Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Új hozzászólás Aktív témák
-
anaqer
veterán
Az e-SIM dolgot másokra hagyom, azzal nem foglalkoztam... és hogy a két fizikai SIM közötti váltogatás mennyire terheli le az aksit, azt is passzolom.
Én egyáltalán nem szoktam játszani rajta, de pl. elég sok YT videó (Premium, szóval fele-fele, hogy nézem is a képernyőn vagy csak BT streamelem a hangot), net pörgetés, térképezgetés, muzsikálás, sőt néha egyenesen WIFI hotspotolás mellett is inkább másfél, mint egy nap, amit nálam le szokott tolni.
> Én giga ram amúgy akkora gáz?
Ezt nem értem - gondolom valami autocorrect.
Ha az ívelt kijelzővel nincs bajod (és simán megértem, akinek van...), akkor szerintem ez egy nem rossz cumó.
Összességében... nekem a 12/512 verzió van az alzáról, és annyira bevált, hogy szüleimnek is azt vettem, mert szart nem adnék a kezükbe. Bloatware tekintetében meg egy csomó fost le lehet tiltani, csak mondjuk az is egy kis meló... te tudod, hogy mennyi időt akarsz ebbe belefeccölni.
(szerk: fizetni én nem szoktam vele, de éles próba kedvéért pl. egy Samsung Galaxy Watch 4-re is lazán átdobta oda Google Wallet-es repjegy azonosítót... meglepne, ha félig is kompetens cégeknél ne tudnál vele fizetni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Hibátlan állapotú Samsung Galaxy S24+ 12/256GB, 12 hónap garancia!
- Használt Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, 12 hónap garanciával!
- Szép állapotú Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, 12 hónap garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest