- Yettel topik
- iPhone topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- A OnePlus Turbo még az Ace 6-ra is rálicitál
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
susu88
üzenetére
Jó, 1-2 dolog hiányzik belőle, mint egy jó kis zenelejátszó, picit talán jobb kamera, de amúgy abszolút rendben van. Ha lenne benne zenelejátszó, simán félretenném N82-t. Akár retrót is használnék. Csak mivel van Mobilnetem, nem akarom bántani, nem hiszem, hogy mással sokra mennék (pl 3110)

-
KSparrow
őstag
válasz
orion1025
üzenetére
N97 nálam is járt, sima, fehér. nagyon tetszett design-ra, de érintőképernyős, azt meg nem bírom használni. egyszerűen nem áll rá a kezem. Görgetni még oké, de ha valamire kattinani akartam, csak kijelölte, de néha kattintott is, egyszerűen agyamra ment. (ugyanez 5800-val). E90 a legjobb. görgetni modjuk tetszik az érintő, de hogy az legyen az elsődlegesbeviteli eszköz is, az nekem agyrém.
-
orion1025
őstag
válasz
ferret77
üzenetére
N97 engem is megjárt, igaz nem a mini.Gyűlöletesen kula szoftverrel rendelkező telefon ami állandóan megőrül.El is adtam 1 hónapon belül mert elegem volt már belőle, aztán ismét az E90-nél kötöttem ki.Amíg ezt a típust életre lehet bírni, szerintem addig kitartok mellette.
-
ferret77
aktív tag
válasz
zorzy4
üzenetére
Igen, ezek jó telók. E51-em volt az N82 előtt, szerettem is, de mivel az N82 jobb volt zenében és kamerában főleg, ezért lecseréltem rá.
Az üzleti kategóriásak valóban jók, igényesek és jól összerakottak, az N8 és 808 is jó, de vannak jobb alternatívák számomra.
Kár, hogy egy olyan gyártó, aki másfél évtizedig a legjobb volt, így lemaradt. Vannak jó készülékei, de sajnos nincsenek a topban(talán most a 920, de nekem a winpho nem jön be) és egy rakat tucatmobil. Felhígult az egész portfólió. Régen is voltak tucat nokiák, pl.: 3210, 3310, 3410, stb de ezekre máig emlékszik mindenki. A maiakra már csak kevesen fognak 10 év múlva emlékezni és szívesen visszagondolni.
Én sem gondoltam volna, hogy lesz olyan, hogy nem nokia felirat figyel a telómon. -
iday
aktív tag
válasz
ferret77
üzenetére
Igen az N95 egy nagy dobás volt nekik.
N95 8Gb -volt nekem, szerettem.
Utána N96 -ra cseréltem, kis visszalépés volt az N95 8Gb -után.
Pedig csúcskészülék volt.
Mindig is nokiás voltam, de az ez utáni készülékek nem jöttek be.
Mikor meghallottam hogy felhagynak a symbiannal és windows -t tesznek a telefonokra.
No, ott ásta magát el nálam a nokia végleg.N92-ről álmodoztam nagyon sokáig, de lehetetlen volt beszerezni.
Így N96 -al mobiltvztem.
-
ferret77
aktív tag
Tudnak, de kb az N96 óta főleg töketlenkedés van. Az N82/N95 volt az utolsó, amibe beleadtak anyait-apait. Az N96-ból már kihagyták a 3D gyorsítót ki tudja miért. Amikor kijött az iphone, lassan reagáltak, a v5-ösök mind elcseszettek voltak. Volt nekem is 5800, N97 mini. Ez utóbbi volt az utolsó nokiám idáig, pedig világ életemben csak nokiáim voltak. Egyedül az N82 maradt meg, mert gombosban máig nincs jobb alternatíva.
-
iday
aktív tag
WOW!
Nokia 6260 az egyik kedvenc telefonom.
Természetesen van itthon 1.
Videó.Ekkor még tudott a Nokia telefont készíteni.
-
ferret77
aktív tag
válasz
susu88
üzenetére
Az N93-at nem akarja utánozni, ugyanis jóval korábbi modell annál. Azt mondjuk sosem értettem, hogy miért csak vga kamerát kapott, amikor létezett már a 7610 egy megás kamerával, főleg hogy ilyen kamkorder kialakítású. Mondjuk vga-hoz képest elég tűrhető. Nekem van pár nyomtatott képem, ami még 6260-nal készült.
-
LaciGSM
aktív tag
A nokiásoknak súgom:
lesz pár darab USA nokia ritkaságom

persze csak ha .......

-
Inception
tag
[link]
Találtam egy olcsó sony-t nektek.sztem jó árban van. -
ferret77
aktív tag
Szóval ha valakit érdekel a 8310 [link]

-
-
ferret77
aktív tag
Őt keresem. Fel tudnám érte áldozni a 8310-emet. Vagy eladnám a 8310-et, mert találtam egy ilyen nyaktekercset, de csak akkor tudom megvenni.
A régi telóim közül már csak Ő hiányzik és nagy kedvencünk volt a feleségemnek és nekem. Azóta is bánjuk, hogy eladtuk.

-
tolts.hu
őstag
Ha valaki 3210-esben hiányt szenvedne:
[Nokia 3210 gyűjtők számára (több darab,van köztük egy fullos is!) Cserebere régi Nokiákra]
Nekem már 5db van, ebből hármat eladok/csereberélek.
-
törölt tag
Ma végre megérkezett az N91 Light Chrome telóm. Kicsit ütött-kopott, de műxik és a 159 óra life timer sem vészes (N90 232 óra). Egyedül a tetején található bil. zár kontakt hibás. Ki-be kapcsol...

Ezekhez érdemes utángyártott készülékházat venni? Azok mind műanyagok, vagy mint a tel, fémet is tartalmaz? -
kuti1526
csendes tag
Köszi, de sajnos ezekkel a beállításokkal sem működik a dolog (:
-
kuti1526
csendes tag
Köszi! Engem is ez a téma érdekel. Érdekes hogy előkapsz a zsebedből egy 10 éves telefont, és simán megnézed rajta hogy hogy mennek a vonatok, stb.. Elvileg működnie kell, csak senki nem ért ma már hozzá sajnos

-
meroly
veterán
válasz
kuti1526
üzenetére
Mennie kell a régi wap oldalaknak, próbáld kézzel beállítani a kapcsolatot ezek alapján.
-
draco31
veterán
válasz
LaciGSM
üzenetére
Elsö oldal ez legyen: m.opera.com, telepited, utána lehet picit jobban használni ilyen célra. 6030-al is neteztem igy annó.

Bár a 6310i nem tud javát még igaz? Így akkor nem szóltam!Most is GPRS kapcsolattal netezek egy 710-es Alcatellel operával, ez a hsz. is rajta íródik.
-
kuti1526
csendes tag
A sebesség nem is lényeg. [Itt] van összegyűjtve néhány wap oldal. Pc-n meg se tudom nyitni őket. Gondolom régebbi telón menne. De sajnos amikor ez divat, és elterjedt volt, akkor még megfizethetetlen volt számomra

-
kuti1526
csendes tag
Sziasztok! Egy 6310i-t nyúzok jelenleg napi szinten. Telenoros vagyok, mobilinternet van aktiválva a telefonon. Szerintetek a wap még működik napjainkban? vagy teljesen elavult? Nem tud csatlakozni. "próbálja újra, nincs válasz" hibaüzenetet dob a telefon. Telenornál nem tudnak erre mondani semmit. Az sms-es beállitásküldős rendszerük meg nem küldi le a beállitásokat. Ötletetek esetleg? Köszi
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
hát azt hiszem jah

próbálkoztam már több féle gyűjtéssel!
azt hiszem a SONY -val megtaláltam az igazit
-
Sylvie89
csendes tag
-
LaciGSM
aktív tag
a mai nap megvettem a 3.ik J7 esem is

Franciából úton van a kék J5....
Németből a DX2000
boldogság van
-
törölt tag
Úgy néz ki, hogy az N90 mellé sikerült szereznem egy N91-et, N93-at és az N93i változatát is. De viszont N92-est, amit annyira szerettem volna, seholsem találni...
-
LaciGSM
aktív tag
köszönöm urak! 67:47 a life timer. akkor az 67 óra?
-
LaciGSM
aktív tag
mi a kódja a nokia life timer-nek?
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow
üzenetére
Durva hogy beáztak amúgy, elvileg cseppálló, jó nyilván ha tócsában állt két éjszakát, akkor befolyik, de amúgy nem kéne.... én legalábbis azért használom mert atombiztos
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A szürke keretről beszélhetünk, ha jó állapotban van, mert ezt a sárgát leszólták a kollegáim, hogy igen gyerekes, mondjuk nekem tetszik![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mulderpapa
aktív tag
Nincs valakinek HTC Kaiser / HTC TyTn II / MDA Vario III készüléke? Törött kijelzős, nem működő is jó lenne, csak a középső keret kellene, mert az enyém belseje el van törve és nem fogja rendesen az akksit.
-
meroly
veterán
-
KSparrow
őstag
válasz
meroly
üzenetére
mind2 szürke, az egyik tökéletes (persze nem fóliás), a másikon nincs hátlap, kicsit karcosabb a plexi, meg valamennyire elengedte a ragaszó a fém keretet, de nem áll el, csak el lehet feszegetni. Más baja még a töltés, ugyanis bár veszi a töltést, de ha kiúzom, azt már nem érzi. Ja, a rezgő se megy. Ez nincs 100 órás, de csurom bizes volt, mikor lebontottam. A másikon is kicsit kopottas a gombsor, olyan mattos a gomok között, de úgy általában rendben van, más baja nincs
A kijelzőt viszont mindkettőben cserélni kéne, mert sajnos az is elázott. Valahogy így néz ki mindkettő. Persze, design, 3d-s, és egyedi.
Persze, nem valami nagy összeg, vagy áttehetném E65-ből is, elvileg ugyanaz, de annyit nekem már nem ér. 
-
KSparrow
őstag
válasz
KSparrow
üzenetére
Na végeztem a nem túl sikeres művelettel.
a mai vadászat eredménye: készpénz, és telefon.
kemény 300-ért vettem egy bekapcsológomb-hibás 6310-est. azt kellett forrasztani. a telefon jól megy, de nem lett teljesen sikeres a műtét, nem fogta meg a gomb, így összeforasztottam 2 érintkezőt - ha ráteszem az akkut, beindul a telefon. Persze, a kijelző hibátlan, akku jó, térerő jó. ha valaki ügyes, akkor rá is lehet tenni egy másik gombot, még tesztelgetem kicsit.
A másik fogás pedig két (Meroly örülni fog) 3720. Adtam érte egy 9300-át, és még ráfizettek. Az első, amit megláttam, nem volt akkuja, és úgy be volt ázva, hogy a kijelzőplexi csupa pára volt. aztán modta az eladó, hogy van mégegy, ami jó, csak mindene elázott. az is vizes volt, de ment. elhoztam mindkettőt, itthon rendbetettem, a "jó" 400 órás.
a "rossz" is megy, 89 óra, de ez nem olyan jó, veszi a töltést, de ha kihúzom, tovább tölt, ilyenek. Sajnos a kijelzőkön látszik, hogy áztak. de amúgy mind2 jó. -
orion1025
őstag
válasz
KSparrow
üzenetére
A jó kis zseblámpa hiányzott is nekem a későbbi telefonjaimból úgy megszoktam, hogy kéznél van.Pláne sátorozós partyknál vettük nagy hasznát, alig volt nálam olyankor mert akinek kellett az cipelte magával a sötétben
A formája meg elég futurisztikus, de teljesen kezelhetőek a csepp alakú gombok is, nekem legalábbis nem volt vele problémám. -
ferret77
aktív tag
Ugyanazt tudta, mint a 7250i, csak komolytalanabb kivitelben, meg negyed akkora memóriával. Sőt, még lámpája is van.

-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én miért nem találok ilyeneket?