-
quailstorm
félisten
válasz
ferret77 #19123 üzenetére
Értem. Kb ez úgy működik ha csak az üzenetekben állítom át mint droidon a bluetooth mappa. X-plore-ral meg seperc alatt helyre teszem.
Az se jobb amit az N900 csinál, az megkérdezi hogy hova mented, lehet tallózni, meg azt is megnyitod-e a fogadás befejeztével. Kényelmes csak néha haladni is kéne.
Majd susu88 megmondja neki melyik a jobb.
(#19124) susu88: fájl átjön, visszaállítod. Bonyolult? Én így csinálom. Ha tudom hogy 20mb+ jön akkor átáll. Utána vissza. vagy ott az app. -
susu88
tag
válasz
quailstorm #19119 üzenetére
Jó, de én nem akarom, hogy az sms-eimet is a memkártyára mentse. Még a végén megzavarodik tőle, amikor néha kiveszem belőle (amikor sok nagy fájlt akarok átmásolni, úgy sokkal sokkal gyorsabb).
-
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #19122 üzenetére
Igen, de akkor is az üzenetekhez érkezik és onnan még át kell másolni a megfelelő mappába, vagy menteni kell. Ezzel meg beállítható, hogy egyből abba a mapába érkezzen, ahova akarod.
-
válasz
SyntaxeError #19105 üzenetére
Ja. Frankó!
De emlékeztek még a bikinis reklámjára mekkora csattanó volt??
-
susu88
tag
válasz
quailstorm #19116 üzenetére
Köszi, az opera jó tipp volt, a cache törlésével már 86mega lett szabad. Amúgy azért zavar, mert ha pl. bluetoothon küldök egy fájlt, azt alapból a belső memóriába menti, szóval max akkorát tudok küldeni, amennyi szabad hely van ott. Nekem pedig néha szükségem lenne arra, hogy egy nagyobb mp3-at (~100megás podcast) kábel csatlakoztatás vagy memóriakártya kiszedés nélkül fel tudjak tenni.
-
quailstorm
félisten
válasz
susu88 #19115 üzenetére
Meg kell hackelni. Aztán meg bekapcsolni az X-ploreban a rejtett fájlokat. De nem véletlen vannak azok eldugva...
Viszont ha a belsőre operázol, oda rakja a cache-ét is.
Miért kevés a 70MB? nálam csak 55 szabad. -
susu88
tag
S60v3-as telefonon hogyan lehet a belső memóriát elérni (korlátozások nélkül)? A 128MB-ból csak kb 70 szabad, de fogalmam sincs, hogy miért... A látható fájlokból közel se jön össze ez a mennyiség.
-
törölt tag
válasz
Playstation1 #19112 üzenetére
BEÉPÍTETT játék.
Szó szerint.
-
quailstorm
félisten
válasz
Playstation1 #19112 üzenetére
Ez a csávó agybeteg, teljesen. De viszont a 3310 szépen bírja. Többre képes mint amit gyárilag tud az garantált. Bár ez szerintem totál felesleges...
-
Playstation1
csendes tag
válasz
golya32 #19110 üzenetére
Ezen egy fél óráig nevettem
Mod tuningolt : MOD TUNING
-
Playstation1
csendes tag
Lesz kép , bor ,harapnivaló ,dohány meg miegymás
Viccet félre téve vettem eddig 2 hibásat ,ami javíthatatlan , először azokon tesztelek
Ma már nem fogok bele
-
golya32
senior tag
Ha tudnál egy ilyen modolt telót készíteni akkor megvenném :Ö
-
meroly
veterán
válasz
Playstation1 #19107 üzenetére
A végén kérünk képet a remekműről
-
Playstation1
csendes tag
Megtaláltam a leírását , ha kell valakinek itt van
: LED beszerelése
-
Playstation1
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket ! Ledet már beszereztem , igen drága volt ( 210 ft
) Meg vettem egy eredeti Nokiás házat , bontatlan cucc 400 ft-ért ! Nagyon jó vétel volt
-
zorzy4
addikt
válasz
Playstation1 #19100 üzenetére
Hát az elég bonyolult és aki tudta nem nagyon akarja megosztani. Én próbáltam de csak azzal a szoftverrel boldogultam ami 3315öst csinál belőle, az meg nem nagy pukk. A másikhoz ami naptárt meg minden mást rátol, két kábel kel, és az egyiknek soros nyomtatótoposnak kell lennie.
-
SyntaxeError
tag
Gyerekek ma a kezembe akadt a régi Motorola StarTAC-em.
Azért nem semmi darab volt az...
-
ferret77
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Abban simán ki lehet cserélni a LED-eket, de kell hozzá türelem, ügyesség.
-
golya32
senior tag
válasz
Sima adat kábel asszem ehhez olyan kell amit az akku aláraksz. Valhol még nekem is van..
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
A led az forrasztós, a kábelt passzolom.
- ment privát amúgy -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest