- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don Pityu
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #16393 üzenetére
Ez gyors volt.
-
Don Pityu
csendes tag
Cső!A KÉPEN A BAL ELSŐ 2 TELÓT,A NAGY NOKIÁT MEG A SONYERICSSONT AZONOSÍTSÁTOK MÁR BE NEKEM!KÖSZI.[link]
-
LaciGSM
aktív tag
valakinek Ericsson T20 esetleg? a sima szürkén kívül bármelyik szín érdekel!
Ha működik az még jobb -
törölt tag
válasz
allando #16389 üzenetére
Szia, hát, ha meg van még ... Igazából fateré, akivel jó öt éve nem taliztam, a telót magát kb 10 éve láttam utoljára. Majd dobok nekik egy mailt, hogy mi a helyzet.
Más: Beírom ide is, hátha valaki tud szerezni, Samsung A100/110-et keresek megvételre, működőt, szép állapotút.
-
törölt tag
válasz
KSparrow #16371 üzenetére
A Te oldaladat is átböngésztem, nagy respect, tiszteletre méltó gyűjtemény
minolta5, Nálad is nagy örömmel klikkelgettem, sajnos a fotók minősége néhol elég alacsony, szerintem, ha ezen javítasz, kifogástalan lesz. (kérlek, ne vedd támadásnak, vagy sértésnek)
meroly valamiért a Te oldalad nem működik Angliából
PS: Érdekes, anno a Westel0660 a Benefonokkal tört be a piacra, valamiért egyikőtöknél sem igazán találni
Nekem anno volt egy City, sajna nincs meg már, fater egy Ericcson Hotline-val nyomta, később egy Motorola 3200 lett, ezek még megvannak otthon, magyarba.
Aztán volt/van még egy Motorola, annak a tipusára nem emlékszem, fekvő, asztali kivitel, jobbra a kézibeszélő, balra pedig valami hullámos design, talán hűtés? -
Earl_Muttley
őstag
Innen valakinek valami? [link]
-
törölt tag
Apróhirdetéseim között találtok 6510, 5510, 3510 és Pana alkatrészeket, végre rávitt a lélek, hogy feltöltsem őket.
-
meroly
veterán
válasz
Mulderpapa #16374 üzenetére
Ment pü.
Ez a 2300 igen kapós lesz ahogy látom -
Next Win ®
tag
Nekem lenne érte 3310-em, 3330 előlappal, ha gondolod.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Mulderpapa #16377 üzenetére
ment privi, kitalálunk valamit
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #16376 üzenetére
3510i nem jó sajnos, az első színes kijelzős telefonom volt, a mai napig itt van a szekrényben, de azon nincs space impact, meg már színes is.
Kp-ra is mehet, ha valaki mond rá egy jó árat. (3k felett) -
Earl_Muttley
őstag
válasz
Halli
Érdekelne 3410+3510i a 2300-ért?
U.ez ment priviben is
-
KSparrow
őstag
válasz
ment pü!
-
Mulderpapa
aktív tag
Nem akar valaki cserélni velem?
Van egy nagyon ritka, extra csúnya Nokia 2300 típusú készülékem, amit azért szereztem, mert szerettem volna Space Impactozni, de megszívtam, mert ezen nem ugyan az a verzió van, mint amit kerestem. Tényleg igazi csúfság, pillangó alakú számgombok, teljes káosz a navigombok környékén, bekapcsológomb a legrosszabb helyen, stb... Érdekelne cserébe 3330, 3410, 3510, de jöhet 6310 is, ha valakinek sok van belőle. -
KSparrow
őstag
válasz
#48613632 #16367 üzenetére
Én csak Nokiával foglalkozom. Abból viszont 213 különböző típus. Darabra fogalmam sincs, olyan 300 körül lehet, mert van amiből több is van. persze ez nem mind retro. Bár ki mit vesz annak?
van 2220 slide és N93i is.
Exkluzívak?
megvan az első 3G-s, a 6650 2003-ból (ez vadonat új), az első Zeiss optikás, az N90, az optikai zoomos N93 és N93i, de van 7600, 7380, 100%felújított 7270 és 6120c, de van 8850, 8810, N80, 3660, N77, 6108, 7710, stb... -
KSparrow
őstag
válasz
Next Win ® #16365 üzenetére
Itt azért több telefon lesz kint, tárgyfeliratokkal (Egy napja azokat írom, és még közel sincs vége)...
-
KSparrow
őstag
válasz
Next Win ® #16363 üzenetére
az Öntödei Múzeum Budán van a Bem utcában, nem messze a Moszkva tértől.
-
KSparrow
őstag
Most, hogy írom a kiállításra a címkéket, meg kellett néznem valamit az 5110-ben. Betettem a Tesco kártyámat.
Olyan aranyos az 5110! ki akarja írn a szolgáltatót, de csak azt tudja, hogy "Tesco Mobi" -
Don Pityu
csendes tag
válasz
Next Win ® #16349 üzenetére
Samsung.cimke nincs.lerágták az egerek...
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Next Win ® #16333 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Next Win ® #16331 üzenetére
Ennyiért vettem most kettőt, igaz, az egyik mikrofon hibás, viszont arany kiadás
Z7 kellene, nem tudsz? -
törölt tag
Na hát minden jó topik ennyire halott?
-
törölt tag
Jaj, még egy kérdés
Van valami módszer arra, hogy operátor logot kreáljak és küldjek magamnak?
Csak elkapott a retro láz, most egy T39m-re szeretnék, de a neten található alkalmazások nagyrészt nem működnek, illetve 2-3 próbálkozás után feladtam.
köszi -
törölt tag
Sziasztok, de jó, hogy van ez a topik
Sony CMD Z7 telót keresek jó állapotban.
szerk: Z5 kábé milyen árban van a piacon?
-
Indy1
tag
Kaptam egy joallapotu Nokia 3120Ct
Az a baja, hogy kb. 5 percenkent ujraindul . Feher kepernyo egy pillantra azutan visszater az alapkepernyore. Minden mas Mukodik . Mi lehet a baj? -
iLux
tag
válasz
Earl_Muttley #16325 üzenetére
Pecsára megy holnap valaki?
-
Don Pityu
csendes tag
az ONE melyik ország szolgáltatója?
-
allando
tag
Sziasztok,
Ma a postásunk szólt, hogy van egy motorola 5200-as telója szép, pannon és dokolós töltővel.
Nem akarom lehúzni, de túlfizetni se.
Szerintetek mi az az ár ami reális érte?
Akár privát üziként is légyszi írjatok véleményt.
Azért lenne jobb privátban, mert akkor nem fogjátok "egymást befolyásolni"Köszi, hogy időt szakítotok rám.
-
zorzy4
addikt
válasz
Mulderpapa #16313 üzenetére
Ha ráér akkor 8-10000, ha sürgős akkor 4-5000.
-
Mulderpapa
aktív tag
Sziasztok!
Egy Nokia 8850-et mennyiért lehetne elpasszolni?
Korához képest egész szép állapotban van, hibátlanul működik, az akksi már púpos. -
iLux
tag
válasz
Next Win ® #16310 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
iLux
tag
válasz
Next Win ® #16306 üzenetére
Akácfa utca is csak hétvége? PeCsa beugrós, ugye?
-
iLux
tag
Üdv!
Szeretnék Én is magamnak pár retro mobilt. Az internetet már körüljártam, de sokkal inkább szeretnék valami zsibvásárra kimenni, ott talán nagyobb a választék, és élőben is láthatom, amit megveszek. Nem tudjátok hol és mikor vannak ilyen jó helyek Budapesten?
-
allando
tag
Hali,
Valakinek egy szép Nokia 8800? természetesen eredeti.
Minden tökéletesen működik rajta.
Privátban, ha kell valakinek... -
arkades
senior tag
R310? (privátban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest