- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf64
tag
Ma olyan problémába futottam bele amilyenről még nem hallottam a csoportban . A videó lejátszásnál a legtöbb videónál egy óra öt perc körül kikapcsol a lejátszó, átvált a következő filmre . Eddig nem csinált ilyet . Több lejátszót is kipróbáltam, mindengyikkel ezt csinálja . A telónál lehet valami de nem jövök rá mi . Tegnapi nap még normálisan működött . Valaki tud valami okosságot erre ?
-
wolf64
tag
Egy olyan kérdésem is lenne , hogy az áruházból letöltött appok valahol megtalálhatók a telón ?
-
wolf64
tag
Sziasztok! Az ébresztőnél valahogy ki lehet kapcsolni a szundi funkciót ?
-
wolf64
tag
válasz
JohnDoe_Hun #1101 üzenetére
Köszi szépen , ezer hála ! Sikerült , magamtól az életben eszembe nem jutott volna !
-
wolf64
tag
válasz
JohnDoe_Hun #1099 üzenetére
Az a baj , hogy valahogy átállt Ausztráliára , nem én módosítottam és nem enged váltani . Mindig csak az egy évig nem módosítható szöveg van . Szerintem kénytelen leszek kivárni amig engedi . Akkor valahogy megszerzem azt a horgász appot . Bár azt az információt kaptam a MOHOSZ-nál, hogy már folyamatban van , hogy bármilyen régióból letölthető legyen . Kérdés , hogy február végéig megcsinálják-e .
-
wolf64
tag
válasz
JohnDoe_Hun #1097 üzenetére
Köszi akkor az a baj . Valamiért Ausztrálián van pedig én soha nem állítottam semmire . Viszont azt írja, hogy egy évig nem módosítható . Ha valahonnan megszerzem az appot akkor tudom telepíteni a telóra ?
-
wolf64
tag
válasz
JohnDoe_Hun #1088 üzenetére
Azt hol kell megnézni ? Ez nem fizetős app egyébként . van amit enged van amit nem ?
-
wolf64
tag
Megint csak ott tartok, hogy megint nem enged letölteni egy appot , pontosabban a horgász appot ami a fogási naplóhoz kellene . Mert megint azt írja , hogy az én országomban nem áll rendelkezésre . Pedig magyar régión vagyok . Vagy valamit még kell állítani a telón ?
-
wolf64
tag
Nekem csak egy gondom van a telóval , az ébresztőnél nem lehet kikapcsolni a szundit . Esetleg valakinek sikerült ?
-
wolf64
tag
Valaki járt már így ? Az ügyfélkapu + ra akartam regisztrálni ( át állni ) de nem tudom letölteni a NISZ Hitelesítőt hozzá mert azt írja , hogy az én országomban nem áll rendelkezésre . Pedig magyar régión vagyok . Vagy valamit még kell állítani a telón ?
-
wolf64
tag
Nekem Yetteles független van az 1.0.12.0 .-val Tökéletesen fut minden . 2018-as Opel Zafirában levő Android Autóval is tökéletesen működik a bluetooth kapcsolat is jól működik .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metal topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest