- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.bruszli.
senior tag
válasz
T0rnad0 #19163 üzenetére
Nekem az a p910 után nem jött be;persze volt amiben jobb volt ( kijelző minősége,kamera felbontása,WiFi ) de jó pár dologban meg visszalépés volt. Pl a jogdial már csak egy benyomható tekerentyű lett,meg ráfixálták azt a nem is túl szép billentyűzetet,ezzel sokkal kisebb lett a display...na meg egy durván műanyag bumfordi házba rakták,a rendszeres programbezárásokról nem is beszélve. Az elvileg gyengébb hardveres p910 sose fagyott nálam ( miután kitapasztaltam ill. kizártak a necces progikat ) meg sose nyavajgott a memória miatt,a p990 meg szinte használhatatlan volt emiatt. Szóval jóval előbb eladtam,mint kijött a p1...pedig addig a fő,wapos kártyám csak P-s SE telóban volt a p800-tól kezdve.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest