- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
csiziktomi #1114 üzenetére
En sem talaltam megoldast, le is csereltem a regi hvávej telefonra - mert fontos a hivasrogzites... ez a szar meg megmaradt jatszani; elhataroztam h szetgyilkolom az akksijat!!
-
JohnDoe_Hun
tag
válasz
csiziktomi #1114 üzenetére
Nekem is ugya ez volt. Feladtam. Elmehet a csába xiaomi. Nem találtam megoldást sehol sem.
-
Delirious
tag
válasz
csiziktomi #1079 üzenetére
Próbáltál más régiókat? Ausztria, Hollandia, Dánia, Szlovénia? Ezek nagy részénél magától kellene frissülnie. Mondjuk többen panaszkodtak Telekomnál vásárolt készülékük még nem volt hajlandó frissülni HyperOS 2-re.
-
válasz
csiziktomi #1079 üzenetére
Mikor nekem ilyen gondom volt a 11T-n vagy a 13T-n, akkor a következő update-et már fel tudtam tenni.
Más megoldást nem találtam. -
Delirious
tag
válasz
csiziktomi #1076 üzenetére
Mert arra csak a 2.0.2.0.VNOEUXM települ, aztán lehet frissíteni a háromasra. Lehet magyar régióval nem is települ, szóval azt is kell váltani akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest