- Yettel topik
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisztavíz
kezdő
Nem játszom, de rengeteg alkalmazásom van és böngészőkben nagy mennyiségű fül van nyitva. A 12/512GB-os erre jó volt, nem lassult le, gyorsan reagált.
Az eSIM-nek utána tudsz olvasni. Jobb telefonnal egyidejűleg 2 eSIM lehet engedélyezve, de ebben a készülékben csak egy eSIM és egy fizikai mellette. Ha nem pakolod a SIM-eket egyik telefonból a másikba vagy nincs több, mint 2 SIM-ed, nem zavar, hogy fiókot kell kinyitni és abba beletenni, akkor neked megfelelő lehet. Remélem, hogy a környezetszennyező és kevésbé biztonságos SIM el fog tűnni és csak eSIM lesz.
A Xiaomi-k gyárilag tele vannak olyan szoftverekkel, ami hasznot nem hoz (vagy nem is tudsz róla), eszi az erőforrásokat, adatokat gyűjt (és elküldi Kínába) vagy csak egyszerűen nem lehet leszedni és bosszantó, stb. A Shizuku + Canta párossal számítógép nélkül le lehet szedni szinte bármit, de képtelen leszel mindent megtalálni és ki tudja mi jön vissza vagy települ fel újként a frissítésekkel. Tehát ezzel foglalkozni kell időnként. 3 Xiaomi telefonom van, ez nem tetszik bennük, de ár/érték arányban verhetetlen.
A reklámok nagy részét a menükben ki lehet kapcsolni vagy az alkalmazás értesítéseit.
Lehet nekem van hozzá nagy tenyerem és hosszú ujjaim vagy más nem fekve használja, de akárhogyan próbáltam tartani (az élén, hogy éppen ne essen le), hülyére idegesített, hogy állandóan akaratlanul nyomtam a szélét és nem érzékelt semmit vagy írás közben elugrált a kurzor és mire észrevettem már teljesen máshova írtam be a szöveget. Egy nagy blokk szöveget is kitörölt. Más ívelt kijelzőjű telefonom még nem volt, nincs összehasonlítási alapom.
A 14T éa 14T Pro, ami van helyette, ég és föld. A 14T nem sokkal drágább, de biztosan nem tetszene, mert nagyon szögletes a burkolata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Hobby elektronika
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2026.12.15.Apple jótállás
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest