-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
Nekem van egy e90 esetleg eladó
-
orion1025
őstag
válasz
Next Win ® #17597 üzenetére
Úgy látom neked is E90 kell, mert ha az eltűnik, akkor megérzed még a légnyomás változást is
-
Next Win ®
tag
Senkinek nem akartam adni, nagyon szerettem. Isten nyugasztalja.
De, biztos megvolt írva a sors könyvében ,hogy elválnak útjaink én
pedig visszatérek a vadászmezőre. -
zorzy4
addikt
válasz
Next Win ® #17595 üzenetére
Adtad volna nekem.
-
Next Win ®
tag
Úhh, de rég jártam itt.
Látom aktívan tevékenykedtek.
Nos, ha valakinek lenne egy 7600-ja elfekvőben, vagy esetleg tud működő példányt legyetek
szívesek jelezni nekem.Az enyémet amit majdnem egy évig kergettem és több db sikerült összehozni, egy átmulatott
éjszaka után sikeresen elhagytam, vagy ellopták. -
golya32
senior tag
Most vállalkozóként nyomom a napi 12 óra az minimum, szóval ez sem jobb, a pénzt kivéve
-
Don Pityu
csendes tag
Látom Kukori kezdi a szokásost...Majd holnap..Majd jövő héten...
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #17584 üzenetére
működik? szín? állapot?
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #17581 üzenetére
1000?
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #17576 üzenetére
nah akkor azt tedd a Z5 mellé....
-
LaciGSM
aktív tag
szereztem ma SONY C1 , J5 , J7 telókat a gyűjteményembe
-
golya32
senior tag
Nokia n810 dobozos érdekel valakit?
Semmit nem lehet eladni mert nincs pénz. -
Don Pityu
csendes tag
Láttam ma a Vaterán 1,5 tonna mobil töltőt egyben 977000 Ft-os kikiáltási áron
.Amúgy eladni nem lehet semmit a Vaterán,túl nagy a kínálat és csak filléreket adnak mindenért.Jó állapotú,új külsejü telefon vagy kukafon mindegy, 2000 Ft a felső limit.
-
orion1025
őstag
Egyértelmű lehúzások az ilyenek.Bármit veszek és nincs kép róla, legalább egy valamire valót szoktam kérni, bár az ilyen hirdetések kevésbé életképesek mint egy saját képes.Aki meg ilyet vesz, az szerintem meg is érdemli ha nem azt kapja amit vár.
-
zorzy4
addikt
[link] És az a szomorú, hogy ismerem az eladót, az olmobillról és tudom hogy valószínűleg a tizedébe se került neki, és mégis hülyének nézi az embert.
-
LaciGSM
aktív tag
Ki keresett SONY MZ 5 Telót???
Ezt sasold: http://www.ebay.co.uk/itm/Sony-CMD-MZ5-CMD-MZ5-First-Walkman-Phone-genuine-original-brand-new-/120992782313?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item1c2bbb57e9
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #17556 üzenetére
sok sikert hozzá! sztem nem lesz egyszerű!
Még mindíg nem jársz Köki felé??
-
Earl_Muttley
őstag
Hol lehetne N91-be microdrive-ot szerezni?
-
Mulderpapa
aktív tag
Valakinek nincs véletlen Sony Ericsson K750-hez kamera modulja? Illetve elég lenne az a szalagkábel is, amin a ledek és a kameratakaró érzékelője van.
-
kovy79
őstag
Ma végre kézhez kaptam a N6250-et. Végre egy példány, ami szép, jó az akkuja, független és tökéletesen működik.
-
zorzy4
addikt
válasz
KSparrow #17544 üzenetére
Hidd el nem gyártanak. Amikor kijött az új bill változat amin keresztül már lehet a navigomb villogását látni, és ingyen gariba cserélték, akkor is az volt az első mondatuk, hogy magyart nem küldenek a gyárból, mer külön nem gyártják. Ki nyomul itt e6tal másfél éve, én vagy én
-
allando
tag
Sziasztok,
Magyar nyelvű E6-os gombsora nincs véletlenül valakinek?
Fontos lenne.
Akár PÜ-ben is... -
LaciGSM
aktív tag
LG BL20 hátlap esetleg nincs valakinek??? illetve fehér KG800 at keresek ,akkuval.
az enyém sajna akku nélküli, illetve szalagkábel hibás. -
Don Pityu
csendes tag
Meg tudná valaki írni,hogy a Vodafon 547 és a ZTE-G N281 töltője azonos-e???Sürgős!!!
-
-
zorzy4
addikt
Vettem a vaterán egy hibás moto v60t, donornak. A közeret kell belőle, hogy megcsináljam a limitált kiadásumat ami a kiállításon van most jelenleg. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
-
LaciGSM
aktív tag
3-4 éve még lehetett venni gyári jellegű komplett házat 6310-re.
nah az tutin illeszkedett, jó volt a minősége, bírta is!
de valószínűleg azt is lemásolták a kicsi kínai előlapgyártó "elvtársak"
meg még azokról is másolták, és jelenleg azt a verziót lehet kapni!
csak már nem illeszkedik,de ennyi másolgatás után nem is csodálom -
LaciGSM
aktív tag
SONY mobil senkinek ??? Szeretném összegyűjteni mindet...mindazösszeset!
ne kíméljetek, írjátok mitek van, és mennyiért váltok meg tőle!
-
orion1025
őstag
-
LaciGSM
aktív tag
egy Sony Z7 nekem is jöhetne......
-
Elims
veterán
válasz
Earl_Muttley #17515 üzenetére
O.K. Csak kérdeztem.
(a többit üzenetben) -
LaciGSM
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #17511 üzenetére
nézz szét nálam vaterán.. van pár
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #17509 üzenetére
az a baj. nagyon nem járok arra mostanság. de majd valamit kitalálunk. jó lenne mostmár..
-
talitubby
csendes tag
Sziasztok! Volna egy eladó 6310i. Tökéletesen működik, aksi tuti, viszont renoválásra szorul szegény. Ami kellene neki. Egy plexi ablak, infraablak, új beszédhangszóró és külső bekapcsológomb. Fel akartam újítani, de mivel hozzájutottam egy teljes 6310i-hez,így nem vacakolnék vele.
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #17505 üzenetére
nagyon szívesen.. hátha így közelebb kerülök a Z5-höz
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
kovy79 #17503 üzenetére
nekem volt 2db 6310i-m. fel akartam újítani őket, 3 hónap keresgélés után feladtam! megjártam az E-bay-es cuccal is. förtelmesen rossz minőség,
nem illeszkedik, sorjás, nagyon csúnya, a billentyűzet olyan mintha én öntöttem volna otthon műanyagból, sok esetben bele sem passzol az előlapba!szóval sok szerencsét kívánok, és talán vedd fel a kapcsolatot anevemearl kollégával!
úgy emlékszem neki volt szép állapotú,bontott GYÁRI ,előlapja..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged