Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Előrendelhető a Meizu 22
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Delirious #1103 üzenetére
Még az előző telefonomra tettek a gyári helyett hidrogált, mert a szervizben összekarcolták a fóliát. (GPS marháskodott, pár napos telefont visszavittem, fődarab cserével javították.) A felrakott hidrogél fóliára azt mondták, hogy 24 óra alatt simul/szárad ki teljesen. Még a kocsiig menet se tettem zsebre, kézben vittem, nagyon odafigyeltem rá. És így is röcskös, narancsbőrös maradt a felülete. Mindig karcos volt és ez az öngyógyító mese is elég legenda ízű maradt. Az egy Redmi Note 9 Pro volt, nem ívelt szélű, így ment rá üvegfólia, 4 év alatt 2 üvegfólia volt rajta.
Szóval mi a tapasztalat, hol érdemes most fóliáztatni egy 13-ast?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest