- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don Pityu
csendes tag
Skacok!
Van egy SonyE K600i-m ami idegesít.Már a 3. aksival próbálom tölteni és a kijelzőn nem mozog a szokásos kép,ami a folyamatos töltődést jelzi.Mind a 3 aksi kuka lenne?Mert másik telefon töltésénél nem tapasztaltam ezt a hibát.Nem tudjátok véletlen?A SonyE K550i és az 530i kijelzője kompatibilis egymással?
3. Kérdés:
A K600i tegnap előtt olyat csinált hogy minden bekezdés nélkül elfehéredett a kijelző aztán meg mintha kikapcsolt volna,pár másodperc után meg vissza.Ezt jó párszor megcsinálta,de azóta mintha leszokott volna róla.Mit szívózik? -
golya32
senior tag
Ha esetleg valakit érdekel, van treo 750 kék vodás német menüs .
-
arkades
senior tag
R310-hez való övcsatot nem tud valaki? Gondolom az antenna alatti kis kihajtható kengyelre lehet akasztani.
T0rnad0: Nem vette észre, hogy nem eredeti? Akkor, hogy használta az iTunes-t?
-
allando
tag
válasz
Next Win ® #16288 üzenetére
Nem, egy helyi számtek bolt ahol telókat is árulnak
-
allando
tag
Sziasztok,
Ma megnéztem azt a csodálatos Nokia E72-es telefont.
A harmadik töltővel megy egy kis "bikázással" sikerült is beindítani.
Na akkor megszólalt az a "kellemes" visító hang. ( Na már ekkor biztos voltam benne, hogy klón de hamár beindult gondoltam ki is próbálom).És lásd csodát egy ocsmány felbontásu kijelző tárult elém.
A kamerája nagyon-nagyon profi voltegészen a 640*480-as felbontásig sikerült felturbózni (VGA)
A készülék kemény párszáz kilobájtos (nem megabite) belső memóriával bírt.
Az emai száma nem adott ki semmit.Mint kiderült tudta az eladó, hogy ilyen "eredeti" a telefonja.
Állítólag a főnökét átba*zták vele.Na, engem nem...
-
Next Win ®
tag
-
selenge
tag
sziasztok!
rég jártam felétek... palm treo 650es mit ér mostanság, jó aksival, szép állapotban függetlenül? -
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #16281 üzenetére
a menün látszik.
azokat a klónok is simán veszik, 2 perc megírni a butított szoftverbe.A leglényegesebb a szoftver. Nekem van 8800 Sapphire klónom, külsőe egyezik, sőt, kompatibilis is az eredetivel. Jó, a slide az nem, egy műanyagdarab fogja meg, hogy ne csússzon ki, de amúgy jó. lenne.
-
draco31
veterán
válasz
allando #16278 üzenetére
A bekapcsolási hangból már ki fog derülni. Ha valami visítozó vinnyogás, azonnal dobd el!!!!!
Továbbá nézd meg a sim foglalatot, 100% ban hamis ha kettő van benne. Ha csak 1 van benne, még akkor sem biztos az eredetiség. A menüről mindenképpen kiderül.
Hirtelen ezek jutnak az eszembe. -
-
kaller1
veterán
-
allando
tag
válasz
mercenaire #16270 üzenetére
KK. ez oké de már klónozák az e-mait is és ez azért nem 100 százalék...
-
allando
tag
válasz
KSparrow #16269 üzenetére
Itt a számtek boltban helyben van egy eladó de totál le volt merülve és bekapcsolni sem lehetet.
Most 22 de állítólag 28-al inditotta.
A főnöke 20-ért vette be és annyiért oda is adná nekem. Na szóval még bekapcsolni sem tudtam ma.Azért kérdezem, hogy majd mire figyeljek.
-
allando
tag
Sziasztok,
Szerintetek van olyan E72 clon amibe symbian op renszer van? Vagy ha nézek egy ilyen telót és a sis file telepíthető akkor az tuti eredeti szerintetek?
-
KSparrow
őstag
válasz
arkades #16097 üzenetére
Megnéztem a 9000 akkuját. ha jól láttam, ez is 2 db 3,6-os cella. (de ha meg nem, akkor van mivel helyetesíteni.) sajnos ez kifolyt, menthetetlen. a műanyag burkolatba be van ragasztva, szóval nehéz kiszedni. de nem lehetetlen. ha meg leszedem az elektronikát, és átteszem másik akkura, akkor jó lesz valószínűleg.
-
Don Pityu
csendes tag
SONYERICSSON K530i ÉS 550i is tucatfon?
-
Don Pityu
csendes tag
Nokia 1112-höz tud valaki függetlenítő kódot?
-
meroly
veterán
válasz
Don Pityu #16250 üzenetére
A jobb oldali Motorola F3, a bal oldali Motorola E1.
(#16251) Don Pityu: ez pedig Alcatel OT 526
-
KSparrow
őstag
válasz
meroly #16245 üzenetére
nem akarom használni. meg nem is tudom, hogy menne modemként.
a gép nem ismerte fel az e61 kábelével, régebbim nincs, vagy ha van is, elrakva egy doboz mélyére és nem tudok róla. a mostani laptopon nincs infra se bt, külön bt adapterem nincs, mert mindek, N82-höz meg van kábel. A régi laptopon van infra, de az a gép meg olyan lassú, hogy nem lehet vele érdemben dolgozni.
-
draco31
veterán
Valakit esetleg nem érdekel? Tudom hogy nem a legszebb, de hátha.
T100 -
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #16239 üzenetére
nem, nincs benne rádió.
az ikonok inkább hasonlítanak a 7600-ra. de egyébként igen, elég hasonló.
Netet nem próbáltam, és nem is fogom, mert 1: csak végszükség esetén használom E61-en is, 2: nincs benne a csomagomban, így drága (pontos árat nem tudok, igyekszem minimalizálni), 3: nem teszem bele a rendes kártyám, annyira használom csak, hogy megy egy kicsit, hálón a tesco kártyával, de aktívan nem fogom be igáslónak. ahhoz.. hogy is mondjam. túl új!marad szépen a lakásban, áll a dokkolóban, és csendesen elketyeg.
-
meroly
veterán
-
KSparrow
őstag
válasz
mercenaire #16235 üzenetére
szerintem se.
-
arkades
senior tag
válasz
mercenaire #16235 üzenetére
Szerintem nem.
-
mercenaire
tag
Szerintetek megéri ? [link]
-
477il4
tag
Esetleg valakinek van eladó, jó állapotú N96, természetesen müködöképes?
-
kovy79
őstag
válasz
mercenaire #16231 üzenetére
+ a kijelzővédő fólia is gyárinak tűnik. Az utángyártottakon nem láttam még "fülest".
-
kaller1
veterán
válasz
Earl_Muttley #16227 üzenetére
Szerintem meg de. Higgyél az öreg rókáknak.
-
zorzy4
addikt
[link] Kamu szagú a dolog.
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
válasz
#43960832 #16219 üzenetére
Szia!
E-bayem is van, rendeltem is nemegyszer már onnan, felvagyok készülve mindenre
Én komolyan gondolom, de ha a kedves tulaj nem fizeti ki akkor nem, most nincs jótékony hamgulatom.
De azt megköszönném, ha linkelnéd a kábelt, nem tudom mikor jutok gép elé, telefonról meg kicsit macerásabb a dolog. -
draco31
veterán
válasz
KSparrow #16216 üzenetére
Megoldom a szerelést, más telefonnal van tapasztalatom. Meg ha elakadok, akkor youtube-on van róla videó biztosan. De azért Köszi az ajánlatot! Gondolom akkor szerelt kábelt kellene szerezni hozzá. E-bay en van ilyen? Mennyi kb. egy hozzá? Te honnan vennéd meg?
Egyébként már nem használja több mint egy éve, csak ma megláttam nála és elhoztam hogy megnézem. Ha megvan a kábel ára, akkor megkérdezem, hogy akarja-e.
Még egy baja van, a kijelző alatti csúszkás gomb nincs meg rajta.
Mennyit ér ez így egyébként? Nem tudom hogy függő-e, piros változat. Később rakok róla képeket. -
arkades
senior tag
válasz
Earl_Muttley #16212 üzenetére
Akkumulátora milyen állapotú?
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Earl_Muttley #16098 üzenetére
A 9110-en minden megvan még, vigyétek.
Nokia E52 valakit érdekel?
-
KSparrow
őstag
-
draco31
veterán
Nokia 5610 mennyire retro? Az már egyálltalán? Egyik haveromé, nincs kép rajta, és a kijelző háttérvilágítása sem megy. Van rá remény, hogy nem szalagkábeles? Bekapcsol, és a nokia dallamot is lejátsza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest