- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravail
senior tag
B.U.É.K. Mindenkinek!
-
ravail
senior tag
válasz
Vangelis #19076 üzenetére
Szia! Köszönöm! Kértem a törlését! Elnézést kérek tőletek!
Ha nagyon keresnétek, nekem van egy hibátlanul működő "Banán Nokiám" (Nokia 8110i). Az akku nyilván nem bír szinte semmit, de a készülék még most is jól működik. Nagyon szerettem ezt a telefont, így nem válatm meg tőle.
További szép estét Nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest