- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf64
tag
Ma olyan problémába futottam bele amilyenről még nem hallottam a csoportban . A videó lejátszásnál a legtöbb videónál egy óra öt perc körül kikapcsol a lejátszó, átvált a következő filmre . Eddig nem csinált ilyet . Több lejátszót is kipróbáltam, mindengyikkel ezt csinálja . A telónál lehet valami de nem jövök rá mi . Tegnapi nap még normálisan működött . Valaki tud valami okosságot erre ?
-
wolf64
tag
Egy olyan kérdésem is lenne , hogy az áruházból letöltött appok valahol megtalálhatók a telón ?
-
wolf64
tag
Sziasztok! Az ébresztőnél valahogy ki lehet kapcsolni a szundi funkciót ?
-
wolf64
tag
válasz
JohnDoe_Hun #1101 üzenetére
Köszi szépen , ezer hála ! Sikerült , magamtól az életben eszembe nem jutott volna !
-
wolf64
tag
válasz
JohnDoe_Hun #1099 üzenetére
Az a baj , hogy valahogy átállt Ausztráliára , nem én módosítottam és nem enged váltani . Mindig csak az egy évig nem módosítható szöveg van . Szerintem kénytelen leszek kivárni amig engedi . Akkor valahogy megszerzem azt a horgász appot . Bár azt az információt kaptam a MOHOSZ-nál, hogy már folyamatban van , hogy bármilyen régióból letölthető legyen . Kérdés , hogy február végéig megcsinálják-e .
-
wolf64
tag
válasz
JohnDoe_Hun #1097 üzenetére
Köszi akkor az a baj . Valamiért Ausztrálián van pedig én soha nem állítottam semmire . Viszont azt írja, hogy egy évig nem módosítható . Ha valahonnan megszerzem az appot akkor tudom telepíteni a telóra ?
-
wolf64
tag
válasz
JohnDoe_Hun #1088 üzenetére
Azt hol kell megnézni ? Ez nem fizetős app egyébként . van amit enged van amit nem ?
-
wolf64
tag
Megint csak ott tartok, hogy megint nem enged letölteni egy appot , pontosabban a horgász appot ami a fogási naplóhoz kellene . Mert megint azt írja , hogy az én országomban nem áll rendelkezésre . Pedig magyar régión vagyok . Vagy valamit még kell állítani a telón ?
-
wolf64
tag
Nekem csak egy gondom van a telóval , az ébresztőnél nem lehet kikapcsolni a szundit . Esetleg valakinek sikerült ?
-
wolf64
tag
Valaki járt már így ? Az ügyfélkapu + ra akartam regisztrálni ( át állni ) de nem tudom letölteni a NISZ Hitelesítőt hozzá mert azt írja , hogy az én országomban nem áll rendelkezésre . Pedig magyar régión vagyok . Vagy valamit még kell állítani a telón ?
-
wolf64
tag
Nekem Yetteles független van az 1.0.12.0 .-val Tökéletesen fut minden . 2018-as Opel Zafirában levő Android Autóval is tökéletesen működik a bluetooth kapcsolat is jól működik .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Formula-1
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest