Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• anaqer

veterán

válasz fisi #1195 üzenetére

Az e-SIM dolgot másokra hagyom, azzal nem foglalkoztam... és hogy a két fizikai SIM közötti váltogatás mennyire terheli le az aksit, azt is passzolom.

Én egyáltalán nem szoktam játszani rajta, de pl. elég sok YT videó (Premium, szóval fele-fele, hogy nézem is a képernyőn vagy csak BT streamelem a hangot), net pörgetés, térképezgetés, muzsikálás, sőt néha egyenesen WIFI hotspotolás mellett is inkább másfél, mint egy nap, amit nálam le szokott tolni.

> Én giga ram amúgy akkora gáz?
    Ezt nem értem - gondolom valami autocorrect. ;)

Ha az ívelt kijelzővel nincs bajod (és simán megértem, akinek van...), akkor szerintem ez egy nem rossz cumó.

Összességében... nekem a 12/512 verzió van az alzáról, és annyira bevált, hogy szüleimnek is azt vettem, mert szart nem adnék a kezükbe. Bloatware tekintetében meg egy csomó fost le lehet tiltani, csak mondjuk az is egy kis meló... te tudod, hogy mennyi időt akarsz ebbe belefeccölni.

(szerk: fizetni én nem szoktam vele, de éles próba kedvéért pl. egy Samsung Galaxy Watch 4-re is lazán átdobta oda Google Wallet-es repjegy azonosítót... meglepne, ha félig is kompetens cégeknél ne tudnál vele fizetni.)

Új hozzászólás Aktív témák